• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusa depresyonu???

Buraya uzun uzun yazana kadar harcadığınız vakiti , kendinize ayırıp duş alıp hafif bakım yapabilirdiniz.

Elbette geçecek ,sadece azcık daha sabır...
Burada uzun uzun yazarken kızım yanımda gözümün önünde olabiliyor ama, ağlarsa kucağıma alabiliyorum ya da emzirebiliyorum
Ama banyoya girdiğim takdirde ki giremiyorum kızımı nereye bırakayım

Sırf "sizi düşündüğü için " hamile kalmanızı istemeyen annenizin, olmuş ve aldırılamayacak bir bebek için sizi bu kadar yanlız bırakması çok acı...

Bu kadar düşünen bir anne 2 torununu da sahiplenir. Sabredin hepsi geçecek geriye sadece evlatlarınız kalacak .
Çok enteresan ama torunlarını seviyor çok şaşırıyorum bana vermediği sevginin fazla fazlasını onlara veriyor
Ama işte dediğiniz gibi yalnız bıraktı beni zor zamanlar geçiriyorum psikolojik olarak
Bazı arkadaşlar bi sen mi doğurdun minvalinde yorum yapıyorlar evet doğru bi ben doğurmuyorum ama benim tek derdim doğurmuş olmak değil belki hiç alakası yok derdimin doğurmuş olmakla onu da kestiremiyorum
Ve ben bu kadar kötü hissederken annemin buna tuz biber ekmesi.... ne denir ki

annene gerçekten kızdım hiç hoş olmayan davranışlar içinde , bir de öz kızına karşı , sanki kayınvalide gibi...

Sen içini rahat tut çok sürmez bu durum geçici , sonra yine bakımını yaparsın süslenirsin.

Eleştirmek için söylemedim. Sadece kafaniza takip lohusaliginizi zehretmeyin kendinizle. Bebeğiniz sağlıklı sihhatliyse ne mutlu. Allah hayırlı evlat etsin.
Hem siz doğum yapmışsınız doğum yapar yapmaz her şey eskisi gibi olacak diye bir kaide yok. Biz de insanız, her şeye yetmek zorunda değiliz. Olduğu kadar yapın. İmkânınız varsa yardımcı tutun. En azından ev işleri için.
Eşinizi de dert etmeyin. Sizi gerçekten seviyorsa ve adam gibi adamsa her halinizi beğenir. Bu nefsine hakim olamayıp karşıdakini suçlayan erkekler yüzünden kadınlar kendilerini yetersiz görüyor. Ben de öyle görüyorum kendimi. Inşallah bu şekilcilikten kurtuluruz. Allah annenize de merhamet versin.
Amin, allah evlatlarımıza sağlık versin
Umarım bu süreci kendime ve kızlarıma kalıcı izler bırakmadan atlatırım :(

Maddi olarak durumları iyi çok şükür türkiyenin en pahalı ve en iyi özel okulunda okutmayı planlıyorlardı şimdiden o parayı ayırmışlardı
Ama evet şunda haklısınız ki rahatsı oluyor belli ki bana maddi Olarak yardım ediyor olmaktan bu çok belli eskiden beri laf sokmak gibi değil ama örnek verdiği başka çocuklardan anlardım derdini
Ama şöyle de bile var maddi desteği biz talep etmedik aksine her zaman gerek yok anne yapma etme dedik
Büyüğe bişe alırdı parasını zorla verirdim en azından ona ekstra bişe harcamasın diye
Yani allah razı olsun bu devirde kira gibi büyük bi gider kalemini karşılıyorlar ama bunu hiç suistimal etmedik nasılsa durumları iyi deyip sürekli bi masrafla çıkmadık karşılarına
Hmmm. Annenizin bu davranislari onun icinse size soyleyemedigi ve size gicik oldugu bir konularin okdugunu gosteriyor eger ezelinden beri boyle degilse. Bilemedim. Bence konusun acik acik.
Anne kira odemek zorunda degilsin eger konu buysa. Eger beni sevmiyosan beni de gormek zorunda degilsin. Kendini bisilerr zorunda hissetme.
Bakalim ne diyecek

annene gerçekten kızdım hiç hoş olmayan davranışlar içinde , bir de öz kızına karşı , sanki kayınvalide gibi...

