• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lokma sayan esim ve abim ve ben :(

Tamam abini sevmek zorunda değil ama saygısızlık yapmaya hiç hakkı yok.
Çok itici bir durum ben burdan sinirlendiysem size Allah kolaylık versin diyorum.
Ayrıca önemli olan insanın eşi, kendi ailesi değil diyenlere de katılmıyorum.
Yarın öbür gün Allah muhafaza bir ayrılık olursa çalacağınız kapı ailenizin kapısı olacak.:31:

canım hem abin için hemde senin için çok üzüldüm. ama eşin çok ayıp etmiş ya nedir iki hafta geçer gider ama sana yaşattığı unutulur mu? bide zaten rahatsızmış abin günahtır insan Allah rızası için bakar nedir ki ya size bi zararı yoksa
Allahım bulunduğun durumdan feraha çıkarsın inşaallah seni vede abine şifalar versin

Eşiniz çok ayıp etmiş. Biz misafirperver bir milletiz, değil abi, akraba komşuya bile ikramda kusur etmeyiz. Kaldıki lokmasını saymak.
Abiniz mümkün oldukça sizi rahatsız etmemeye çalışıyor belliki, eşiniz neden bu kadar rahatsız oldu onuda anlamadım.
Bilemiyorum ama eşim ailemden birine, yada misafirimize böyle bir tavır sergilese çok rahatsız olur bir o kadarda üzülürdüm sanırım.
Eşinize onun ailesinden birine siz böyle davransanız ne yapardı diye sorun bence.
Sizede Allah kolaylık versin , arada kalmışsınız işiniz zor.

sagolun evet arada kaldim ve kendimi cok kötü hissediyorum :(

Yurtdisindayim dedin.Esinin ailesi yok yaninda? Esin TR den mi geldi?

Evet maalesef esim türkiyeden geldi iki sene önce..

eşin cok ama cok suclu.. suclu oldugu gibide bencil ve kaba.. sız bekarken demı böleydı ? eger bıle bıle aılenıze nezaket gostermeyen biriylemı evlendınız? aynısını sız onun aılesıne yapın mutlaka yapın! anlasın bencil

hayir evlenmeden bi görmeniz lazimdi
anne anne, baba baba, abi abi diye nasil iyi davraniyordu herkese

Abinden Ziyade Eşin Ruh Hastası Acil Tedavi Lazım Manyak Herif Kendi Kendine Arıza Çıkartıyor

:14:

Çok sinirlendim anlatamam....

Ben eğer bu adamdan bosanamiyorsam derdim ki sakin bu yaptiklarini unutma. İnsan ne ekerse onu biçer aileden gelen birine annene babana aynisini yapacagim yemin ediyorum ki kurana el basarim ki yapacagim... Kapilari carpip yedikleri meyvenin hesabini sorup merhaba bile edemeyeceğim..

O zaman anlar kendi gbi çirkin bir insan nasil oluyormuş

aslinda yapmam lazimki anlasin ama ben bana bi zarari dokunmayan insana kötü davranamamki
vicdanim el vermez:(

eşiniz cimri midir ?

2. olarak sorum abinizin sorunu ne yani derecesi nedir ağır bir hastalık mı ?

Tamam abini sevmek zorunda değil ama saygısızlık yapmaya hiç hakkı yok.
Çok itici bir durum ben burdan sinirlendiysem size Allah kolaylık versin diyorum.
Ayrıca önemli olan insanın eşi, kendi ailesi değil diyenlere de katılmıyorum.
Yarın öbür gün Allah muhafaza bir ayrılık olursa çalacağınız kapı ailenizin kapısı olacak.:31:

Bende öyle düsünüyorum ailemi atamamki

canım hem abin için hemde senin için çok üzüldüm. ama eşin çok ayıp etmiş ya nedir iki hafta geçer gider ama sana yaşattığı unutulur mu? bide zaten rahatsızmış abin günahtır insan Allah rızası için bakar nedir ki ya size bi zararı yoksa
Allahım bulunduğun durumdan feraha çıkarsın inşaallah seni vede abine şifalar versin

iyi dilekleriniz icin cok sagolun

eşiniz cimri midir ?

