Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lokma sayan esim ve abim ve ben :(
- Konu Sahibi April09
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eşin hiç aile terbiyesi almamış, çok saygısız ve de terbiyesiz biri. kusura bakma ama öyle. abinin de psikolojik sorunu da olabilir, insanlık hali, kimse mükemmel olmak zorunda değil. yarın bigün eşine ne olacağı da belli değil, aklı başına gelse iyi olacak.
sevmese bile eşinin ailesine saygı göstermek zorunda. abin de yanına bile çıkmıyormuş, belli ki sizi de rahatsız etmek istemiyor.
bence annene de saygı göstermiyorsa, al karşına açık konuş, ben bu durumda mutlu değilim de herşeyi anlat.
çevrenin de ne düşündüğü önemli değil, eşin çevreyle değil seninle evli, ve evin kurallarını ikiniz belirleyceksiniz. yoksa bu iş uzun süremz, sürse de sen çok mutsuz olursun.
terbiyesiz ya, aklıma geldikçe sinirim kalkıyo ne demek meyveyi sen mi yedin. deseydin ya zıkkımın kökünü ye diye.
arkadasim güldürdün beni sagol, keske öyle deseydim:)
tekrar denicem konusmayi
Eşiniz 5 para etmez bir insan bence...
Gerçekten terbiye almamış..
ayrilmak istesem herkes beni suclar ortada bisey yok diye ama haklisiniz dediginizde
ayrilmak istesem herkes beni suclar ortada bisey yok diye ama haklisiniz dediginizde
Canım, kadın zaten hep suçludur ki.
Eşinden ayrılan kadına, iyi ki yaptın diyebilecek büyük yürekli insanlar çok çok çok az..
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
cnm evlilik 2 zıt karakterin aynı çatı altına girmesidir ve kim evlilik kolay derse yanılır. bende eşimin ailesinden yana hatta bencilliğinden yana çok şikayetçiydim ama onda sevdiğim bir o kadar çok huyu var ki.
bence sen şuan yaşadığın durumdan ötürü doğru düşünemiyorsun üstesinden gelinebilecek problemler olarak görüyorum bunları abin gidince eşinle tekrar konuş bak kısa süreliğine kendini yıprattığına deydi mi işte gitti baş başayız falan de eşine bence anlayacaktır.
şu an için abine yaptığını onaylamıyorum ama birde durumu eşinden dinlemek lazım abinle kavga geçmişi var diye yazmışsın...benimde görümcemle kötü bir geçmişim olsa evimde onu istemeyebilirim evim de ya da istememek değilde o varken evde diken üstünde olurum huzursuz olurum ne bileyim ben böyle düşünüyorum boşanmak çare değil konuşmak çaredir...
beni aldattı gözümle gördüm falan desen bir derece...
hayatım sen de çok yeni evlisin belli, ama evlilik dedğin sey saygı olmazsa olmaz. sen seviyorsun ya simdi, 9 sene sonra gör bakalım ne sevgisi kalıyor. saygı varsa sevilir eş, yoksa böylesi zor.
ayrıca illa aldatmak gerekmiyor boşanmak için.
Canım, kadın zaten hep suçludur ki.
Eşinden ayrılan kadına, iyi ki yaptın diyebilecek büyük yürekli insanlar çok çok çok az..
Bunlari diyende kadin demi
ne aci aslinda
2 yıldır durum böyle miydi? son zamanlarda mı böyle oldu? eğer hep böyle ise ilerisi için durum içacıcı görünmüyor canım
ailenden kimseyi istemiyor sanki sen ağaç kovuğundan mı çıktın
evet maalesef 2 yildir böyle evlendik evleneli
ailemi yok sayayim istiyor ama bende bunu kabul etmiyorum bu yüzden bu huysuzluklari
onlar benim ailem
eşin hiç aile terbiyesi almamış, çok saygısız ve de terbiyesiz biri. kusura bakma ama öyle. abinin de psikolojik sorunu da olabilir, insanlık hali, kimse mükemmel olmak zorunda değil. yarın bigün eşine ne olacağı da belli değil, aklı başına gelse iyi olacak.
sevmese bile eşinin ailesine saygı göstermek zorunda. abin de yanına bile çıkmıyormuş, belli ki sizi de rahatsız etmek istemiyor.
bence annene de saygı göstermiyorsa, al karşına açık konuş, ben bu durumda mutlu değilim de herşeyi anlat.
