- 25 Haziran 2016
- 7.406
- 13.087
- 248
- Konu Sahibi yogurtpuding
-
Arkadaşlarım ondan daha çok arayıp sordular hiç anlayamıyorum tek oğlu benim eşim ilk torunu oğlum insanın içinde olacak demek kiİki çocuk doğurdum eşimin ailesi bı bardak su vermedi.kaynanam misafir gibi gelip ağlayıp sizlayip gitti.
Baş ağrım çok bir geçse kimseyi istemeyeceğim.Bacım tahmini kv ne zaman gönderirsin veya artık gelme dersin?
Bol su iç bacımBaş ağrım çok bir geçse kimseyi istemeyeceğim.
Aynen öyle vallahi ben de ayağa dikerdim hepsini.Kimse kusura bakmasın ama suç sandalyede uyuyan kişide, bir insan dilsiz veya akılsız değilse bir zahmet kendi konforunu kimseye kaptırmasın...
Vaaah o nasıl kocaymış nasıl kaynanaymış öyle . evlerden ırak .
Yalnız kuzenınızde kaynana uyuyunca kocayı kaldırıp iyice bi haşlayıp ikisinide kendı kovalamalıydı
Neyse gecmıs olsun en azından aklı başına geldiyse ne mutluAklı başına sonradan geldi o günün acısını çıkardı ama iş işten geçti ameliyatlı haliyle rezil etmiş oldu kendini, aman aman cidden evlerden ırak.
Su kahve pek işe yaramıyor. Anestezi teknikeri ameliyatta mümkün olduğunca yüksek yastıkta yat dedi ama doktorum da alçakta yatman gerekiyor dedi ne yapacağımı bilemiyorumBol su iç bacım
Aynen öyle eşimde bugün bir şeyleri fark etti sonunda en son ben ağlayan bebeğimle uğraşırken rende nerde diye sormaya gelince ara bul üç tane dolap var diye kızdı ben karıştıramam kiiiğğğ diyor of allahım sen bana sabır verBunu yapması için arkasında daşşşş gibi duran kocası olması lazım .
Ana zaten bişey yapmıon kalabalıkta yapma diyecek oğlu gönderecek .
Kalk. Git o zaman diyecektiAynen öyle eşimde bugün bir şeyleri fark etti sonunda en son ben ağlayan bebeğimle uğraşırken rende nerde diye sormaya gelince ara bul üç tane dolap var diye kızdı ben karıştıramam kiiiğğğ diyor of allahım sen bana sabır ver
Onu diyemez maalesefKalk. Git o zaman diyecekti
Eşiniz tek oğlu mu tek çocuğu mu. Tek cocuğu ise okey de tek erkek ise kız kardeşleri de varsa söyleminiz çok yanlış. Oğlan olunca ne oluyor snaki sevmediğim zihniyet.Arkadaşlarım ondan daha çok arayıp sordular hiç anlayamıyorum tek oğlu benim eşim ilk torunu oğlum insanın içinde olacak demek ki
Hayır evin tek çocuğu kardeşi yok.Eşiniz tek oğlu mu tek çocuğu mu. Tek cocuğu ise okey de tek erkek ise kız kardeşleri de varsa söyleminiz çok yanlış. Oğlan olunca ne oluyor snaki sevmediğim zihniyet.
Ek olarak kovun gitsin. Ben daha basitini yaşadım kovmadım zamanında hala çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?