2. olarak sorum abinizin sorunu ne yani derecesi nedir ağır bir hastalık mı ?

hayir normalde hic cimri degildir hatta dün bana iphone almis sevgilier günü icin hemde hic gerek yokken ama gözüm görmüyor birseyi

evet abiminki ciddi bi rahatsizlik, sizofreni

Bende öyle düsünüyorum ailemi atamamki

iyi dilekleriniz icin cok sagolun

hayir normalde hic cimri degildir hatta dün bana iphone almis sevgilier günü icin hemde hic gerek yokken ama gözüm görmüyor birseyi

evet abiminki ciddi bi rahatsizlik, sizofreni

canım çok üzüldüm ama anlıyorum. bazı insanlar hatta çoğu insan engelli kişilere karşı nefretle davranıyorlar onların ytaşaması bile fazla geliuyor anne karnınd abile ölüme terkediyorlar bu da bunun gibi birşey sanırım ondan rahatsız oluoo istemioo çok bencilce

bu arada bişey daha sorucam çok özel olmassa daha önce abimle tartışmıslar demiştin sorun neydı?çok ciddi olmalıki abine bu kadar nefret duyuyor die düşündüm bi an ben:31:

canım çok üzüldüm ama anlıyorum. bazı insanlar hatta çoğu insan engelli kişilere karşı nefretle davranıyorlar onların ytaşaması bile fazla geliuyor anne karnınd abile ölüme terkediyorlar bu da bunun gibi birşey sanırım ondan rahatsız oluoo istemioo çok bencilce

herseyin insanlar icin oysaki
nerden bilebiliriz yarin basimiza ne gelecek ama esim anlamak istemiyor

bu arada bişey daha sorucam çok özel olmassa daha önce abimle tartışmıslar demiştin sorun neydı?çok ciddi olmalıki abine bu kadar nefret duyuyor die düşündüm bi an ben:31:

dedigim gibi abimin rahatsizligi var ve o dönem baya rahatsizdi, bu yüzden tartistilar yani cok ciddi degildi ve o olaydan sonrada normal davrandilar birbirine ikiside..

Eve gelen misafirin lokmasını saymak nasıl bir ruh halidir yahu ?

Bir adet meyvenin hesabını yapmak ?

Eşiniz abinize sinirini nasıl ve nereden çıkaracağını şaşırmış . Hoşlanmıyor olabilir hatta bir kaşık suda boğacak kadar nefret bile edebilir ama abiniz ona bir saygısızlık yapmadığı sürece , sırf sizin yani sevdiği kadının abisi diye ona saygı göstermek zorundadır .

Ya aralarında sizin bile bilmediğimiz bir durum var ya eşiniz cidden takıntılı .

herseyin insanlar icin oysaki
nerden bilebiliriz yarin basimiza ne gelecek ama esim anlamak istemiyor

dedigim gibi abimin rahatsizligi var ve o dönem baya rahatsizdi, bu yüzden tartistilar yani cok ciddi degildi ve o olaydan sonrada normal davrandilar birbirine ikiside..

çok kötü bir durum canım bu yaa.inan çok üzüldüm.tamamen HOŞGÖRÜ eksikliği :50::50::50::50:

Onun aile tarafından misafir geldiğinde siz de aynısını yapın bakalım ne yapacak :ssz: Kusura bakmayın ama eşiniz oldukça görgüsüz :53: Abiniz de iyi sabır varmış :26:

O Abinizi Küçümseyip Çok Uğraşarak Eşiniz de Abinize Benzeyecek Bu Gidişle Haberi Yok

ay meyve saymak nedemek böyle birşeye katlanamazdım heralde bende birileri gelip kalsın istemem evimde helede 2 hafta :26: ama zaten sizin kocanız annenize bile saygısızmış iyi düşünün hayatınızı bu adamla geçirmek istiyormusunuz ona karar verin :34: hoş ben kv kp kalmasından yana değilim kardeş sorun değil benim için :34: kv kp yanında tam rahat olamadığımdan pek istemezdim

Eşin meyveyi bahane etmiş.Asıl derdinin meyve olduğunu sanmıyorum.Şimdi bir tek bu olaya göre boşanmalımıyım dersen,bu bir boşanma sebebi değil.Genel anlamda yaşadıklarına bakacaksın.Eşin cimrimidir değilmidir sen bilirsin.Fakat abinden bu derece rahatsız olmasının gıcık olmasının illaki bir sebebi vardır.Abin neden sizde kalıyor çalışmıyor mu?Bu hastalığın derecesi ne.Tedavi görecek durumda mı,yoksa herkeste dönem dönem olan psikolojik durum mu?
Şimdi burda insanlar 3 hafta 3 gün beş gün görümcelerini de istemiyorlar evinde,kayınvalidelerini de.O zaman onun annesi kardeşi gözüyle bakılmıyor.Eğer eşin haz etmiyorsa ve geçerli sebebpleri de varsa bu kadar kalmamalı abin.Eşinle sakince oturup konuşmalısın.Üzüldüğünü,eve gelen insan olduğunu uygun ve sakin bir dille anlatmalısın.
Eğer eşin laf camabazı mı senin dediğin gibi,yoksa mantıklı açıklamaları mı var.İkisini birbirine karıştırmamak gerek.Laf cambazıysa,sana hediyeler alıp geçiştiriyorsa,o zaman ne laflara inanacaksın ne de hediyeleri kabul edeceksin eğer suçlu olduğuna inanıyorsan.

eşnizin ailesi ile sizin aranız nasıl acaba.

siz eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz?

bu arada eşiniz çok yanlış yapıyor ne olursa olsun o sizin abiniz sevdiği kadının abisi bence çok yanlış..

yaptoığı çok ayıp allah basına vermesin ama empati yapsa anlar

empati yapmiyor:(

Eve gelen misafirin lokmasını saymak nasıl bir ruh halidir yahu ?