çevrenin de ne düşündüğü önemli değil, eşin çevreyle değil seninle evli, ve evin kurallarını ikiniz belirleyceksiniz. yoksa bu iş uzun süremz, sürse de sen çok mutsuz olursun.
terbiyesiz ya, aklıma geldikçe sinirim kalkıyo ne demek meyveyi sen mi yedin. deseydin ya zıkkımın kökünü ye diye.
Kesinlikle katılıyorum.Ben olsam 1 kg meyve alıp kafasına atardım !!!
- 23 Ağustos 2012
- 49.906
- 1
- 231.600
- 798
eşin hiç aile terbiyesi almamış, çok saygısız ve de terbiyesiz biri. kusura bakma ama öyle. abinin de psikolojik sorunu da olabilir, insanlık hali, kimse mükemmel olmak zorunda değil. yarın bigün eşine ne olacağı da belli değil, aklı başına gelse iyi olacak.
:46:
Hislerime tercuman olmussunuz.
hayatım sen de çok yeni evlisin belli, ama evlilik dedğin sey saygı olmazsa olmaz. sen seviyorsun ya simdi, 9 sene sonra gör bakalım ne sevgisi kalıyor. saygı varsa sevilir eş, yoksa böylesi zor.
ayrıca illa aldatmak gerekmiyor boşanmak için.
Arkadasim inan bana iki yillik evliyim ama gözüm sevgiden kör degil
bende anladim maalesef saygi olmayinca hic bisey olmuyor
ama acaba yanlismi düsünüyorum diye birazda bu yüzden actim konuyu
tesekkürler
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Bunlari diyende kadin demi
ne aci aslinda
evet maalesef 2 yildir böyle evlendik evleneli
ailemi yok sayayim istiyor ama bende bunu kabul etmiyorum bu yüzden bu huysuzluklari
onlar benim ailem
hemen boşanmakta çözüm değil aslında. oturup konuşsan bir psikologa filan gitse? sonuçta sağlıklı bir davranış değil bunlar
yok kabul etmem derse başka da seçeneğin kalmıyor..
Allah yardımcın olsun canım, ona sığın doğru yolu gösterecektir sana
hemen boşanmakta çözüm değil aslında. oturup konuşsan bir psikologa filan gitse? sonuçta sağlıklı bir davranış değil bunlar
yok kabul etmem derse başka da seçeneğin kalmıyor..
Allah yardımcın olsun canım, ona sığın doğru yolu gösterecektir sana
Aslinda esimin genel olarak davranislari cok dengesiz
cok dedim psikologa git diye ama biseyim yok sana öyle geliyor diyor
sürekli dua ediyorum canim zaten, allahim hakkimizda hayirlisini ver diye
- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.324
- 498
İnsanlar sırf eşinin hatrına, eşinin ailesine katlanmak zorunda olabilir. Kimse kimseyi çok sevmek zorunda değil.
Eğer abinin eşine bir zararı küfürü hakareti yoksa ve eşin seni seviyorsa geçici süre katlanmak zorunda bence.
Ben de eşimin ailesine bayılmıyorum ama eşimin ailesidir misafir olarak gelirse kimseye diyecek lafım olamaz bana zararı olmadıkları sürece. Çünkü eşim de yeri gelir benim ailem geldiğinde sesini çıkarmaz.
