Lohusalık ve kayınvalide

Vaaah o nasıl kocaymış nasıl kaynanaymış öyle . evlerden ırak .

Yalnız kuzenınızde kaynana uyuyunca kocayı kaldırıp iyice bi haşlayıp ikisinide kendı kovalamalıydı

Aklı başına sonradan geldi o günün acısını çıkardı ama iş işten geçti ameliyatlı haliyle rezil etmiş oldu kendini, aman aman cidden evlerden ırak.

Bunu yapması için arkasında daşşşş gibi duran kocası olması lazım .

Ana zaten bişey yapmıon kalabalıkta yapma diyecek oğlu gönderecek .
Aynen öyle eşimde bugün bir şeyleri fark etti sonunda en son ben ağlayan bebeğimle uğraşırken rende nerde diye sormaya gelince ara bul üç tane dolap var diye kızdı ben karıştıramam kiiiğğğ diyor of allahım sen bana sabır ver

Arkadaşlarım ondan daha çok arayıp sordular hiç anlayamıyorum tek oğlu benim eşim ilk torunu oğlum insanın içinde olacak demek ki
Eşiniz tek oğlu mu tek çocuğu mu. Tek cocuğu ise okey de tek erkek ise kız kardeşleri de varsa söyleminiz çok yanlış. Oğlan olunca ne oluyor snaki sevmediğim zihniyet.
Ek olarak kovun gitsin. Ben daha basitini yaşadım kovmadım zamanında hala çok pişmanım.

Eşiniz tek oğlu mu tek çocuğu mu. Tek cocuğu ise okey de tek erkek ise kız kardeşleri de varsa söyleminiz çok yanlış. Oğlan olunca ne oluyor snaki sevmediğim zihniyet.
Ek olarak kovun gitsin. Ben daha basitini yaşadım kovmadım zamanında hala çok pişmanım.
Hayır evin tek çocuğu kardeşi yok.

Kayinvalide ile lohusalık asla çekilmez. Yalnız kalın çok daha iyi yaparsınız her şeyinizi en azından kafaniz rahat olur. Ben yalnızdım ben de sezaryen oldum eşimle yaptik her şeyi esim ise gidince de yalniz kaldım. Kayinvalidem daha hastane odasında bana cinnet gecirtmisti, annem de 5 dk geldi gitti zordu çok uykusuz kaldım ama huzurluydum

Zor bir süreç olmuş, gerçekten çok haklısın. Kendini yorma, ihtiyacın olduğunda destek almayı unutma. Kendine biraz zaman ayır ve üzme kendini lütfen. Canım arkadaşım.

Back
X