ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Pazar tartisi ise yaramiyorsa kaldiralim arkadaslar. 4 kisi bildirim yapmadi zaten. Siz bu tablodan memnun iseniz bir sey diyemem ama ben memnun kalmadim.

Carsambaya kadar goruslerinizi bildirin.
Bende işe yaramıyor. İkidir sonuçlar kötü, hafta sonları böyle çıkacağını tahmin etmiştim en baştan

Kızım rahatsız, onunla ilgilendiğim için gelemedim kızlar.

Sab . bu zerdecal sana gelsin. kokulusabun

Zerdeçallı yoğurda haftaya çarşambadan itibaren düzenli bir şekilde başlıyorum canım. Ama bu hafta bir düzenim olmayacak gibi. Yarın akşam, çarşamba, cumartesi ve pazar yemek davetleri var, gittiğimde hafif atlatmaya çalışırım ama kendi düzenime uymaz. Salıdan sonra da yatılı misafirlerim var, pazartesiye kadar yoğunum yani.
Bu dönemde regl biter, ondan sonra sporum, limonlu suyum, zerdeçallı yoğurdum ve bademimle tam tekmil hazır olurum..

Genelde sabahları yumurtada yiyorum ekstra durumlar dışında

Geçmiş olsun canım acil şifalar

Galiba benimde böyle beslenmem gerek
yani yavaş yavaş azalt
Sabah mutlaka yumurta ye ya 1yumurta 1dilim ekmek ya da 2yumurta ye

O diyet gevrekleri flaan birak hic bi faydası yok

Aksam ekmek patates falan yeme zamanla düzenin oturur

Sana gore buyuk degisim.

Nerdesiniz kızlar ben gelince kimse olmuyor
Bak gidersem gelmem
Sener Sen ne diyordu. Gidiyorum gidiyorum bak .

Iki ogun fazla sana.

Gecmis olsun ikizlerine mevhibe . Umarim kisa zamanda iyilesirler.

Gecmis olsun size de mihtar. Umarim kisa zamanda iyilesirsiniz. Diyeti askiya mi alsan desem karar senin ama cok guzel gidiyorsun.

Kaptan iyidir iyi en fazla limon fırlatır kız o da limonlu su içelim diye :))
Biraz da zerdecal dokerim.

Bence de cok guzel ilerliyor.

Bence bugunden sonra hirslanicak
Artik da kilo vermezse ben birakiyorum bu isi.
Bugunku menum kokulusabun

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
1 dilim ekmek

Aksam
Yarim porsiyon iskender (ekmeklerini cok yemedim)
Salata

Allahtan erken yedim aksami. Saat 5ti.
Menun gayet guzel menu arkadasim.

Tamam canim ya kizinla ilgilen sen. Kiloyu hallederiz .

Gecmis olsun size de sab. En kisa zamanda iyilesin.

Niye ya renk katmissin iste. Eski menu isleri bakani geriii donduuuu. Sab. tahtin sallaniyor canim.

Ugrasa ugrasa verecek kilolari.
Aslında menülere yorum yapmayı isterim ama kırmaktan korkuyorum karşımdakini çünkü benim neşeli söylediğim bişey yazıyla olunca karşı tarafa farklı geçebilir

Aslında menülere yorum yapmayı isterim ama kırmaktan korkuyorum karşımdakini çünkü benim neşeli söylediğim bişey yazıyla olunca karşı tarafa farklı geçebilir
Yok kiz herkes taniyor seni , zaten agresif ve yanlis anlayacak biri yok takimda . Bence yorumlarina devam et.

Bu arada ben menume uydum hatta daha bile az yedim.

Aksam ki marul, zeytin , peyniri es gectim. Sadece domatesle kaldi.
Domates akşam yendiği zaman yağ yakımı arttırıyor özellikle de o gün içerisinde alınan kaloriyi telafi ediyor...

Pahalı olmasa bende yiyecem de burda domates salatalık hatta tüm sebzeler altınla yarışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…