- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.981
Yazdıklarımda seni cevaplamıştım ama olmamış canımNaz kaptan senden vazgeçmiyor haberin olsun madem başlangıcı yapmışsın hadi bakalım hakkını ver bu ilginin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdıklarımda seni cevaplamıştım ama olmamış canımNaz kaptan senden vazgeçmiyor haberin olsun madem başlangıcı yapmışsın hadi bakalım hakkını ver bu ilginin :))
Nazım bence menü çok güzel ama 1 avuç fıstık ve kabak çekirdeği çiğse tüket kavrulmuş olanlar iyi değil. Birde akşam yemeğini mümkünse en geç 19 a kadar tüketmiş ol. Ne kadar erken o kadar iyiHemen yazıyorum
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
Zeytin peynir
Domates
1dilim ekmek
Çay
1avuç fıstık ve kabak çekirdeği
Limonlu tarçınlı yeşil çay
Sade kahve
Akşam
1kase tarhana çorbası
3-4kaşık kıymalı patates
Salata
kokulusabun
Ne olmamış canım anlayamadım ben ama kusuruma bakmaYazdıklarımda seni cevaplamıştım ama olmamış canım
Yapar mı yapar hatun zayıflatmadan mutlu olmuyor kendinden çok bizi düşünüyor benden söylemesi be ayrıca hiiiç korkulacak bi tip değil :)) inadı iyi anlamda yoksa çoğumuza bende dahil ne halin varsa gör derdi dimi :)Valla tırsıyorum
Beni yola getirecek yakınımda olsa beni kitleyecek bi odaya iki öğün azıcık bişey verip 3-4ay sonra manken olarak çıkaracak beklenir yani o potansiyel var kendilerinde ha bu arada birde çok inat biri yaaa
Evet valla bana böylesi lazımdıYapar mı yapar hatun zayıflatmadan mutlu olmuyor kendinden çok bizi düşünüyor benden söylemesi be ayrıca hiiiç korkulacak bi tip değil :)) inadı iyi anlamda yoksa çoğumuza bende dahil ne halin varsa gör derdi dimi :)
18gibi yemiş olurum canım teşekkürlerNazım bence menü çok güzel ama 1 avuç fıstık ve kabak çekirdeği çiğse tüket kavrulmuş olanlar iyi değil. Birde akşam yemeğini mümkünse en geç 19 a kadar tüketmiş ol. Ne kadar erken o kadar iyi
Kaptan iyidir iyi en fazla limon fırlatır kız o da limonlu su içelim diye :))Evet valla bana böylesi lazımdı
Kafama vura vura zayıflatacak
Öncelikle çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olurlar inşallah.Slm kizlar ikizler hasta acile goturduk atesleri 39.5 oksuruk serum igne ilac verdi dr
Menum
Saat 9 da limonlu ilik su
11.30 da kasarli tost iki dilim ekmek yesil zeytin acik cay
12.30 de yesil cay
14.30 da kizlar yumurtanin beyazini yediler bana 2 yumurta sari 1 domates az turp maydonoz
15.30 da form cay
18 de 5 adet lahana sarma 1 kucuk kase cacik
Yesil cay
Menume ve saatlere uyacam
kokulusabun
Öncelikle çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olurlar inşallah.
Tostu sanırım pratik olduğu için seçmişsin onun dışında diğerleri gayet güzel bence :)
Sağol canım beni dikizleyenler olmayınca genelde yememeyi seçiyorum. :))Geliyorum valla kismetse lömbür lömbür veya gümbür gümbür
Tebrik ediyorum bunlarin hepsine hayir diyebilmek cok guzel
Sabaha yiyebiliyorsan yumurta da ekleyebilirsin tok tutar. 2 ölüne geçmişsin çok güzel. Fasulyenin yanına 1 kepçe çorba ekleyebilirsin tabi pirinç bulgur un yoksa içinde. Afiyet bal şeker olsun kaptan ne der bilmem ama bence şahane ilerleme kaydediyorsun.Menu kokulusabun Muttapa7555
Sabah
1dilim ekmek peynir cay
Ara sütlü kahve
Aksam 5te yicem
5yk fasulye cacık
Sonra limonlu su türk kahvesi falan
Çok geçmiş olsun sana da bebişe de canım. Aman kuzulara dikkat...Selamlar benim kızda dün hastalandı o yüzden gelemedim gece onla uğraştım
Sabah doktora goturdum
Sonra ben gittim sesim kısık diyodum meğer grip olmuşum bademcikler gidince nasil hasta olunur öğrendim
Doktor salgından etkilemişsin dedi
Geçmiş olsun canım acil şifalarSlm kizlar ikizler hasta acile goturduk atesleri 39.5 oksuruk serum igne ilac verdi dr
Menum
12.30 de yesil cay
14.30 da kizlar yumurtanin beyazini yediler bana 2 yumurta sari 1 domates az turp maydonoz
15.30 da form cay
Yesil cay
kokulusabun
Kaptan iyidir iyi en fazla limon fırlatır kız o da limonlu su içelim diye :))
Galiba benimde böyle beslenmem gerekMenu kokulusabun Muttapa7555
Sabah
1dilim ekmek peynir cay
Ara sütlü kahve
Aksam 5te yicem
5yk fasulye cacık
Sonra limonlu su türk kahvesi falan
Naz in durumu karisik. Kilo vermek istiyor ama kilo vermeye hazir degil. Kilo versem de olur , kilo vermesem de moduna girmis. O yuzdendir ki yeterli cabayi gostermiyor.
Yoksa sohbetini sevdigimiz bir arkadasimiz ama kilo verme konusundaki cabasini yeterli bulmuyorum.
Tak tak tak haftada iki kilo verebilecek bir potansiyel var onda...
N naz5403
Bu düzeni 3 gün devam ettirmeyi planlıyorum akşam yemeğinde eşim evde olmayacak o yüzden rahatım hedefi tutturmaya çalışacağım
Slm kizlar ikizler hasta acile goturduk atesleri 39.5 oksuruk serum igne ilac verdi dr
Menum
12.30 de yesil cay
15.30 da form cay
Yesil cay
kokulusabun
Gecmis olsun canimSelamlar benim kızda dün hastalandı o yüzden gelemedim gece onla uğraştım
Sabah doktora goturdum
Sonra ben gittim sesim kısık diyodum meğer grip olmuşum bademcikler gidince nasil hasta olunur öğrendim
Doktor salgından etkilemişsin dedi
Dün nöbetçiydim 6bucukta yedim. Ama bugün hala iş yerindeyim inanabiliyor musun? Bu sebeple burada çocuklarla yedim. Fırında köfte vardı ondan yedim. Asagıya yazicam zaten. Ama normalde geç yiyorum malesef eşim 7bucukta ancak geliyor 8 oluyor. E bir yemekte beraberiz onu da önden yemek istemiyorum. Böyle krizi durumlari oluyor bugünkü gibi e o zaman zaten yiyemiyoruz beraber.Bence menü süper aksam yemegini kacta yiyosun :))
Bugunkü menüm
2 ince dilim peynir , 3 form bisküvi , 1 tatlı kasıgı ev yapımı recel , 2 yumurta
Öglen : 1 kase ezogelin çorbası, 1 tabak patates salatası ve salata
Ara : 1 bardak sütlü filitre ve bir saat sonra 1 elma :))
kokulusabun Çalısınca düzensiz oluyo birazcık