LOHUSAYIM,ALDATILDIM MI? ÇOK KOTÜYÜM BAKIN NE OLUR :(

Yalnız eşinize kondurmamak için resmen bize dil dökmüşsünüz. İnşallah düşündüğünüz gibi masumdur eşiniz. Ama hiç beklemediğimiz insanlar yanıltabiliyor malesef.

Gerçekten sakinliginize hayran kalmamak elde değil. Ufacık şeyden bile şüphelenip şuraya yerli yersiz konu açanlar varken...sizin acaba numarayı yanlış mı aldım diye düşünerek yine ihtimal vermeyisiniz beni çok çok üzdü.
Konuşun en doğrusu bu şüpheyle yaşanmaz.

kimsenin günahını almak istemem ama çocuk değiliz çok üzüldüm gerçekten inşallah biz yanılırız ama şimdiye kadar sabredip yüzleşmediğiniz hata ben olsam ohoo

Sizce aldatmiyormu?

Ah canım ne maymunu aldattığını net kesin yakalasam onu yakacagimi bilir eşim siler bitiririm aldatsada itirafmi edecek sanki

Ya nasıl sabrediyorum bana sorun ben bile boyle sakin olmama inanamiyorum bu bi saka olmalı diyorum kahroluyorum bahara bagara aglamk istiyorum annem.yanımda sutum gidecek diye korkuyorum çok tuhaf bi ruh halimdeyim eşim bunu yaptiysada itiraf etmicek biliyorum ya kadının tipi görseniz 40 yasında küçücük bisey tip yok ben 27 yaşındayım yeni doğum yaptım 50 kiloyum harika.biri değilim ama güzelim 3 tane.çocuğumuz var kafayı yiyeceğim hayat bir.anda.nasıl boyle.alt üst olur

bi tanıdıgım karısını yaslı ve bayag nir cirkin kadınla aldatıyordu baglanmıscasına

Çok Üzüldüm bu erkeklerne kadar kötü yaratıklar, işbirlikçi iğrenç kadınlar sonuç mağdur bayanlar ...
Ne diyeceğimi bilemedim çok samimi yazmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…