- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.941
A AklinYolu1 canım beni yanlış anlamadın umarım tartı pazarı sevmedi derken 2 hafta üst üste artı çıktı ya onu kastettim. Beni zorlayan bi tarafı yok. Çekirdeğe kadar aslında kontrollüydüm. Onu da ben yemedim ama tuz feci etki eder bana.
Evde kola cips çikolata çekirdek muhabbeti vardı ben sadece çay içtim. Sabah kalktığımda sol tarafım şiş sağ tarafım normaldi :))
Ne bilim bacım ben yüklerim yani elime yapışmaz:))O kadar azalttim ki tuzu.
Ben her gun tarti resmimi yukluyorum 30 Ocaga kadar. Motive ediyor beni ama sizi bilemiyorum tabi ki.
Bazilari motive olmuyor nedense ornek naz.
Ne bilim bacım ben yüklerim yani elime yapışmaz:))
Nazin psikolojisi hazır değil sanırım kilo vermeye
Ben de oyle dusunuyorum yoksa 2 kilo verecek kapasite var onda.
Bana iyi geliyor fatma. Canim tatli istedi gittim Nar cikarttim. Zerdecalli yogurdun icine doktum bir ceyrek nar, yiyorum.
Cokkk degistimmm cokkk.
Ben 2 gune 1 kg dedim ama :) :) vur derken öldürdüm galiba kız zayiflasin derken :)Aslinda o bazi kurallara uysa haftada iki kilo verebilir. Oyle hissediyorum ama denemiyor iste.
İşte budur yarışmacı dediğin profil :)Bıgün nelere hayır dedim bi bilseniz kalabalığa karışıp yemedim pasta börek poğaça kurabiye pilav tatlı çikolata yemedim :)))
kokulusabun 19 ocak pazar menü
Sabah 2 yumurta ile peynirli mantarlı omlet 4 zeytin yarım litre sodalı yeşilçay
Akşam 2 kepçe kuru fasulye 2 yumurta kadar tavuk haşlama 3 kaşık yoğurt
Ara kahve sade
Spor yapamadım
Ben şöyle yaptım pandelam bu akşam yoğurt zerdeçal limon :) sabaha eksi 400 bekliyorum :)
:))) sağolasın canım direnişe devam tabaklara bakıp sizi düşündümİşte budur yarışmacı dediğin profil :)
Yok kız kaçmamıştır :)
2 gunde bir kilo alan, 2 gunde 1 kilo verir.Ben 2 gune 1 kg dedim ama :) :) vur derken öldürdüm galiba kız zayiflasin derken :)
Ben şöyle yaptım pandelam bu akşam yoğurt zerdeçal limon :) sabaha eksi 400 bekliyorum :)
Kafami bozmasin mugeye cikarim. Kilo cizelgesi elimde.
Ben yatıyorum kızlar yoruldum uyuyayım. Hadi hayırlı geceler
Arkadaslar menüm:)
kokulusabun
Sabah
1 sade nescafe
2 dilim ince kızarmış ekmek
Beyaz peynir
5 tane zeytin
1 çeri domates
Öğlen
2 adet grisirin
1 sade Türk Kahvesi
Akşam
Yoğurt çorbası (pirinç koymadan yapıyorum diyet usulü)
Zeytinyağlı kereviz
Salata
Sarellam seni de etiketliyim de zor olmasın bari :)
Selam cizzy cok uzuldum.selam kızlar bi kaç günüdr yoktum ruhen hala yokum erkek arkadaşım kaza yaptı durumu kritik omuriliği kırıldı amelyat olacaktı doktorlar riskli diye yapmadılar 1 ay gözetim altında kalacak ben berbat durumdayım o yüzden hiçbir şey görmüyor gözüm bi süre aktif olamayacağım haber vermek istedim A AklinYolu1 istersen gruptan da çıkarabilrisin size bırakıyorum