ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

I IRMAKK70 hocam bu menu icin ne diyorsunuz.
Sorma baskan N naz5403 ustune alinmasin benim okurken midem bulaniyor, tamamen benim mideyle alakali.
Biraz fazla karistirmis bence de. Daha sade beslensen daha cabuk hedefine ulasacaksin nazcim. Ozellikle sabah ve oglen karbonhidrat cok tukettiysen aksam hafif sebze ve salata agirlikli gecirsen daha rahat edersin.

Ozelden yaziyorum buradan yaziyorum . Tamam yapicam diyor sucuk gidiyor , tursu, cig kofte geliyor .

10 kiloyu verene kadar boyle seyler tuketmemesi gerek en azindan bir sure.

Sade peynir ekmek domatesle beslense cok daha iyi.

Ozelden yaziyorum buradan yaziyorum . Tamam yapicam diyor sucuk gidiyor , tursu, cig kofte geliyor .

10 kiloyu verene kadar boyle seyler tuketmemesi gerek en azindan bir sure.

Sade peynir ekmek domatesle beslense cok daha iyi.
Hele tursu diyette cok moral bozuyor ya. Tarti oncesi kesinlikle tuketilmemeli, o hatayi bir kere yaptim carsamba oncesi Saliya gore arti cikinca acayip moralim bozulmustu

Hele tursu diyette cok moral bozuyor ya. Tarti oncesi kesinlikle tuketilmemeli, o hatayi bir kere yaptim carsamba oncesi Saliya gore arti cikinca acayip moralim bozulmustu
Naz icin onu cok bogmayan bir menu yazalim yarin ona uysun. Sen de iyi taniyorsun onu irmak. Duzenleme yapabilirsin.
N naz5403

Kahvalti: Iki yumurtali omlet , cay
Ara : Iki avuc kabak cekirdegi +Turk kahvesi

Oglen : Yogurt + kiymali patates
Ara : Iki avuc kabak cekirdegi

Aksam : Sebzeli corba + ayran + salata
Ara : Iki avuc kabak cekirdegi

Simdi de kabak cekirdegi pazarlamaya basladigindan supheleniyorum Guzel menu tabi naz uyarsa

Sağol canım moon giderim tabi uzermiyim sizi :)

Pazar tartisi ise yaramiyorsa kaldiralim arkadaslar. 4 kisi bildirim yapmadi zaten. Siz bu tablodan memnun iseniz bir sey diyemem ama ben memnun kalmadim.

Carsambaya kadar goruslerinizi bildirin.
İtiraf ediyorum olmadı bu pazar tartısı kuzum hem sana çok iş çıkarıyoruz hemde pazar günü olması zorluyor kendi adima. Genelde ctesi akşamı bir plan program oluyor buda pazara yansıyor haliyle.
Ama çoğunluğa uyarım biliyorsun

Bana is cikmasindan ziyade yararli olmasini umit ediyordum forever. Hesaplama cok uzun suren bir sey degil.

Cizzy nerelerde halletti mi durumlari ayni mi.

Bana is cikmasindan ziyade yararli olmasini umit ediyordum forever. Hesaplama cok uzun suren bir sey degil.

Cizzy nerelerde halletti mi durumlari ayni mi.
Bu yüzden en büyük başkan bizim başkan
Zayıflatmadan bırakmaz
Darısı N naz5403 başına inşallah söz dinlerse :)
Harika menü olmuş bu arada :) bende mi uysam :)

Bu yüzden en büyük başkan bizim başkan
Zayıflatmadan bırakmaz
Darısı N naz5403 başına inşallah söz dinlerse :)
Harika menü olmuş bu arada :) bende mi uysam :)

Cok iyisiniz takim olarak ne yapalim forever. Kac kilo verdik beraber.

Itibarima golge dusuruyor naz. Kiyamiyorum da tamam diyor sonra lokma yedim , boza ictim yaziyor.

Cok iyisiniz takim olarak ne yapalim forever. Kac kilo verdik beraber.

Itibarima golge dusuruyor naz. Kiyamiyorum da tamam diyor sonra lokma yedim , boza ictim yaziyor.
Çarşamba ya asilsin hırs yapsın ve en az -1 kg ile gelsin... İsterse azmederse yapar biz inaniyoruz arkadaşıma.
N naz5403

A AklinYolu1 canım beni yanlış anlamadın umarım tartı pazarı sevmedi derken 2 hafta üst üste artı çıktı ya onu kastettim. Beni zorlayan bi tarafı yok. Çekirdeğe kadar aslında kontrollüydüm. Onu da ben yemedim ama tuz feci etki eder bana.

Evde kola cips çikolata çekirdek muhabbeti vardı ben sadece çay içtim. Sabah kalktığımda sol tarafım şiş sağ tarafım normaldi :))

Bıgün nelere hayır dedim bi bilseniz kalabalığa karışıp yemedim pasta börek poğaça kurabiye pilav tatlı çikolata yemedim :)))
kokulusabun 19 ocak pazar menü
Sabah 2 yumurta ile peynirli mantarlı omlet 4 zeytin yarım litre sodalı yeşilçay
Akşam 2 kepçe kuru fasulye 2 yumurta kadar tavuk haşlama 3 kaşık yoğurt
Ara kahve sade
Spor yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…