- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok konustum ama anlamiyor
Sen sükretki simdiye kadar kovmadim evden diyor.
Ne yapiyor sana sesi bile cikmiyor diyorum
Cevap: varligi yetiyor
Esim cok bencilce ve nasil desem tepeden bakiyor((
Söyledim ama cevabi su: Abin huzurumuzu kaciriyor.
Dedigim gibi tartismalari olmustu önceden.
Kendimi cok kötü hissediyorum abime bunlari yasattigim icin
Evet o tartistiklarindada abimin psikolijik sorunu vardi ve esime anlattim ve tamam demisti.
Ben onun ailesine saygisizlikta bulunmadim, hic.
esim böyle davraninca icimden geciriyorum ama yapamiyorum.
Vijdanim el vermiyor.
Pasim kaliyorum haklisiniz ama pasifligim sundan dolayi:
Ben sesimi yükseltsem ve kavga cikarsam (ki normalde kesinlikle yaparim) esim beni daha cok üzmek icin abimin yaninda olmadik seyler söyleyecek misal senin yüzünden bak kavga ediyoruz gibi.
o yüzden susmayi tercih ediyorum abim bizdeyken
biz yurtdisindayiz ve esimin ailesinden kimse yok burda.
cok cok haklisiniz aynen bu sekilde durum.
Inanin esim benim psikolijimide bozuyor.
Diger yandan diyorum, benmi abartiyorum
gercekten zor
bende düsünmüyor degilim zaman zaman..
Arkadaslar yazdiklarinizda haklisiniz hepiniz.
Ben biraz daha su konuya yogunlasmak istiyorum.
Bosanmalimiyim, esimi adam etmeyemi ugrasmaliyim (ki iki senedir cabaliyorum), yoksa oldugu gibi kabul etmeliyim?
Söyle anlatayim esimi biraz daha:
Agzi cok iyi laf yapar, herseyi kendi istedigi gibi anlar.
Iyi oldugumuz zaman bana hediyeler alir mutlu eder vs vs ama bizim mutlulugumuz hep bir iki gün sürer sonra kavga cikar sacma bi sebebten ötürü.
esim olgun degil, sürekli el sakasi yapar bana.. hoslanmadigimi yüzlerce defa belirttigim halde.
Aileme cok saygisizdir.
daha bir sürü sey ama vaktim yok suan
Suan is yerindeyim, bir iki saat yazamam belki
Daha sonra yazarim mutlaka
2 yillik evliyim. Bir haftadir abim bizde misafir. Abimin psikolojik rahatsizligi var ve esim abimi sevmiyor maalesef. Abim cok icine kapanik ve cok sessiz birisidir.
Abimin bizde kalmasini (2hafta kalacak bizde) hic istemedi zor ikna ettim.
Esim cok bencil birisi abime selam bile zor veriyor, agzinda geveliyor merhabeyi bile. Bunun disinda hic konusmuyor abimle.
Biz sabah erkenden ise gidiyoruz ve aksam eve geliyoruz. Abim tüm gün evde ve aksamlari dedigim gibi icine kapanik oldugundan yanimizda anca 1 saat oturuyor ve odasina cekiliyor.
Esim kendi kendinimi dolduruyor bilmiyorum ama anlayamadigim bi sekilde kin besliyor abime (bir iki sene önce tartismislardi ama ondan sonra normal davrandilar ikiside birbirine)
Sürekli kapilari carparak acip kapatiyor, aksam gec saatlerde yüksek sesle konusyor.
Yapma böyle dedigimde inadina daha fazla yapiyor.
Aslinda cok sey var anlatacak ama dün aksam olan ve beni sona getiren konuyu anlatayim
Uzun oldu farkindayim ama lütfen okuyun.
Abim yatmisti. Esim bana tabaktaki cennet meyvesini senmi yedin dedi (tabakta 1 tane vardi)
Bende meyve sepetinde daha var dedim.
Mutfaga gitti ve mutfaktan bana bagiriyor: Burda sadece 2 tane vaaaar.
Yanima geldi ama nasil sinirli.
Ne diyosun dedim. Yine sordu senmi yedin diye hayir ama ne diyosun sen dedim.
Ne demek ne diyorum diye cikisti bana
Meyveyimi sayiyosun dedim kizdim.
