ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Nazım bence menü çok güzel ama 1 avuç fıstık ve kabak çekirdeği çiğse tüket kavrulmuş olanlar iyi değil. Birde akşam yemeğini mümkünse en geç 19 a kadar tüketmiş ol. Ne kadar erken o kadar iyi

Yapar mı yapar hatun zayıflatmadan mutlu olmuyor kendinden çok bizi düşünüyor benden söylemesi be ayrıca hiiiç korkulacak bi tip değil :)) inadı iyi anlamda yoksa çoğumuza bende dahil ne halin varsa gör derdi dimi :)

Evet valla bana böylesi lazımdı
Kafama vura vura zayıflatacak

Slm kizlar ikizler hasta acile goturduk atesleri 39.5 oksuruk serum igne ilac verdi dr

Menum

Saat 9 da limonlu ilik su

11.30 da kasarli tost iki dilim ekmek yesil zeytin acik cay

12.30 de yesil cay

14.30 da kizlar yumurtanin beyazini yediler bana 2 yumurta sari 1 domates az turp maydonoz

15.30 da form cay

18 de 5 adet lahana sarma 1 kucuk kase cacik

Yesil cay

Menume ve saatlere uyacam
kokulusabun

Slm kizlar ikizler hasta acile goturduk atesleri 39.5 oksuruk serum igne ilac verdi dr

Menum

Saat 9 da limonlu ilik su

11.30 da kasarli tost iki dilim ekmek yesil zeytin acik cay

12.30 de yesil cay

14.30 da kizlar yumurtanin beyazini yediler bana 2 yumurta sari 1 domates az turp maydonoz

15.30 da form cay

18 de 5 adet lahana sarma 1 kucuk kase cacik

Yesil cay

Menume ve saatlere uyacam
kokulusabun

Öncelikle çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olurlar inşallah.

Tostu sanırım pratik olduğu için seçmişsin onun dışında diğerleri gayet güzel bence :)

Selamlar benim kızda dün hastalandı o yüzden gelemedim gece onla uğraştım
Sabah doktora goturdum
Sonra ben gittim sesim kısık diyodum meğer grip olmuşum bademcikler gidince nasil hasta olunur öğrendim
Doktor salgından etkilemişsin dedi

Evet iki kucuk iki dilim ekmek arasi kasarli tost . Sagol cnm
Öncelikle çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olurlar inşallah.

Tostu sanırım pratik olduğu için seçmişsin onun dışında diğerleri gayet güzel bence :)

Menu kokulusabun Muttapa7555

Sabah
1dilim ekmek peynir cay

Ara sütlü kahve

Aksam 5te yicem
5yk fasulye cacık

Sonra limonlu su türk kahvesi falan
Sabaha yiyebiliyorsan yumurta da ekleyebilirsin tok tutar. 2 ölüne geçmişsin çok güzel. Fasulyenin yanına 1 kepçe çorba ekleyebilirsin tabi pirinç bulgur un yoksa içinde. Afiyet bal şeker olsun kaptan ne der bilmem ama bence şahane ilerleme kaydediyorsun.

Çok geçmiş olsun sana da bebişe de canım. Aman kuzulara dikkat...

Geçmiş olsun canım acil şifalar
Kaptan iyidir iyi en fazla limon fırlatır kız o da limonlu su içelim diye :))

Menu kokulusabun Muttapa7555

Sabah
1dilim ekmek peynir cay

Ara sütlü kahve

Aksam 5te yicem
5yk fasulye cacık

Sonra limonlu su türk kahvesi falan
Galiba benimde böyle beslenmem gerek

Bence bugunden sonra hirslanicak

Bu düzeni 3 gün devam ettirmeyi planlıyorum akşam yemeğinde eşim evde olmayacak o yüzden rahatım hedefi tutturmaya çalışacağım

Ne guzelmis oh. Ulasirsin hedefine insallah

Gecmis olsun canim

Gecmis olsun canim

Bence menü süper aksam yemegini kacta yiyosun :))
Dün nöbetçiydim 6bucukta yedim. Ama bugün hala iş yerindeyim inanabiliyor musun? Bu sebeple burada çocuklarla yedim. Fırında köfte vardı ondan yedim. Asagıya yazicam zaten. Ama normalde geç yiyorum malesef eşim 7bucukta ancak geliyor 8 oluyor. E bir yemekte beraberiz onu da önden yemek istemiyorum. Böyle krizi durumlari oluyor bugünkü gibi e o zaman zaten yiyemiyoruz beraber.
Neyse bugün fazla mesai atarı var üstümde.

Menum

Sabah
Kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost

Öğlen
3 yk et sote

Aksam
Fırında köfte (2 tane)
Fırında patates (toplasan 1,5 YK)
Ayran kokulusabun

Menüm güzel ama dediğin gibi düzensiz. Bir de bir yerde okudum. İşte patates ve mercimek aynı anda yenilmemeli.diye. ama sen az yemişsin gün icinde zaten.
Bugünkü menulerinizi göremedim. Etiketlerseniz sevinirim kokulusabun Sarellam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…