Eşiniz oldukça bencil. Siz de eşinizin ailesi evinize geldiğinde aynı şeyleri yaparsınız onun nasıl bir durumda olacağını anlaması gerektiğini söyleyin. Gerçi empati yapabileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü dediğinize göre annenizle bile bazı durumlar olmuş. Hayattaki en zor erkek anlayışsız erkektir bence, seven adam eşinin mutlu olması için böyle saçmalıklar yapmaz.
Ayrıca bi meyvenin lafını etmek ne büyük ayıp. Ben eşime ailem geldiğinde bazen yeri gelir fazla meyve kalmadıysa eşimin önüne koymam ailemin önüne koyarım. Onun ailesi geldiğinde de aynı şeyi yaparım onlar bizim misafirimizdir, biz yemesek de olur.
Katiliyorum .......
....
- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
2 yillik evliyim. Bir haftadir abim bizde misafir. Abimin psikolojik rahatsizligi var ve esim abimi sevmiyor maalesef. Abim cok icine kapanik ve cok sessiz birisidir.
Abimin bizde kalmasini (2hafta kalacak bizde) hic istemedi zor ikna ettim.
Esim cok bencil birisi abime selam bile zor veriyor, agzinda geveliyor merhabeyi bile. Bunun disinda hic konusmuyor abimle.
Biz sabah erkenden ise gidiyoruz ve aksam eve geliyoruz. Abim tüm gün evde ve aksamlari dedigim gibi icine kapanik oldugundan yanimizda anca 1 saat oturuyor ve odasina cekiliyor.
Esim kendi kendinimi dolduruyor bilmiyorum ama anlayamadigim bi sekilde kin besliyor abime (bir iki sene önce tartismislardi ama ondan sonra normal davrandilar ikiside birbirine)
Sürekli kapilari carparak acip kapatiyor, aksam gec saatlerde yüksek sesle konusyor.
Yapma böyle dedigimde inadina daha fazla yapiyor.
Aslinda cok sey var anlatacak ama dün aksam olan ve beni sona getiren konuyu anlatayim
Uzun oldu farkindayim ama lütfen okuyun.
Abim yatmisti. Esim bana tabaktaki cennet meyvesini senmi yedin dedi (tabakta 1 tane vardi)
Bende meyve sepetinde daha var dedim.
Mutfaga gitti ve mutfaktan bana bagiriyor: Burda sadece 2 tane vaaaar.
Yanima geldi ama nasil sinirli.
Ne diyosun dedim. Yine sordu senmi yedin diye hayir ama ne diyosun sen dedim.
Ne demek ne diyorum diye cikisti bana
Meyveyimi sayiyosun dedim kizdim.
Bu sefer yine bagirdi evet sayiyorum beni cileden cikarmayin.
Bende bagirdim sus bagirma diye.
Kes sesini otur kapinin önüne koymadigma (abimi kastediyor) sükret dedi.
Dondum kaldim.
Sustum.
Gittim dus aldim ve yattim.
Simdi lütfen söyleyin.
Ben ne yapayim??
Zaten mutlu bi evliligim oldugu söylenemez.
Sizce ne yapmaliyim.
Esim diyorki abin oldugu icin huzursuzuz ama ben diyorum, sen huzursuzluk cikariyosun.
Kim hakli?
Kimseye anlatamiyorum ama etrafimdakilere göre aile yani insanin ailesi önemli degil artik evli barkli insanlar icin.
Tek önemli olan insanin esi.
Bende kesinlikle katilmiyorum buna.
Ben ailemi atamam, yok sayamam, aileme esimin böyle davranmasina göz yummak istemiyorum.
Anneme de cok saygisizligi oldu esimin. Oda ayri bi konu
Bosanmayi cok sefer düsündüm ama siz söyleyin lütfen haksizsam söyleyin.
Okurken yüreğim sızladı ya nerden buldun bu insanı da evlendin. Çok üzüldüm gerçekten. :/
Sonuçta orası senin de evin ve sen de para getiriyorsun o eve.. hiçbir durumda ses çıkarmaya hakkı yok.