Bu sefer yine bagirdi evet sayiyorum beni cileden cikarmayin.
Bende bagirdim sus bagirma diye.
Kes sesini otur kapinin önüne koymadigma (abimi kastediyor) sükret dedi.
Dondum kaldim.
Sustum.
Gittim dus aldim ve yattim.
Simdi lütfen söyleyin.
Ben ne yapayim??
Zaten mutlu bi evliligim oldugu söylenemez.
Sizce ne yapmaliyim.
Esim diyorki abin oldugu icin huzursuzuz ama ben diyorum, sen huzursuzluk cikariyosun.
Kim hakli?
Kimseye anlatamiyorum ama etrafimdakilere göre aile yani insanin ailesi önemli degil artik evli barkli insanlar icin.
Tek önemli olan insanin esi.
Bende kesinlikle katilmiyorum buna.
Ben ailemi atamam, yok sayamam, aileme esimin böyle davranmasina göz yummak istemiyorum.
Anneme de cok saygisizligi oldu esimin. Oda ayri bi konu
Bosanmayi cok sefer düsündüm ama siz söyleyin lütfen haksizsam söyleyin.
Evet o tartistiklarindada abimin psikolijik sorunu vardi ve esime anlattim ve tamam demisti.
Ben onun ailesine saygisizlikta bulunmadim, hic.
esim böyle davraninca icimden geciriyorum ama yapamiyorum.
Vijdanim el vermiyor.
Pasim kaliyorum haklisiniz ama pasifligim sundan dolayi:
Ben sesimi yükseltsem ve kavga cikarsam (ki normalde kesinlikle yaparim) esim beni daha cok üzmek icin abimin yaninda olmadik seyler söyleyecek misal senin yüzünden bak kavga ediyoruz gibi.
o yüzden susmayi tercih ediyorum abim bizdeyken.
Eşiniz çok ayıp etmiş. Biz misafirperver bir milletiz, değil abi, akraba komşuya bile ikramda kusur etmeyiz. Kaldıki lokmasını saymak.2 yillik evliyim. Bir haftadir abim bizde misafir. Abimin psikolojik rahatsizligi var ve esim abimi sevmiyor maalesef. Abim cok icine kapanik ve cok sessiz birisidir.
Abimin bizde kalmasini (2hafta kalacak bizde) hic istemedi zor ikna ettim.
Esim cok bencil birisi abime selam bile zor veriyor, agzinda geveliyor merhabeyi bile. Bunun disinda hic konusmuyor abimle.
Biz sabah erkenden ise gidiyoruz ve aksam eve geliyoruz. Abim tüm gün evde ve aksamlari dedigim gibi icine kapanik oldugundan yanimizda anca 1 saat oturuyor ve odasina cekiliyor.
Esim kendi kendinimi dolduruyor bilmiyorum ama anlayamadigim bi sekilde kin besliyor abime (bir iki sene önce tartismislardi ama ondan sonra normal davrandilar ikiside birbirine)
Sürekli kapilari carparak acip kapatiyor, aksam gec saatlerde yüksek sesle konusyor.
Yapma böyle dedigimde inadina daha fazla yapiyor.
Aslinda cok sey var anlatacak ama dün aksam olan ve beni sona getiren konuyu anlatayim
Uzun oldu farkindayim ama lütfen okuyun.
Abim yatmisti. Esim bana tabaktaki cennet meyvesini senmi yedin dedi (tabakta 1 tane vardi)
Bende meyve sepetinde daha var dedim.
Mutfaga gitti ve mutfaktan bana bagiriyor: Burda sadece 2 tane vaaaar.
Yanima geldi ama nasil sinirli.
Ne diyosun dedim. Yine sordu senmi yedin diye hayir ama ne diyosun sen dedim.
Ne demek ne diyorum diye cikisti bana
Meyveyimi sayiyosun dedim kizdim.
Bu sefer yine bagirdi evet sayiyorum beni cileden cikarmayin.
Bende bagirdim sus bagirma diye.
Kes sesini otur kapinin önüne koymadigma (abimi kastediyor) sükret dedi.
Dondum kaldim.
Sustum.
Gittim dus aldim ve yattim.
Simdi lütfen söyleyin.
Ben ne yapayim??
Zaten mutlu bi evliligim oldugu söylenemez.
Sizce ne yapmaliyim.
