-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.921
Sorma baskan N naz5403 ustune alinmasin benim okurken midem bulaniyor, tamamen benim mideyle alakali.
Ozelden yaziyorum buradan yaziyorum . Tamam yapicam diyor sucuk gidiyor , tursu, cig kofte geliyor .Sorma baskan N naz5403 ustune alinmasin benim okurken midem bulaniyor, tamamen benim mideyle alakali.
Biraz fazla karistirmis bence de. Daha sade beslensen daha cabuk hedefine ulasacaksin nazcim. Ozellikle sabah ve oglen karbonhidrat cok tukettiysen aksam hafif sebze ve salata agirlikli gecirsen daha rahat edersin.
Hele tursu diyette cok moral bozuyor ya. Tarti oncesi kesinlikle tuketilmemeli, o hatayi bir kere yaptim carsamba oncesiOzelden yaziyorum buradan yaziyorum . Tamam yapicam diyor sucuk gidiyor , tursu, cig kofte geliyor .
10 kiloyu verene kadar boyle seyler tuketmemesi gerek en azindan bir sure.
Sade peynir ekmek domatesle beslense cok daha iyi.
Naz icin onu cok bogmayan bir menu yazalim yarin ona uysun. Sen de iyi taniyorsun onu irmak. Duzenleme yapabilirsin.Hele tursu diyette cok moral bozuyor ya. Tarti oncesi kesinlikle tuketilmemeli, o hatayi bir kere yaptim carsamba oncesiSaliya gore arti cikinca acayip moralim bozulmustu
Simdi de kabak cekirdegi pazarlamaya basladigindan supheleniyorumNaz icin onu cok bogmayan bir menu yazalim yarin ona uysun. Sen de iyi taniyorsun onu irmak. Duzenleme yapabilirsin.
N naz5403
Kahvalti: Iki yumurtali omlet , cay
Ara : Iki avuc kabak cekirdegi +Turk kahvesi
Oglen : Yogurt + kiymali patates
Ara : Iki avuc kabak cekirdegi
Aksam : Sebzeli corba + ayran + salata
Ara : Iki avuc kabak cekirdegi
Ahaha komisyon aliyorum.Simdi de kabak cekirdegi pazarlamaya basladigindan supheleniyorumGuzel menu tabi naz uyarsa
Gidicem tatlım salı günü randevum bakalimDoktora gitmen gerekiyor forever. Iki kez olmak normal degil biliyorsun. Gecmis olsun.
Belki de olumlu olur ve kafan yemekten baska seylere dagilir. Kolay gelsin.
Ooo avatarda degismis ben geliyorum diyorsun.
Sağol canım moon giderim tabi uzermiyim sizi :)Hadi bakalim insallah yuzunu kara cikartmam
Aslinsa benim gun icinde biraz daha hareketli olmam gerek sanirim. Dun hopladim zipladim oyun olsun diye. İyi geldi bence
Bence de ihmal etme canim. Mevsim degisikliklerinde streste filan da oluyo boyle seyler ama yine de bi gorun.
Hadi hayirli olsun canim. Yeni duzen yeni heyecan.
İnşallah bı sıkıntı yoktur bakalımİhmal etme. Hava degsimi falan da etkiliyor ama
İtiraf ediyorum olmadı bu pazar tartısı kuzum hem sana çok iş çıkarıyoruz hemde pazar günü olması zorluyor kendi adima. Genelde ctesi akşamı bir plan program oluyor buda pazara yansıyor haliyle.Pazar tartisi ise yaramiyorsa kaldiralim arkadaslar. 4 kisi bildirim yapmadi zaten. Siz bu tablodan memnun iseniz bir sey diyemem ama ben memnun kalmadim.
Carsambaya kadar goruslerinizi bildirin.
Bana is cikmasindan ziyade yararli olmasini umit ediyordum forever. Hesaplama cok uzun suren bir sey degil.İtiraf ediyorum olmadı bu pazar tartısı kuzum hem sana çok iş çıkarıyoruz hemde pazar günü olması zorluyor kendi adima. Genelde ctesi akşamı bir plan program oluyor buda pazara yansıyor haliyle.
Ama çoğunluğa uyarım biliyorsun
Bu yüzden en büyük başkan bizim başkanBana is cikmasindan ziyade yararli olmasini umit ediyordum forever. Hesaplama cok uzun suren bir sey degil.
Cizzy nerelerde halletti mi durumlari ayni mi.
Hiç bilmiyorum ki epeydir görüşmedikBana is cikmasindan ziyade yararli olmasini umit ediyordum forever. Hesaplama cok uzun suren bir sey degil.
Cizzy nerelerde halletti mi durumlari ayni mi.