Bir adet meyvenin hesabını yapmak ?

Eşiniz abinize sinirini nasıl ve nereden çıkaracağını şaşırmış . Hoşlanmıyor olabilir hatta bir kaşık suda boğacak kadar nefret bile edebilir ama abiniz ona bir saygısızlık yapmadığı sürece , sırf sizin yani sevdiği kadının abisi diye ona saygı göstermek zorundadır .

Ya aralarında sizin bile bilmediğimiz bir durum var ya eşiniz cidden takıntılı .

dogru söylediniz esim takintilidir

Onun aile tarafından misafir geldiğinde siz de aynısını yapın bakalım ne yapacak :ssz: Kusura bakmayın ama eşiniz oldukça görgüsüz :53: Abiniz de iyi sabır varmış :26:

abimin allahtan haberi yok:(

O Abinizi Küçümseyip Çok Uğraşarak Eşiniz de Abinize Benzeyecek Bu Gidişle Haberi Yok

bunu bende cok diyorum esime

ay meyve saymak nedemek böyle birşeye katlanamazdım heralde bende birileri gelip kalsın istemem evimde helede 2 hafta :26: ama zaten sizin kocanız annenize bile saygısızmış iyi düşünün hayatınızı bu adamla geçirmek istiyormusunuz ona karar verin :34: hoş ben kv kp kalmasından yana değilim kardeş sorun değil benim için :34: kv kp yanında tam rahat olamadığımdan pek istemezdim

2 hafta sadece

Eşin meyveyi bahane etmiş.Asıl derdinin meyve olduğunu sanmıyorum.Şimdi bir tek bu olaya göre boşanmalımıyım dersen,bu bir boşanma sebebi değil.Genel anlamda yaşadıklarına bakacaksın.Eşin cimrimidir değilmidir sen bilirsin.Fakat abinden bu derece rahatsız olmasının gıcık olmasının illaki bir sebebi vardır.Abin neden sizde kalıyor çalışmıyor mu?Bu hastalığın derecesi ne.Tedavi görecek durumda mı,yoksa herkeste dönem dönem olan psikolojik durum mu?
Şimdi burda insanlar 3 hafta 3 gün beş gün görümcelerini de istemiyorlar evinde,kayınvalidelerini de.O zaman onun annesi kardeşi gözüyle bakılmıyor.Eğer eşin haz etmiyorsa ve geçerli sebebpleri de varsa bu kadar kalmamalı abin.Eşinle sakince oturup konuşmalısın.Üzüldüğünü,eve gelen insan olduğunu uygun ve sakin bir dille anlatmalısın.
Eğer eşin laf camabazı mı senin dediğin gibi,yoksa mantıklı açıklamaları mı var.İkisini birbirine karıştırmamak gerek.Laf cambazıysa,sana hediyeler alıp geçiştiriyorsa,o zaman ne laflara inanacaksın ne de hediyeleri kabul edeceksin eğer suçlu olduğuna inanıyorsan.

abimin hastaligi cok agir
yillardir tedavi görüyor

evet esim cok laf cambazidir
herseyi istedigi yönüyle görür ve o yöne ceker

eşnizin ailesi ile sizin aranız nasıl acaba.

gayet iyi simdilik

Eşinizin daha önce annenizlede tartıştığını yazmışsınız.

Anladığım kadarıyla eşiniz fevri ,çabuk parlayan ve sıkıya gelemeyen bir adam.

Annenize ve abinize saygısızlık yapabilmesi,evdeki misafirin lokmasını sayması size saygı duymadğından.

Ama bunu söyleseniz asla kabul etmez.

Sizde onun ailesine aynısını yapın.

Yapın ki görsün nasıl bir terbiyesizlik yaptığını:51:

empati yapmiyor:(

gayet iyi simdilik

Yani normalde kötü mü, çünkü hep derler ya eşinin ailesine nasıl davranırsan eşinde senin ailene öyle davranır diye.
Zamanında ailesiyle sorunlarınız falan olduysa onun hıncını almak ister
Eşim mesela aileme çok iyidir, bazen düşünüyorum o benim aileme çok iyi bende onun ailesine iyi olmalıyım die..

Back