- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.961
Eş olduklarımızı etiketlesek mi kokulu sabunun yanınaGunaydin kizlar.
Kilolariniz ne alemde umarim bir daha donmemek uzere gidiyorlardir.
Menu arkadaslarini bir kere daha hatirlatalim.
1- @Forever07 C cizen_bayan @Pembe aslan
2- A AklinYolu1 N naz5403Moon Light
3-kokulusabun @Sarellam @sekersizcikolata
4-Muttapa7555 @mevhibe ikra meyra tuana MIhtar
Çok çok geçmiş olsun cizzy Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşurtursun inşallah.selam kızlar bi kaç günüdr yoktum ruhen hala yokum erkek arkadaşım kaza yaptı durumu kritik omuriliği kırıldı amelyat olacaktı doktorlar riskli diye yapmadılar 1 ay gözetim altında kalacak ben berbat durumdayım o yüzden hiçbir şey görmüyor gözüm bi süre aktif olamayacağım haber vermek istedim A AklinYolu1 istersen gruptan da çıkarabilrisin size bırakıyorum
Eminim eminim şuanda bana taktı
Sonra gurur duyacaksın ama başkanımCok iyisiniz takim olarak ne yapalim forever.Kac kilo verdik beraber.
Itibarima golge dusuruyor naz.Kiyamiyorum da tamam diyor sonra lokma yedim , boza ictim yaziyor.
Gelecem canım emin ol
Tamam tamam diyorum başkanımO kadar azalttim ki tuzu.
Ben her gun tarti resmimi yukluyorum 30 Ocaga kadar. Motive ediyor beni ama sizi bilemiyorum tabi ki.
Bazilari motive olmuyor nedense ornek naz.
Eveeeettt aynen öyleydi çok aşırı iştahım açıktı doğum kontrol hapı kullanıyorum onunmu etkisi bilemedim ama 2gğndür iyiyimNe bilim bacım ben yüklerim yani elime yapışmaz:))
Nazin psikolojisi hazır değil sanırım kilo vermeye
Ben 2 gune 1 kg dedim ama :) :) vur derken öldürdüm galiba kız zayiflasin derken :)
Çok üzüldüm canım rabbim şifasını versinselam kızlar bi kaç günüdr yoktum ruhen hala yokum erkek arkadaşım kaza yaptı durumu kritik omuriliği kırıldı amelyat olacaktı doktorlar riskli diye yapmadılar 1 ay gözetim altında kalacak ben berbat durumdayım o yüzden hiçbir şey görmüyor gözüm bi süre aktif olamayacağım haber vermek istedim A AklinYolu1 istersen gruptan da çıkarabilrisin size bırakıyorum
Geliyorum valla kismetse lömbür lömbür veya gümbür gümbürDoktora gitmen gerekiyor forever. Iki kez olmak normal degil biliyorsun. Gecmis olsun.
Belki de olumlu olur ve kafan yemekten baska seylere dagilir. Kolay gelsin.
Ooo avatarda degismis ben geliyorum diyorsun.
Bıgün nelere hayır dedim bi bilseniz kalabalığa karışıp yemedim pasta börek poğaça kurabiye pilav tatlı çikolata yemedim :)))
kokulusabun 19 ocak pazar menü
Sabah 2 yumurta ile peynirli mantarlı omlet 4 zeytin yarım litre sodalı yeşilçay
Akşam 2 kepçe kuru fasulye 2 yumurta kadar tavuk haşlama 3 kaşık yoğurt
Ara kahve sade
Spor yapamadım
Cok iyi olur.Eş olduklarımızı etiketlesek mi kokulu sabunun yanına
Günaydın kızlar bu haftaki hedef zor tutar ama olsun buna da şükür:) kaptanın müdadesiyle yüklüyorum :)Eki Görüntüle 2227200
Selaaam. Ben bugun 73.5 ciktim
Buraya yaziyim ki biraz daha dikkat edeyim de carsamba hedefime ulasmis oluyum
Kilo konusunda sana guvenmiyorum ama o garip yemelerinin nedenini simdi anladim. Bir kere cok yanlis bilgi kafanda kalmis. Asil sorun bu naz cim.Eminim eminim şuanda bana taktıkurtuluşum yooookkk bir ay sonra Emin’im 5-6 kilo vermiş olurum yapıştı yakama sıkıştırıyor valla
Sonra gurur duyacaksın ama başkanım
Gelecem canım emin ol
Tamam tamam diyorum başkanım
Eveeeettt aynen öyleydi çok aşırı iştahım açıktı doğum kontrol hapı kullanıyorum onunmu etkisi bilemedim ama 2gğndür iyiyim
Çok üzüldüm canım rabbim şifasını versin
Naz in durumu karisik. Kilo vermek istiyor ama kilo vermeye hazir degil. Kilo versem de olur , kilo vermesem de moduna girmis. O yuzdendir ki yeterli cabayi gostermiyor.N naz5403 canim menu eşiyiz ben de yorum yapayim menune.
Arkadaslarin dedigi gibi epey karisik beslenmissin. Biraz daha cesidi azaltirsan daha iyi olur.
Koy kafana, kararini ver ve netlestir. Zayif halini dusun. İnternette fit kızların fotograflarina bak. Ben bazen moralim bozuldugunda zayif insanlara bakiyorummotive ediyor. Formul cok kolay aslinda hayir demeyi bilmekten geciyor. İstah acik olunca diyemiyo insan anliyorum seni. Ama eger burdaysan kilondan memnun degilsin demektir. Oldugun kiloda mutlu degilsin demektir. Mutlu olmayi hakediyoruz bence.
Benim kilolu oldugum icin ozguvenim bile etkileniyor durumdan mesel
Naz kaptan senden vazgeçmiyor haberin olsun madem başlangıcı yapmışsın hadi bakalım hakkını ver bu ilginin :))Eminim eminim şuanda bana taktıkurtuluşum yooookkk bir ay sonra Emin’im 5-6 kilo vermiş olurum yapıştı yakama sıkıştırıyor valla
Sonra gurur duyacaksın ama başkanım
Gelecem canım emin ol
Tamam tamam diyorum başkanım
Eveeeettt aynen öyleydi çok aşırı iştahım açıktı doğum kontrol hapı kullanıyorum onunmu etkisi bilemedim ama 2gğndür iyiyim
Çok üzüldüm canım rabbim şifasını versin