Sen içini rahat tut çok sürmez bu durum geçici , sonra yine bakımını yaparsın süslenirsin.
Ben de kızgınım hem de hiç olmadığım kadar
Bu zamanlar gelip geçtiğinde belki daha farklı hissederim bilmiyorum ama ona kırgınlığım kolay geçmeyecek sanırım

Dediğinizi kafamda çok kere yaptım ama hayata geçiremiyorum çünkü bütün herşeyin yanısıra tuhaf bi alınganlığı da var o ne yaparsa yapsın kırmak dökmek de istemiyorum
Doğru zamanda kırmak iyidir
Böyle giderse çok daha saçma sapan bir şekilde patlayacak ve haksız konuma düşeceksin
O senin annen git sarıl ağla anlat derdini

Hmmm. Annenizin bu davranislari onun icinse size soyleyemedigi ve size gicik oldugu bir konularin okdugunu gosteriyor eger ezelinden beri boyle degilse. Bilemedim. Bence konusun acik acik.
Anne kira odemek zorunda degilsin eger konu buysa. Eger beni sevmiyosan beni de gormek zorunda degilsin. Kendini bisilerr zorunda hissetme.
Bakalim ne diyecek
Belki doğrusu bu dediğiniz gibi açık açık konuşmak, gerekirse inceldiği yerden de kopsun

Doğru zamanda kırmak iyidir
Böyle giderse çok daha saçma sapan bir şekilde patlayacak ve haksız konuma düşeceksin
O senin annen git sarıl ağla anlat derdini
Evet haklısınız bu kadar doluyorlarmış olmadık yerde olmadık bişeye patlayıp iyice kötü duruma düşeceğim :(
Bi cesaret en doğrusu konuşmak sanırım

Ben de kızgınım hem de hiç olmadığım kadar
Bu zamanlar gelip geçtiğinde belki daha farklı hissederim bilmiyorum ama ona kırgınlığım kolay geçmeyecek sanırım
Sevmediğin bir insan böyle davransa umrunda olmaz. Bunu yapan annen ise işte yapılanları ömür boyu unutman mümkün değil ... İyi de olsa , kötü de olsa anne sonuçta , ne diyelim yine de allah başımızdan eksik etmesin.

Sevmediğin bir insan böyle davransa umrunda olmaz. Bunu yapan annen ise işte yapılanları ömür boyu unutman mümkün değil ... İyi de olsa , kötü de olsa anne sonuçta , ne diyelim yine de allah başımızdan eksik etmesin.
Aminn
Dediğiniz gibi sevmediğim biri yapsa zaten bana ne der Geçerim hatta onu diyecek kadar bile önemsemem ama söz konusu Annem olunca kırgınlığım çok büyük

Evet haklısınız bu kadar doluyorlarmış olmadık yerde olmadık bişeye patlayıp iyice kötü duruma düşeceğim :KK43:
Bi cesaret en doğrusu konuşmak sanırım
Kırmaktan korkuyorsun ya
Suçlar gibi değilde ona muhtaç olduğunu sarılmasına sevgisine yardımına ihtiyacın olduğunu işleyerek anlat
İnşallah düzelir
Daha fazla uzamadan bu yükten kurtul

Kırmaktan korkuyorsun ya
Suçlar gibi değilde ona muhtaç olduğunu sarılmasına sevgisine yardımına ihtiyacın olduğunu işleyerek anlat
İnşallah düzelir
Daha fazla uzamadan bu yükten kurtul
Evet çok doğru söylüyorsun kızgın gibi değil de kırgın konuşmak daha iyi olur

hamile kalmanız annenize karşı işlediğiniz bi suç değil ki, neden sizi suçlamış ben o kısmı hiç anlamadım.

Burada uzun uzun yazarken kızım yanımda gözümün önünde olabiliyor ama, ağlarsa kucağıma alabiliyorum ya da emzirebiliyorum
Ama banyoya girdiğim takdirde ki giremiyorum kızımı nereye bırakayım

Koyun arabasına götürün banyoya

Ablası da var alsın bir çıngırak

Hem yıkanın hem konuşun hem oynayın hep beraber

Ben oğlumu arabaya koyar duşa girer musluğu kapatır ceee yapar devam ederdim tabii benimki bir tık büyüktü

Sizinki de yatar zaten siz de alırsınız duş

hamile kalmanız annenize karşı işlediğiniz bi suç değil ki, neden sizi suçlamış ben o kısmı hiç anlamadım.
inanın ben de anlamıyorum
evet 2. çocuk için ben de çok kararsızdım büyük kızıma haksızlık olackmış gibi gelirdi maddi manevi bölünmek istemiyordum
annemde de benzer düşünceler vardı biliyordum ama bu kadar abartacağı aklımın ucundan geçmezdi

Back