- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
O o o nasıl oluyor o??4. İstenilen her şeyi yiyebilirsiniz. Patates, baklava, pilav yiyerek latte, mocha icerek zayıflamak mümkün. Biz bunu başardık.
Hoşgeldin başkanımYeni yarışmamız 9 ocak 2019 carsamba gunu başlıyor. Yoğunluğum nedeniyle yarismadan sonra kk ye uzun bir süre ara vereceğim. Bu kesinlikle ve kesinlikle son yarismam olacak o yüzden esnek davranmayacagim. Yarışma 2 ay kadar surecek. Yarismaya katılan herkesin kurallara uymasini istiyorum.
Kurallar.
1.Her gun sohbet ve menu paylaşımına katılmak.
2.Carsamba günleri en gec akşama kadar tarti resmini yuklemek. Perşembe cuma günü olmaz,ertesi hafta olmaz. Pilim bitti unuttum gibi mazeretler kabul edilemez.
3.Baska yarışma topiklerinde isim yazdırmamak. Kisisel diyet topigi dışında başka diyet topiklerinde takılmamak.
4. İstenilen her şeyi yiyebilirsiniz. Patates, baklava, pilav yiyerek latte, mocha icerek zayıflamak mümkün. Biz bunu başardık.
@Forever07
@cizen_bayan
@Papatya gelini
@kokulusabun
Muttapa7555
Nana929
@naz5403
Bir all starimiz @IRMAKK70 bebek bekliyor.
Ve daha aklıma gelmeyen ALL_StaR'lar tam 2 beden daha incelmek için takipte kalın :)
Aa ben şimdi farkettim
Hoşgeldin başkanım
Burdan mı devam Edicez artık başkanım
Aa ben şimdi farkettim
Hoşgeldin başkanım
Burdan mı devam Edicez artık başkanım
İşallah yemem daha. yeni topik beni Tombik yapmazHosbulduk Nana. Iki gun hobby leri ye. 2 gun sonra hobby görmek istemiyoruz :)
Evet çünkü öteki topikte ilk sayfayı duzenleyemiyorum. İlk sayfa tabloları güncellemek icin bana gerekli.
İlk mesajda saapmadi:))Etiketlemişsin işte
Yakında güncel 52 diyecek :)
Hobbylerini bırak da gel:)İşallah yemem daha. yeni topik beni Tombik yapmazişallah bu defa hırslıyım gidecek azda olsa kilolarım
İşallah cnmİlk mesajda saapmadi:))
Yakında güncel 52 diyecek :)
Bu aralar veremedim zaten mecbur vedalaşacağımHobbylerini bırak da gel:)
Hoş buldum kuzum@Papatya gelini hoşgeldin cnm
MantıklıHosbulduk Nana. Iki gun hobby leri ye. 2 gun sonra hobby görmek istemiyoruz :)
Evet çünkü öteki topikte ilk sayfayı duzenleyemiyorum. İlk sayfa tabloları güncellemek icin bana gerekli.
Ben bugün oldumAyın 9 da regla olucam işallah fazla şiş gelmem
Azda olsa biraz eksi gelir Şanslısın cnmBen bugün oldum