- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah böyle esleri ıslah etsin. kendi kardesi olsa sana hizmet et diye cıkısır.nasıl bir insanlık bu yaa 2 hafta insan yabancıyı idare eder bee.kişiliksiz adammıs sen kesinlikle haklısın ama sorun abin degil gibi öyle olsaydı seni seven koca abine 2 hafta degil 2 yıl gene ses cıkarmazdı. cok üzüldüm hepimizin abisi ablası var böyle insan arada bırakırmı esini yyaaa.hiçmi insan misafir sevmez farzetsinki yabancı.hadi onu gectim senin abin, canın yaa nasıl yüzüne karsı istemedigini belli eder. hiçmi karım üzülür sonucta kardesidir demiyor pes valla.allah yardımcın olsun2 yillik evliyim. Bir haftadir abim bizde misafir. Abimin psikolojik rahatsizligi var ve esim abimi sevmiyor maalesef. Abim cok icine kapanik ve cok sessiz birisidir.
Abimin bizde kalmasini (2hafta kalacak bizde) hic istemedi zor ikna ettim.
Esim cok bencil birisi abime selam bile zor veriyor, agzinda geveliyor merhabeyi bile. Bunun disinda hic konusmuyor abimle.
Biz sabah erkenden ise gidiyoruz ve aksam eve geliyoruz. Abim tüm gün evde ve aksamlari dedigim gibi icine kapanik oldugundan yanimizda anca 1 saat oturuyor ve odasina cekiliyor.
Esim kendi kendinimi dolduruyor bilmiyorum ama anlayamadigim bi sekilde kin besliyor abime (bir iki sene önce tartismislardi ama ondan sonra normal davrandilar ikiside birbirine)
Sürekli kapilari carparak acip kapatiyor, aksam gec saatlerde yüksek sesle konusyor.
Yapma böyle dedigimde inadina daha fazla yapiyor.
Aslinda cok sey var anlatacak ama dün aksam olan ve beni sona getiren konuyu anlatayim
Uzun oldu farkindayim ama lütfen okuyun.
Abim yatmisti. Esim bana tabaktaki cennet meyvesini senmi yedin dedi (tabakta 1 tane vardi)
Bende meyve sepetinde daha var dedim.
Mutfaga gitti ve mutfaktan bana bagiriyor: Burda sadece 2 tane vaaaar.
Yanima geldi ama nasil sinirli.
Ne diyosun dedim. Yine sordu senmi yedin diye hayir ama ne diyosun sen dedim.
Ne demek ne diyorum diye cikisti bana
Meyveyimi sayiyosun dedim kizdim.
Bu sefer yine bagirdi evet sayiyorum beni cileden cikarmayin.
Bende bagirdim sus bagirma diye.
Kes sesini otur kapinin önüne koymadigma (abimi kastediyor) sükret dedi.
Dondum kaldim.
Sustum.
Gittim dus aldim ve yattim.
Simdi lütfen söyleyin.
Ben ne yapayim??
Zaten mutlu bi evliligim oldugu söylenemez.
Sizce ne yapmaliyim.
Esim diyorki abin oldugu icin huzursuzuz ama ben diyorum, sen huzursuzluk cikariyosun.
Kim hakli?
Kimseye anlatamiyorum ama etrafimdakilere göre aile yani insanin ailesi önemli degil artik evli barkli insanlar icin.
Tek önemli olan insanin esi.
Bende kesinlikle katilmiyorum buna.
Ben ailemi atamam, yok sayamam, aileme esimin böyle davranmasina göz yummak istemiyorum.
Anneme de cok saygisizligi oldu esimin. Oda ayri bi konu
Bosanmayi cok sefer düsündüm ama siz söyleyin lütfen haksizsam söyleyin.