Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

En azından dene bir.belki kırılır. Ama koyu yerler çok az etkilenip röfleler çok sarı olabilir . ozaman da 11.1 ile röfleler dahada açılır, eşit olmaz.diğer boyalarin üzerine tekrar yapınca yani.ilk 11.1i yaparsan hepsi esit olur bence.

Canim ben daha once yazdim platin sari gibi acik tenk yaptim cok acmadi cok . Hatta hatirladim blogdan netten baktim iki tup boyanin biri arkadasin dedigiydi. Koyu sari yerine Dedigi 11.1 i alabilirsinAma digeri acik sari zaten 9.1 fazla koy digerini az koy. Rofleleri nasil yapacaksin cok acilacak. 11.1 i karar verirsen 8.1 i saklarsin kullanman gerekir birune satarsin. Gec olsun guc olmasin acele edilmez bu islerde. Ceyrek gumus sıkmistim ben

Bir arkadaşım var cuma gelecek buraya ona garniyer 11.1 gümüş açık sarı dedim gelirken alacak onu 9.1 ile karıştırabilir miyim peki
Ayrıca ekteki boya mı

Eklentiler

• Screenshot_20161121-182518.png
    Screenshot_20161121-182518.png
    148 KB · Görüntüleme: 103
Bir arkadaşım var cuma gelecek buraya ona garniyer 11.1 gümüş açık sarı dedim gelirken alacak onu 9.1 ile karıştırabilir miyim peki
Ayrıca ekteki boya mı
Evet. Karistirabilirsin kullu sari. Rofleleri nasil yapacaksin . Rofleye 9.1 katip yaparsin . Yada 11.1 i yazan arkadas yazdi yapacagini. Herkesin farkli olur dipler farkli biraz sans isi. İlk sefer tutturamazsin zaten

Ayrıca ekteki boya mı
Evet bu boya ama kesinlikle karışımı tavsiye etmiyorum . bu boya tek başına turucusuz saci açıyor. Çok güzel oluyor.loreal bozar onu.bu kutunun üzerindede turuncu karşıtı yazar.tek başına etkili

Evet. Karistirabilirsin kullu sari. Rofleleri nasil yapacaksin . Rofleye 9.1 katip yaparsin . Yada 11.1 i yazan arkadas yazdi yapacagini. Herkesin farkli olur dipler farkli biraz sans isi. İlk sefer tutturamazsin zaten

Röfleler için ayrı bir şey yapmayacağım bir haftadır badem yağı ile bakım yapıyorum biraz topladı gibi kendini sanıyorum yanmaz ton farkı olacak elbet belki ışıltı gibi durur umudu taşıyorum

Evet bu boya ama kesinlikle karışımı tavsiye etmiyorum . bu boya tek başına turucusuz saci açıyor. Çok güzel oluyor.loreal bozar onu.bu kutunun üzerindede turuncu karşıtı yazar.tek başına etkili
tek kutu yetmeyebilir boyayı çoğaltmak adına biraz katsam mı diye düşünüyordum yada iki kutu mu aldırsam
Peki boyanın içine saç kremi eklemek gerekir mi ve sizce saçı boyamaya nereden başlamalıyım uçlarım daha açık ton diplere göre

tek kutu yetmeyebilir boyayı çoğaltmak adına biraz katsam mı diye düşünüyordum yada iki kutu mu aldırsam
Peki boyanın içine saç kremi eklemek gerekir mi ve sizce saçı boyamaya nereden başlamalıyım uçlarım daha açık ton diplere göre[/QUOTEsaçın yogunsa 3 kutu gider.biraz küçük çünkü. Tek bu boya ile boyarsan evet röfleler ışıltı gibi açılır.koyu kısımda açılır. Ben yapmıştım daha önce oyuzden.çok güzel olmuştu. hepsi bir sarı,sarılar da daha hoş sarı olmuştu. uçlarından başlamalısın ve hızlı olmalısın. ton farkı olmasın. kalın benim saçım.4 kutu alıyorum.size 3 kutu olur gibi

Çıkmışta.sizinki ile birleşmiş canım alt kisimda.

hm tamam okudum teşekkürler saçım çok yğun değil ama uzun üç kutu denerim kaşlarımı da açmayı düşünüyorum bu boyayı 5 dk kadar sürsem diyorum dikkatlice bir ton atsa yeter siz öyle hiç denediniz mi ayrıca saçınızın fotosunu atabilirmisiniz bu boya ile nasıl duruyor onuda görmek isterim sizin içinde bir sakıncası yoksa

canım sizin saç renginiz ne şu anda sende foto atabilirmisin
Yok canim hamilelikten sonra boyatmadim . İki sene once yapmistim. Kuaforde boyattiktan 1( gun sonra kendim biyamistim bakirliktan kurtulmak icin. Herkeste farkli renk olur boya. Dipler farkli. İnsallah istedigin rdnk olur. Olmazsada uzulme ilk seferde cogu herkesin tutmuyo istedigi renk

hm tamam okudum teşekkürler saçım çok yğun değil ama uzun üç kutu denerim kaşlarımı da açmayı düşünüyorum bu boyayı 5 dk kadar sürsem diyorum dikkatlice bir ton atsa yeter siz öyle hiç denediniz mi ayrıca saçınızın fotosunu atabilirmisiniz bu boya ile nasıl duruyor onuda görmek isterim sizin içinde bir sakıncası yoksa
Şuanda ben doğal rengime döndüm.sarı değil. bu yüzden bu boya yok saçımda. loreal 7 numara var.oda koyu kumral gibi.o yüzden diyorum 8 pek bi işe yaramaz.ben sarıdan geçtim hemde.kaslarınızı kontrol altında tutarak, 3 dk falan olabilir.hızlı renk alıyor çünkü. ama ben boyamadim hiç.

