- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.881
Ödem olmuş olabilir.. Moral bozma ama ayni motivasyonla devam
Evet regl yüzünden olabilir canını sikmaAkşam yemeğimi saat 5'te yedim, ayrıca menüme ek diyebilecek birşey de yemedimama benim tartı show yaptı bu sabah
Dün reglin ilk günüydü ondan mıdır nedir anlayamıyorum kendimi
Yediklerine biraz daha dikkat edersin naz. Canini sıkma
Umarim dilegine kisa zamanda kavusursun.Ates grubu o ama ay burcu da var.
Ahhh ahhh bilmem mi. Ben de boyleydim.
Yalniz yas ilerledikce kilolar aliniyor. Bazi aliskanliklarin degismesi gerekiyor.
Ben %100 degistirmesem de biraz degisiklik yapiyorum. Ozellikle diyet donemi. Koruma donemine bakiciggiizzz.
Bir daha kendisi cikarsin sen bulasma.
Sarellam sen de baslangici yapamayip sonra birinci olanlardansin. Bu iyi bir baslangic umarim devami gelir.
ML uc gunde eksi ile gelmissin. Carsamba da eksi gelirsen bir rutine oturtabilirsin bence.
Senin donum noktan 69 olacak goreceksin.Evet zamanla vermek de zor oluyor genelde. Simdiden bi duzene oturtmak lazim.
O kisirli kurabiyeli gunden sonra 75 cikmistim dun baskancim. Bence iyi durumdayim su an cumartesiye gore
Senin donum noktan 69 olacak goreceksin.
İnsallah oyle olur. Ben evlenmeden once de biraz kilo vereyim diyip 60a inmistim. Cok uzun sure 68 kiloda kaldim aslinda. 68den biraz korkuyorum ya gitmezse diye.
(70leri hallettim sanki de 68 kaldi korkacak)
Ya benim yine olayı anlamamam??Haftanin uclemeleri gelsin.
Her gun menusunu yazan eslerinize yorum yapma ve dikkate aldirma zorunlulugu var. Menusunu yazmayana boyle bir zorunluluk yok.
Bu hafta menusune dikkat edeceginiz esleriniz.
Forever07 C cizen_bayan @Pembe aslan
A AklinYolu1 N naz5403Moon Light
kokulusabun Sarellam sekersizcikolata
Ikra meyra Muttapa7555 MIhtar
Yaa yine 3. Olduumm oleeytoooKilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.Pazar Gunu ortalamamiz 0.18
Ilk uce giren arkadaslar
A AklinYolu1
Sarellam
sekersizcikolata
Son ucte olan arkadaslar
kokulusabun
N naz5403
Muttapa7555
Eki Görüntüle 2226974
Tebrikler.Ya benim yine olayı anlamamam??
Yaa yine 3. Olduumm oleeytooo
Tebrikler.
Sen eslerinin menusune dikkat edip yorum yapacaksin bu kadar.
Onlar da sana ayni sekilde.
kokulusabun Sarellam sekersizcikolata