Esim diyorki abin oldugu icin huzursuzuz ama ben diyorum, sen huzursuzluk cikariyosun.
Kim hakli?
Kimseye anlatamiyorum ama etrafimdakilere göre aile yani insanin ailesi önemli degil artik evli barkli insanlar icin.
Tek önemli olan insanin esi.
Bende kesinlikle katilmiyorum buna.
Ben ailemi atamam, yok sayamam, aileme esimin böyle davranmasina göz yummak istemiyorum.
Anneme de cok saygisizligi oldu esimin. Oda ayri bi konu
Bosanmayi cok sefer düsündüm ama siz söyleyin lütfen haksizsam söyleyin.
terbiyesizlikten başka birşey değil bu
üstelik abinin hiçbir suçu yokken, böyle yapması inanılır gibi değil
belkide bu konuda eşinize fazla mı yüz veriyorsunuz?
eşin çok ayıp etmiş abin tabiki sizde kalabilir eşinden kmse kalmadı mı sizde
altı üstü 2 hafta kalacak üstelik de rahatsız bir insana eşinin yaptığı büyük saygısızlık
evlendik diye ailemizi yok mu saymalıyız? tabi ki eşin kendi çekirdek ailen herşeyin üstündedir ama diğer taraf da kaç yıllık ailen var
eşin sevmiyosa da saygı duymak zorunda
çok ayıp etmiş valla.. böyle insanla hayat zordur eminim.. Allah yardımcınız olsun
aynı şeyi onun kardeşi yaşamış olsa ne yaparmış? etme bulma dünyası. yarının garantisi var mı?
abinden hoşlanmadığı için ne yapsa istemicek abini takmış kafaya bir kere
abin iyide yapsa kötüde yapsa gözüne batıcak eşinin huzursuzluk çıkarmaya devam edicek
eşinin yaptığıda ayıp sırtında taşımıcak ya
eşinize bir yansıtma yaşatın,aynı tavrı onun ailesinden birine gösterin.size davranışı nasıl olacak,tabii ki tahmin edilebilir.
o halde sizin abartma gibi bir durumunuz yok.
böyle ömür tüketen insansılar kendinizi suçlu hissetmenizi,sürekli sorgulamanızı çok güzel başarırlar.
çok ciddi bir konuşma yapın kendisiyle,belli mi olur bir aydınlanma yaşar işin sonunun nereye varacağını anlarsa[zor ama]sonrasında kendi yolunuzu çizersiniz.allah yardımcınız olsun.
Eşin herkese mi böyle cimri bilemiyorum ama
Yedi kat yabancıya ikram edilir meyve, sanki çok mu önemli çok mu pahalı bişey
Ayıp etmiş, sana da misafire de
Yarın birgün annen baban yaşlanınca bende mi böyle yapayım ? de ona..
cnm evlilik 2 zıt karakterin aynı çatı altına girmesidir ve kim evlilik kolay derse yanılır. bende eşimin ailesinden yana hatta bencilliğinden yana çok şikayetçiydim ama onda sevdiğim bir o kadar çok huyu var ki.
bence sen şuan yaşadığın durumdan ötürü doğru düşünemiyorsun üstesinden gelinebilecek problemler olarak görüyorum bunları abin gidince eşinle tekrar konuş bak kısa süreliğine kendini yıprattığına deydi mi işte gitti baş başayız falan de eşine bence anlayacaktır.
şu an için abine yaptığını onaylamıyorum ama birde durumu eşinden dinlemek lazım abinle kavga geçmişi var diye yazmışsın...benimde görümcemle kötü bir geçmişim olsa evimde onu istemeyebilirim evim de ya da istememek değilde o varken evde diken üstünde olurum huzursuz olurum ne bileyim ben böyle düşünüyorum boşanmak çare değil konuşmak çaredir...
beni aldattı gözümle gördüm falan desen bir derece...
Merak ediyorum, aynı durumda eşiniz olsaydı. siz aynı şekilde davransaydınız eşinizin tutumu ne olurdu ?
eşinize bi sorsanız ne der acaba ?
konu sadece abiniz degil
esiniz
böyle biriyle mutlu olamazsiniz
evlilik hayati paylasmaktir
kaldiki abiniz o sevmese bile
insanlik diye birsey var
esiniz insanliktan nasibini almamis