Sanki temelli gelmiş gibi rahatsız oluyor, çok yazık.
Abin gidene kadar konuşma derim. Ne büyük terbiyesizlik ya, evine gelmiş düşmana bile yapılmaz bu kadar eziyet.
Abinizin sizde kalacağı sürede eşinizle mesafe koyun, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama benim kardeşime
eşim olacak adam böyle davransa -ki abiniz de sıkıntılı dönemlerden geçiyormuş, daha da hassasiyet göstermesi gerekir-
ben o adamın alnını karışlarım.
- 13 Haziran 2011
- 12.655
- 7.691
- 448
senı çok ıyı anlıyorum.olay meyve olayı değil.abınden rahatsız oldugu ıçın bahanesı meyve
bukadar asırı değil ama benzer seylerı yaşıyorum annemler geldığınde eşımın suratı beş karış.yok başım ağrıyo ondan vs bahane yapıyo.bazı olaylar yasadık onun ailesı yuzunden.ustelık ben 3gunluk lohusayken.bende bu yuzden onun ailesıne soğuğum buz gbıyım.bana sen nasıl davranıyosan bende oyle davranırım dıyo.ama şunu unutuyokı benım annem olayların çok dışında onun annesı ise tam ortasındaydı
annem her kalmaya gelısınde eşimden boşanmayı cıddı cıddı dusunuyorum.cok guzel huyları var ama o saygısızlığı yokmu herseyı bıtırıyo.benı şu anda tek tutan henuz cok kuçuk olan kızım
ALLAH sonumuzu hayır etsın..çunku ben yasadıklarımızı unutup onlara ıyı davranamam
ama şunu bılıyorum kızım olmasaydı gıderdım
sana boşan yada boşanma dıyemem ama ailemıze bunları yasatmaya hakkımız yok.bızım secımlerımızın kurbanı oluyolar malesef
bukadar asırı değil ama benzer seylerı yaşıyorum annemler geldığınde eşımın suratı beş karış.yok başım ağrıyo ondan vs bahane yapıyo.bazı olaylar yasadık onun ailesı yuzunden.ustelık ben 3gunluk lohusayken.bende bu yuzden onun ailesıne soğuğum buz gbıyım.bana sen nasıl davranıyosan bende oyle davranırım dıyo.ama şunu unutuyokı benım annem olayların çok dışında onun annesı ise tam ortasındaydı
annem her kalmaya gelısınde eşimden boşanmayı cıddı cıddı dusunuyorum.cok guzel huyları var ama o saygısızlığı yokmu herseyı bıtırıyo.benı şu anda tek tutan henuz cok kuçuk olan kızım
ALLAH sonumuzu hayır etsın..çunku ben yasadıklarımızı unutup onlara ıyı davranamam
ama şunu bılıyorum kızım olmasaydı gıderdım
sana boşan yada boşanma dıyemem ama ailemıze bunları yasatmaya hakkımız yok.bızım secımlerımızın kurbanı oluyolar malesef
- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
Zaten icinekapanik olan bi insani daha da ezmek? Yaziklar olsun, keske merhametli bi insanla evlenseydin..
Boyle bi nedenle bosanilir mi, yorum yapamam evli degilim ama sen esinin boykesine kotu bi insan oldugunu anlayip, gozunle gordukten sonra yuzune bakip, gulebilir misin bu adamin? İki meyvenin lafini eden adama yemek pisirip, sofra kurabilir misin? Ben hayal bile edemiyorum..
Boyle bi nedenle bosanilir mi, yorum yapamam evli degilim ama sen esinin boykesine kotu bi insan oldugunu anlayip, gozunle gordukten sonra yuzune bakip, gulebilir misin bu adamin? İki meyvenin lafini eden adama yemek pisirip, sofra kurabilir misin? Ben hayal bile edemiyorum..