- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.057
- 44
- Konu Sahibi hicbirseymi
Kolay gelsin :) bende heyecanla sonucu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım uzun uzun vakit ayırmişsın üç kutu 111 garnier ve biraz gümüş boya deneyeceğim boyalarım yarın geliyor artık rüyalarımda sürekli saç boyuyorum yani sonucu çok merak ediyorum artık yarın burada resimleri paylaşacağım hem de ileride boyatmak isteyen arkadaşlara da bir fikir olur bakalım ne kadar açacak
Sizin saç rengimiz şimdi nasıl boya ile açmaktan vazgeçtim dediniz nasıl açıyorsunuz şimdi ya da açıyor musunuz
İyi dilekleriniz için teşekürler
Sonuç kötü oldu maalesef yani dışarı çıkılamayacak kadar kötü değil evet ama yine de çok kötü oldu yaaa
Çok üzgünüm bakır kızıl bir saçın içine yeşil röfle atmış gibi oldu
Küllü yansımaların yeşil yansımaların olduğu bakır kızıl bir saç iştee
Yarın gün ışığında da atarım resim şimdi geç oldu
İlk attığın gibi çok rahatsız edici değil. Hatta son attığında hoş bile duruyor. Ama dediğin gibi küllü yeşil olan yerler gün ışığında turuncu olanlarla sırıtıyordur.
Şöyle birşey var saçı yıkayınca biraz koyulaşıyor eğer koyulaşmasınınistemiyorsan bir hafta dinlendiridkten sonra küllü olmayan ama çok da turunculuğu olmayan (bu nasıl bir renk ise ^^') bir boya ile tümünü boya.
küllü bir tenge tümünü boyarsan röfleler daha yeşillenir. Kardeşim gibi saçların biz 7.1 ile tümünü cila yapmıştık turuncular soldu ama röfleleri çok açıktı baya grileşmişti o da çok iyi olmuyor.
Ya da istersen bir iki yıkama kadar dokunma dibi vs biraz daha koyulaşıp tam renk ortaya çıktıktan sonra düşün ne yapacağını.
Benim de açıcıdan sonraki rengim bu,sarı küllü sarı gibi bi renge ulaşmaya çalışıyorum da
Benim de açıcıdan sonraki rengim bu,sarı küllü sarı gibi bi renge ulaşmaya çalışıyorum da
Gerçekten güzel olmuş canım. Dediğim gibi tekrar boyaman gerekecek ama o zamana kadar rahat kullanabilirsin.
O yeşil tutamlar bir-iki yıkamaya gider yesilliği.
Hatta kepek şampuanı varsa o daha çok akıtıyor.
Evet umudum var hala da Garnier 11.1 mi kullanayım, başka bir renk mi bilemedimHepimizin hayali
Sen daha açık bir rrnk istiyorsun değil mi?
Evet umudum var hala da Garnier 11.1 mi kullanayım, başka bir renk mi bilemedim
Uçların yeşillenebilir bende öyle oldu uğraşırım dersen röfle gibi yerlerine saç kremi sür de boya boyayacağın hey küllü de bu risk var zaten çok istersen benim gibi gözünü karart ve boya :)