ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok çok geçmiş olsun cizzy Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşurtursun inşallah.
Allahım sana ve ailesine bağışlasın

Bu yüzden en büyük başkan bizim başkan
Zayıflatmadan bırakmaz
Darısı N naz5403 başına inşallah söz dinlerse :)
Harika menü olmuş bu arada :) bende mi uysam :)
Eminim eminim şuanda bana taktı kurtuluşum yooookkk bir ay sonra Emin’im 5-6 kilo vermiş olurum yapıştı yakama sıkıştırıyor valla
Cok iyisiniz takim olarak ne yapalim forever. Kac kilo verdik beraber.

Itibarima golge dusuruyor naz. Kiyamiyorum da tamam diyor sonra lokma yedim , boza ictim yaziyor.
Sonra gurur duyacaksın ama başkanım
Çarşamba ya asilsin hırs yapsın ve en az -1 kg ile gelsin... İsterse azmederse yapar biz inaniyoruz arkadaşıma.
N naz5403
Gelecem canım emin ol
O kadar azalttim ki tuzu.
Ben her gun tarti resmimi yukluyorum 30 Ocaga kadar. Motive ediyor beni ama sizi bilemiyorum tabi ki.

Bazilari motive olmuyor nedense ornek naz.
Tamam tamam diyorum başkanım
Ne bilim bacım ben yüklerim yani elime yapışmaz:))
Nazin psikolojisi hazır değil sanırım kilo vermeye
Eveeeettt aynen öyleydi çok aşırı iştahım açıktı doğum kontrol hapı kullanıyorum onunmu etkisi bilemedim ama 2gğndür iyiyim
Ben 2 gune 1 kg dedim ama :) :) vur derken öldürdüm galiba kız zayiflasin derken :)

Çok üzüldüm canım rabbim şifasını versin

Doktora gitmen gerekiyor forever. Iki kez olmak normal degil biliyorsun. Gecmis olsun.

Belki de olumlu olur ve kafan yemekten baska seylere dagilir. Kolay gelsin.

Ooo avatarda degismis ben geliyorum diyorsun.
Geliyorum valla kismetse lömbür lömbür veya gümbür gümbür

Tebrik ediyorum bunlarin hepsine hayir diyebilmek cok guzel

N naz5403 canim menu eşiyiz ben de yorum yapayim menune.

Arkadaslarin dedigi gibi epey karisik beslenmissin. Biraz daha cesidi azaltirsan daha iyi olur.

Koy kafana, kararini ver ve netlestir. Zayif halini dusun. İnternette fit kızların fotograflarina bak. Ben bazen moralim bozuldugunda zayif insanlara bakiyorum motive ediyor. Formul cok kolay aslinda hayir demeyi bilmekten geciyor. İstah acik olunca diyemiyo insan anliyorum seni. Ama eger burdaysan kilondan memnun degilsin demektir. Oldugun kiloda mutlu degilsin demektir. Mutlu olmayi hakediyoruz bence.

Benim kilolu oldugum icin ozguvenim bile etkileniyor durumdan mesel

Eş olduklarımızı etiketlesek mi kokulu sabunun yanına
Cok iyi olur.
Günaydın kızlar bu haftaki hedef zor tutar ama olsun buna da şükür:) kaptanın müdadesiyle yüklüyorum :)Eki Görüntüle 2227200

Selaaam. Ben bugun 73.5 ciktim

Buraya yaziyim ki biraz daha dikkat edeyim de carsamba hedefime ulasmis oluyum

Ivettt ben dedim. Beni tarti resmi yuklemek motive etti. Sizi de edebilir. Kizlar tarti resminizi her gun yukleyebilirsiniz.

Kilo konusunda sana guvenmiyorum ama o garip yemelerinin nedenini simdi anladim. Bir kere cok yanlis bilgi kafanda kalmis. Asil sorun bu naz cim.

Cig koftenin ara ogun yerine gectigini duymussun bir yerden. Bu yanlis , ara ogun yerine gecmemeli. Ogun yerine gecmeli bu bir , ikincisi sen ana besinlerini tuketmek zorundasin . Cig kofte bunlarin cok disinda geliyor. Olsa da olur olmasa da. Kilo verme donemindesin , koruma ya da 5 kilosu kalmis biri gibi beslenmemelisin.Ben pirinc pilavi yesem ertesi gun +1 cikiyorum. Uzak duruyorum su an. Pirinc pilavi su an onceligim degil yani.

Ustelik bana sorarsan koruma doneminde bile nadir tuketilmesi gereken seyler tuketiyorsun gun icinde.

Artik kararini ver ya tamamen bizi dinleyeceksin ya da kafana gore takilacaksin. Ben karismayacagim. Zira ben yoruldum artik...

Naz in durumu karisik. Kilo vermek istiyor ama kilo vermeye hazir degil. Kilo versem de olur , kilo vermesem de moduna girmis. O yuzdendir ki yeterli cabayi gostermiyor.

Yoksa sohbetini sevdigimiz bir arkadasimiz ama kilo verme konusundaki cabasini yeterli bulmuyorum.

Tak tak tak haftada iki kilo verebilecek bir potansiyel var onda...
N naz5403

Naz kaptan senden vazgeçmiyor haberin olsun madem başlangıcı yapmışsın hadi bakalım hakkını ver bu ilginin :))

21 ocak menü
Sıvı diyeti yapacaktım ama tek öğün ana yemek 1 ara öğün yoğurt şeklinde kapatayım diyorum
Sabah 1 yumurta turp peynir 4 zeytin çay
Hemen üstüne sade kahve
Ara yani 17 gibi 3 kaşık zerdrçallı yoğurt
Su 2 olur
MIhtar @mevhibe ikra meyra tuana kızlar menü yoldaşıyız sizde beni etiketlerseniz sevinirim :))

N naz5403 Sana menunu sabahlari ya da aksamdan yazmani rica etmistim, aksamlari yedikten sonra degil.

Menunde tek falso gormeyecegim.
Hemen yazıyorum
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Zeytin peynir
Domates
1dilim ekmek
Çay

1avuç fıstık ve kabak çekirdeği
Limonlu tarçınlı yeşil çay

Sade kahve

Akşam
1kase tarhana çorbası
3-4kaşık kıymalı patates
Salata

kokulusabun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…