- 14 Haziran 2019
- 14.418
- 69.752
Önyargiya gel ya
Ben demedim ki öleceksiniz biteceksiniz dış di bezdi sendromdu mahfolacaksiniz..
Hepimiz tecrübeli insanlarız...şuan konu sahibinin ah vah edecek lüksü yok toparlanması lazım ,hayatın gerçeğiyle karşı karşıya ,silkelenmeli ve bu depresyondan çıkmalı ,ortada ona tüm benliğiyle muhtaç birsey var...yok öyle agladi diye kaçmak ...altı sene sonrada ona muhtaç 10 sene sonrada ona muhtaç o çocuk...bez bırakma dönemleri istemsizce ağlamıyor diye rahatlamadik hiçbirimiz köküne kadar stresini çektik ama bezi bıraktı diye nasıl mutlu olduk ,ek gıdaya geçerken zorlandı ,zorlandık ama nihayetinde alıştı yedi niye nasıl mutlu olduk ...ilk adımı atarken düşecek diye omrumuzden ömür gitti şimdi tamamen yürüyor diye mutluluktan ağladık...demem o ki zorluk çekmeden feraha kavusulmuyor , boşuna analık diye kavram yok ,konu sahibi işte tam da bu günlerde güçlenip toplanip analigini yapmali
Siz bugünler iyi günleriniz daha da zor olacak dediğinizde ayağa kalkmıyor daha da düşüyor.
Bana öyle oldu.Her gece ağlarken bugünler iyi günlerin diyince ölmek isterdim.
Buna hakkınız yok.
İnsanlar o dönemde sadece bunun bir süreç olacağını ve her şeyin kolaylaşacağını duymak istiyor.