- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
-
- Konu Sahibi hicbirseymi
En azından dene bir.belki kırılır. Ama koyu yerler çok az etkilenip röfleler çok sarı olabilir . ozaman da 11.1 ile röfleler dahada açılır, eşit olmaz.diğer boyalarin üzerine tekrar yapınca yani.ilk 11.1i yaparsan hepsi esit olur bence.
Canim ben daha once yazdim platin sari gibi acik tenk yaptim cok acmadi cok . Hatta hatirladim blogdan netten baktim iki tup boyanin biri arkadasin dedigiydi. Koyu sari yerine Dedigi 11.1 i alabilirsinAma digeri acik sari zaten 9.1 fazla koy digerini az koy. Rofleleri nasil yapacaksin cok acilacak. 11.1 i karar verirsen 8.1 i saklarsin kullanman gerekir birune satarsin. Gec olsun guc olmasin acele edilmez bu islerde. Ceyrek gumus sıkmistim ben
Evet. Karistirabilirsin kullu sari. Rofleleri nasil yapacaksin . Rofleye 9.1 katip yaparsin . Yada 11.1 i yazan arkadas yazdi yapacagini. Herkesin farkli olur dipler farkli biraz sans isi. İlk sefer tutturamazsin zatenBir arkadaşım var cuma gelecek buraya ona garniyer 11.1 gümüş açık sarı dedim gelirken alacak onu 9.1 ile karıştırabilir miyim peki
Ayrıca ekteki boya mı
Evet bu boya ama kesinlikle karışımı tavsiye etmiyorum . bu boya tek başına turucusuz saci açıyor. Çok güzel oluyor.loreal bozar onu.bu kutunun üzerindede turuncu karşıtı yazar.tek başına etkiliBir arkadaşım var cuma gelecek buraya ona garniyer 11.1 gümüş açık sarı dedim gelirken alacak onu 9.1 ile karıştırabilir miyim peki
Ayrıca ekteki boya mı
Evet. Karistirabilirsin kullu sari. Rofleleri nasil yapacaksin . Rofleye 9.1 katip yaparsin . Yada 11.1 i yazan arkadas yazdi yapacagini. Herkesin farkli olur dipler farkli biraz sans isi. İlk sefer tutturamazsin zaten
tek kutu yetmeyebilir boyayı çoğaltmak adına biraz katsam mı diye düşünüyordum yada iki kutu mu aldırsamEvet bu boya ama kesinlikle karışımı tavsiye etmiyorum . bu boya tek başına turucusuz saci açıyor. Çok güzel oluyor.loreal bozar onu.bu kutunun üzerindede turuncu karşıtı yazar.tek başına etkili
tek kutu yetmeyebilir boyayı çoğaltmak adına biraz katsam mı diye düşünüyordum yada iki kutu mu aldırsam
Peki boyanın içine saç kremi eklemek gerekir mi ve sizce saçı boyamaya nereden başlamalıyım uçlarım daha açık ton diplere göre[/QUOTEsaçın yogunsa 3 kutu gider.biraz küçük çünkü. Tek bu boya ile boyarsan evet röfleler ışıltı gibi açılır.koyu kısımda açılır. Ben yapmıştım daha önce oyuzden.çok güzel olmuştu. hepsi bir sarı,sarılar da daha hoş sarı olmuştu. uçlarından başlamalısın ve hızlı olmalısın. ton farkı olmasın. kalın benim saçım.4 kutu alıyorum.size 3 kutu olur gibi
Çıkmışta.sizinki ile birleşmiş canım alt kisimda.mesajın çıkmamış galiba canm
Çıkmışta.sizinki ile birleşmiş canım alt kisimda.
canım sizin saç renginiz ne şu anda sende foto atabilirmisinEvet. Karistirabilirsin kullu sari. Rofleleri nasil yapacaksin . Rofleye 9.1 katip yaparsin . Yada 11.1 i yazan arkadas yazdi yapacagini. Herkesin farkli olur dipler farkli biraz sans isi. İlk sefer tutturamazsin zaten
Yok canim hamilelikten sonra boyatmadim . İki sene once yapmistim. Kuaforde boyattiktan 1( gun sonra kendim biyamistim bakirliktan kurtulmak icin. Herkeste farkli renk olur boya. Dipler farkli. İnsallah istedigin rdnk olur. Olmazsada uzulme ilk seferde cogu herkesin tutmuyo istedigi renkcanım sizin saç renginiz ne şu anda sende foto atabilirmisin
Şuanda ben doğal rengime döndüm.sarı değil. bu yüzden bu boya yok saçımda. loreal 7 numara var.oda koyu kumral gibi.o yüzden diyorum 8 pek bi işe yaramaz.ben sarıdan geçtim hemde.kaslarınızı kontrol altında tutarak, 3 dk falan olabilir.hızlı renk alıyor çünkü. ama ben boyamadim hiç.hm tamam okudum teşekkürler saçım çok yğun değil ama uzun üç kutu denerim kaşlarımı da açmayı düşünüyorum bu boyayı 5 dk kadar sürsem diyorum dikkatlice bir ton atsa yeter siz öyle hiç denediniz mi ayrıca saçınızın fotosunu atabilirmisiniz bu boya ile nasıl duruyor onuda görmek isterim sizin içinde bir sakıncası yoksa
Yok canim milelikten sonra boyatmadim . İki sene once yapmistim. Kuaforde boyattiktan 1( gun sonra kendim biyamistim bakirliktan kurtulmak icin. Herkeste farkli renk olur boya. Dipler farkli. İnsallah istedigin rdnk olur. Olmazsada uzulme ilk seferde cogu herkesin tutmuyo istedigi renk
Canım sana tavsiyem sen bu toplam 4 kutuyu eşit olarak ikiye böl. Çünkü iki sefer boyaman gerekebilir oturması için ve sen kozmetik alışverişine kolay ulaşamıyorsunTeşekkürler canım uzun uzun vakit ayırmişsın üç kutu 111 garnier ve biraz gümüş boya deneyeceğim boyalarım yarın geliyor artık rüyalarımda sürekli saç boyuyorum yani sonucu çok merak ediyorum artık yarın burada resimleri paylaşacağım hem de ileride boyatmak isteyen arkadaşlara da bir fikir olur bakalım ne kadar açacak
Sizin saç rengimiz şimdi nasıl boya ile açmaktan vazgeçtim dediniz nasıl açıyorsunuz şimdi ya da açıyor musunuz
İyi dilekleriniz için teşekürler
Tamam canım öyle yapayımCanım sana tavsiyem sen bu toplam 4 kutuyu eşit olarak ikiye böl. Çünkü iki sefer boyaman gerekebilir oturması için ve sen kozmetik alışverişine kolay ulaşamıyorsun
Neva color'un gümüşünü kullandım, korkmana gerek yok. Adı gümüş ama gri falan değil, bildiğin küllü sarı. İlk boyamanda yarısını, ikinci boyamanda diğer yarısını sıkabilirsin. Mavi gibi korkulacak bir renk değil.