- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.901
Listeye yazdim forever seni ama siralamayi acikladik.
Bende şu diyet gevrek olayından vazgeç onun yerine 2yumurta yesen daha yok tutarSlm hanimlar
Dun aksam 2 gun ac kalinca tavuk doner yedimartik basim donuyordu 66.00 kiloyu gormustum
Bugunku menum
10 da diyet gevrek
11 de yesil cay
13 de basim dondu cok az bal kaymak yedim
14 de form cay
16 da yogurtlu sebze
17 de yesil cay
Menuye ve saatlere uyacam
kokulusabun
ben orta karar hic sıkıntı yok uyarimPazar tartisi ise yaramiyorsa kaldiralim arkadaslar. 4 kisi bildirim yapmadi zaten. Siz bu tablodan memnun iseniz bir sey diyemem ama ben memnun kalmadim.
Carsambaya kadar goruslerinizi bildirin.
Cogunluk onemli. Gecen hafta 0.56 olan yuzdemiz bu hafta 0.18 e dustu.Bende şu diyet gevrek olayından vazgeç onun yerine 2yumurta yesen daha yok tutar
ben orta karar hic sıkıntı yok uyarim
2. Kez kaciriyorum galiba :)Listeye yazdim forever seni ama siralamayi acikladik.
İhmal etme. Hava degsimi falan da etkiliyor ama2. Kez kaciriyorum galiba :)
Bu ay 2. Adeti oldum dun. yani olduğum şey ne onu da anlamış değilim. Hormonal bir sıkıntım var galiba doktora gideceğim yine
Hayırlı olsun, sevindim senin adına :) düzen iyidir. Mesai saatine göre düzenini ayarlarsın. Öğlen güzel yersin akşam biraz daha dikkat edersin:)Is bakiyorum demistim ya biyer vardi orayla konuştum sali güne ise başlıyorum
Sabah 9 akşam 8 calısıcam
Bakalım nasıl olcak hem ev hem is hem yeme düzeni hersey değişecek
Benimle karsilasmadin ama daha once.Once 68 e in bakalim.Gorusuruzzz.
2. Kez kaciriyorum galiba :)
Bu ay 2. Adeti oldum dun. yani olduğum şey ne onu da anlamış değilim. Hormonal bir sıkıntım var galiba doktora gideceğim yine
Is bakiyorum demistim ya biyer vardi orayla konuştum sali güne ise başlıyorum
Ben sağlıksız buluyorum ama elzem durumlarda ben de kullaniyorum. Ama 12 saatlik mesaide o seni tok tutmaz. Seçenek olarak işin eve yakınsa eve gidebilirsin. Evden de getirebilirsin elbet ısıtacak yer yoksa da kalorifer varsa ona koyarsın. Ama ben çalışma hayatını para kazanmaktan ibaret görmüyorum. Sonuçta sosyalleşeceksin de. Öğle araları iş arkafaşlarını tanımak için fırsat olabilir. Sen de herkesle aynı yere gider sağlıklı ve doyurucu şeyler yiyebilirsin.Hanımlar bu hazir cabuk corba icin ne düşünüyorsunuz simdi düzen nasıldır orda nedir ne değildir ne vardir bilmiyorum yemek falan alirim evden ama ısıtcak yer yoksa diye düşündüm
Açıkcası hiç dikkat edemedim davetler misafirler birde açık olan iştahım sonuç buÖdem olmuş olabilir.. Moral bozma ama ayni motivasyonla devam
Evet regl yüzünden olabilir canını sikma
Yediklerine biraz daha dikkat edersin naz. Canini sıkma
Denemek iyi olur inşallah yapabilirim sevdim bunu5:2 diyetini duyan var mi bilmiyorum. Kisaca aciklayayim. Haftada iki gun secersiniz. Ornek ; Cumartesi ve Sali gunleri.
Oteki gunler normal yersiniz. Sectiginiz iki gun 500-600 kaloriyi gecmezsiniz.
Bazilarina bu yontem yariyor. Ben korumada iken bu sekil korurum diyordum ama yapamadim.
Isteyen deneyebilir.
Haftanin uclemeleri gelsin.
Her gun menusunu yazan eslerinize yorum yapma ve dikkate aldirma zorunlulugu var. Menusunu yazmayana boyle bir zorunluluk yok.
Bu hafta menusune dikkat edeceginiz esleriniz.
Forever07 @cizen_bayan @Pembe aslan
A AklinYolu1 N naz5403Moon Light
kokulusabun Sarellam sekersizcikolata
@mevhibe ikra meyra tuana @Muttapa7555MIhtar
Doktora gitmen gerekiyor forever. Iki kez olmak normal degil biliyorsun. Gecmis olsun.2. Kez kaciriyorum galiba :)
Belki de olumlu olur ve kafan yemekten baska seylere dagilir. Kolay gelsin.Is bakiyorum demistim ya biyer vardi orayla konuştum sali güne ise başlıyorum
Ooo avatarda degismis ben geliyorum diyorsun.Hadi bakalim insallah yuzunu kara cikartmam
Aslinsa benim gun icinde biraz daha hareketli olmam gerek sanirim. Dun hopladim zipladim oyun olsun diye. İyi geldi bence
Ben de ayni sekilde dusundugum icin onermistim.Pazar tartisi konusunda ben de cogunluga uyarım. Her gun tartiliyorum. Pazar gunu de bildirim yapacak olmak cumartesi aksami bir seyler atistirmamin onune geciyor. Bence devam etsek faydasini goruruz, ama cogunluk gerek yok derse ona da uyarim.
Hic iyi dusunmuyorumHanımlar bu hazir cabuk corba icin ne düşünüyorsunuz simdi düzen nasıldır orda nedir ne değildir ne vardir bilmiyorum yemek falan alirim evden ama ısıtcak yer yoksa diye düşündüm
Senin ozel diyetini verdim , bu hafta onun disina cikmayacaksin.Denemek iyi olur inşallah yapabilirim sevdim bunu
Gel bakalim menu arkadasim seninle bir konusalim.kokulusabun
Bugünün menüsü
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
Zeytin peynir
Azıcık turşu kavurması
4dilim patates kızartması
Çay
İki ısırık ekmek
Öğlen
Bol yeşillikli çiğ köfte
Ayran