Yok canim milelikten sonra boyatmadim . İki sene once yapmistim. Kuaforde boyattiktan 1( gun sonra kendim biyamistim bakirliktan kurtulmak icin. Herkeste farkli renk olur boya. Dipler farkli. İnsallah istedigin rdnk olur. Olmazsada uzulme ilk seferde cogu herkesin tutmuyo istedigi renk

bende ikinci çocuğu biraz büyüttüm 8 aylık oldu artık kendime çeki düzen vereyim diyorum biraz değişklikler diyet proogramları saç baş vs vs
kendime gelmeyi planlıyorum inşallah
ilginizden dolayı teşekkür ederim

Bu da bir haftadır saç bakım yağı ile bakım yaptığım hali

Eklentiler

• IMG_20161122_150638.jpg
    IMG_20161122_150638.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 158
Röflelerin bayağı solmuş sanırım. Ya da burada öyle çıkmış. Dip ile röfleleri ayrı ayrı uğraşmazsın direk hepsini boyarsın. Brushlight gibi olur. :) Evet tek kutu saçına yetmez. Benimki de uzun ve gür 3 kutu zor yetiyor sana 2 kesin lazım.

8.1 rengi sonunda 1 olmasına rağmen çoğu markada turunculuk bırakan bir ton çıkıyor. Hatta bende 9.1 ve 8.1 denemiştim 8.1 katmasaydım belki daha az turunculuk olacaktı. Ve zaten saçın koyu olduğu için o istediğin rengi elde etmek için direk boyamayla ulaşamazsın malesef. Boya saçı çok açmıyor.

Arkadaşların tarif ettiğini bir dene.. Ben loreal 12.1 11.1 falan denediğim halde sadece kahveliği kırıldı ve turuncumsu bi tonda kaldı ama lorealin intense serisiydi o problem kapaktaki kesin sonucun aksine rengi oldukça koyultuyor. Garnier'ı hatırlamıyorum arkadaşlar kullanmış açar umarım saçını. Ben 1-2 boyamadan sonra saçımıboya ile açmaktan vazgeçtim

Mavi ya da kızıllık azaltıcı yerine gümüş boya daha masum geliyor en azından etkisi korkulacak şekilde olmaz diye düşünüyorum. Fındık kadar koyarsan işe yaramaz ama çeyrek tüp iyi olur heralde ama 11.1 ile de nasıl olur tam bilemedim. :/

Umarım istediğin renkler tutar

Teşekkürler canım uzun uzun vakit ayırmişsın üç kutu 111 garnier ve biraz gümüş boya deneyeceğim boyalarım yarın geliyor artık rüyalarımda sürekli saç boyuyorum yani sonucu çok merak ediyorum artık yarın burada resimleri paylaşacağım hem de ileride boyatmak isteyen arkadaşlara da bir fikir olur bakalım ne kadar açacak
Sizin saç rengimiz şimdi nasıl boya ile açmaktan vazgeçtim dediniz nasıl açıyorsunuz şimdi ya da açıyor musunuz
İyi dilekleriniz için teşekürler

Teşekkürler canım uzun uzun vakit ayırmişsın üç kutu 111 garnier ve biraz gümüş boya deneyeceğim boyalarım yarın geliyor artık rüyalarımda sürekli saç boyuyorum yani sonucu çok merak ediyorum artık yarın burada resimleri paylaşacağım hem de ileride boyatmak isteyen arkadaşlara da bir fikir olur bakalım ne kadar açacak
Sizin saç rengimiz şimdi nasıl boya ile açmaktan vazgeçtim dediniz nasıl açıyorsunuz şimdi ya da açıyor musunuz
İyi dilekleriniz için teşekürler
Canım sana tavsiyem sen bu toplam 4 kutuyu eşit olarak ikiye böl. Çünkü iki sefer boyaman gerekebilir oturması için ve sen kozmetik alışverişine kolay ulaşamıyorsun:KK66:

Neva color'un gümüşünü kullandım, korkmana gerek yok. Adı gümüş ama gri falan değil, bildiğin küllü sarı. İlk boyamanda yarısını, ikinci boyamanda diğer yarısını sıkabilirsin. Mavi gibi korkulacak bir renk değil.

Canım sana tavsiyem sen bu toplam 4 kutuyu eşit olarak ikiye böl. Çünkü iki sefer boyaman gerekebilir oturması için ve sen kozmetik alışverişine kolay ulaşamıyorsun:KK66:

Neva color'un gümüşünü kullandım, korkmana gerek yok. Adı gümüş ama gri falan değil, bildiğin küllü sarı. İlk boyamanda yarısını, ikinci boyamanda diğer yarısını sıkabilirsin. Mavi gibi korkulacak bir renk değil.
Tamam canım öyle yapayım

X