- 31 Ekim 2013
- 21.336
- 71.526
- 798
- 40
- Konu Sahibi Jasminium84
İşin kötüsü ne biliyor musunuz ben uzak durmak istiyorum evet mümkünse uzunca bir süre görüşmemek ama annem hiçbiri olmamış gibi ufak kzıımı görmeye geliyor ama suratı beş karış benimle konuşmadan konuşması gerekse de yüzüme bile bakmadan bu da beni iyice dibe çekiyorKelimelerin esiri olmayin..depresyon lafini unutun...ben iyiyim, cocuklarim icin daha da iyi olmaliyim diyin..Sizi üzen yoran insanlarla mesafeli olun. Kendinizi ve ailenizi koruma adina..Uzak durma hakkınızı kullanın.. zarar görmemek adına..
Lohusalık bir süreç, uykusuzluk banyo yapmak vs vs ama dünya güzeli mis gibi evladıniz var. Bu günleri kötü hatırlamayın..Şu an disardaki sorunları zihninizden atın. Onları sonra düşünürsünüz.. ben de pijama saç baş darmaduman geziyorum. Olsun. Kilomu yavaş yavaş verdim. Olsun. Biliyorum ki bu bir süreç. bunlara enerji vermeyin.. masum kuzuların en güzel anlarına tanıklık ediyorsunuz.. gulumseyin yavrulariniza, mutlu olun..
Madem istemiyor sevmiyorsun artık ben evdeyken gelme de ben de yoksayayım seni en azından bi tık daha iyi hissedebilirim ama yok sanki inadıma inadıma üstüne geliyor anlamıyorum hamileliğimi istemeyen bi ton laf eden sen neden geliyorsun torun görmeye şimdi
Haklısın varlıklarına şükredip onlarla mutlu olmam ve onları mutlu etmem gerek
Allah bana sabır ve kuvvet versin en çok da çocuklarım için istiyorum bunu kötü bi anne olmak istemiyorum onlara