- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.781
valla düşünüyosan yap ikinciyi de gercekten ciksin aradan benimki 4yasinda ben artik hic yapmak istemiyorAslinda boyle cok mutluyum agrisi sancisi yok
Konu gelmisken merak ettim bi sorayim dedim.
Ay yok yoook insallah olmaz bir sey dikkatliyim o konuda. Kizimdan once amaan ilk cocuk olsun pesinden ikinciyi de patlatirim beraber buyusunler cok guzel diyodum.buyuk bir u dönüsü yaptim
Tamam canim tesekkur ederim
Sonra bi de bana el ativer ben de 55 olayim. Gitme hic
Ben hazırladım dur yazayım...Ve bana arkadasini anlat kimler hazirladi , kimler hazirlamadi.
Benim oğlanların arasında 7 yaş var hiiiç pişman değilim... ilk oğlum zordu artı evliliğin ilk yıllarıydı adapte olmak da zordu bi 3. Sarsıntıyı kaldırmazdı bünyem :))valla düşünüyosan yap ikinciyi de gercekten ciksin aradan benimki 4yasinda ben artik hic yapmak istemiyor
Valla şu ana kadar tatlısız atlattım ama listeme ekliyorum:)Kakaolu muz ye muzlu çikolata yer gibi oluyor en masumu yani bence....
İmmm bunu da ekledim :)Muzu dondurup azcik süt ve kakaoyla blendirda çek o da aynı dondurma cok guzel oluyo
İnsallah kendime inanıyorum :) yarın tartı günü :)Sagol canim da uyanikken de gidip atistirmama veya yemek zamani haldir huldur yememe bi care bulmam lazim asil
Cok uzun ac kalinca oyle oluyo malesef canim. Daha cok yuklenme kendine bence olabilir boyle gunler. Onemli olan amaaan diyip salmak yerine telafi etmeye calismak.
Onceden ben de alirdim domates salatalik. Onlarsiz kahvalti yapamazdim ama tatlari iyice bozuldu sanirim son yillarda. Artik hic sevmiyorum kisin domates ve salataliklarini.
Cok pahali gercekten
Gecmis olsun canim. Regl zamani vucut daha hizli calisir daha cok yag yakarmis. Tatli krizlerini basarili atlatirsan regl sonrasi guzel kilo vermis olursun.
Yok yok ekmek sadece kahvaltıda benim :) onla sorunum yok şükür :) tatlı listeme içecekleri de ekledim.Robot degiliz mihtar . Aniden boyle yeme ataklari oluyor.
Senin farkin kendini suclayip durman.
Yine gelebilir , yine salatalikla cozum bulabilirsin.
Akisina birak.
Tatli ve meyve tuketmeyebilirsin.
Cok istediginde sivi tatli da ise yariyor. Salep gibi , sicak cikolata gibi, 7 . li karisim gibi...
+ Fazla ekmek de tuketme en fazla bir dilim gibi.
Ya senin bunyen kalp ben ya:)Bu hafta bana gelen yeme atagini soyleyeyim.
Arkadasin evinde aslinda istemedigim ama kirmak da istemedigim icin yedigim bir ferrero rocher den sonra yolda usudugum icin bir latte aldim. (Tadi guzeldi o tartisilmaz tabi ki.)
Saat 10 gibi eve gelmistim. Inanilmaz ac hissettim. Normalde o saati marulla, domatesle gecistirirdim ben buyuk bir patatesle kasar yedim.
Ertesi gun Cuma gunu +200 ciktim.
Eeee ne olmus.
Boyle gunler olacak.
Onemli olan sonrasinda nasil davrandiginiz... Bugun -300. Ne bir borek sizi dibe goturur, ne de sizi dipten cikarir.
Aliskanlik haline getirmediginiz surece sorun yok.
Ben hazırladım bir dahaki mesajâ yazıcam :)Ve bana arkadasini anlat kimler hazirladi , kimler hazirlamadi.
Ellerine sağlıkEşimSarellam
İsmi Gülçin 25 yaşında 2 yaşında bir kız annesi... Hamileliğinde kilo aldı çikolata hastası yemek seçmemekle beraber bulgurlu şeyleri seviyor. İzmirde yaşıyor bujileri dükkanında çalışıyor sürekli ayakta olduğu için spor yapmayı sevmesine rağmen yapamıyor.
Kızına eşinin annesi bakıyor şuan diye biliyorum...
Kendisi benim gibi boğa burcu.
Diyet döneminde ekmek yenemeye dikkat eder. Cevizli su kullanıyor.
Biz bi dönem yine beraber yarıştaydık o zaman geldi kiloları verdi gitti hemde 2 ayda. Emzirme döne iydi birde spor yapıyordu sanırım.
Hepimizin yaşadığı durum gibi verdiği kiloları geri aldığı için aramızda şuan... Yavaş yavaş olsa bile bence hedefine yine ulaşacak bence :)))
A AklinYolu1 bilmem eksiklerim var mı
Afiyet olsun canım. Az kalorili bir yere gidersiniz umarım :))kokulusabun
Sabah
1 sade Nescafe
Kahvaltı
Yumurta (haşlanmış)
İnce bir dilim peynir
5 zeytin
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
4 tane griserin
Akşam
Daha yemedim. Eşimle dışarı çıkacaz. Ama ben ızgara yapan bir yer olsun dedim. Izgara ve salata yiyeceğim. Degisiklik olursa haber veririm
Yook kesin az kalorili :) o da sen diyetcisin dedi banaAfiyet olsun canım. Az kalorili bir yere gidersiniz umarım :))
Eksik yok fazlasi var hatta fazla mi yazmissin ne.Benim eşim kaptanımız A AklinYolu1
İsim ve nerede yaşadığını ben söylemeyeceğim için sormadım arkadaşlar :)
35 yaşında, aslan burcu ve kendi deyimi ile okumayı abatmış biri:) 2 masterı var hala yurt dışında bir sertifika programına hazırlanıyor :) Masterları yazılım ve sertifika üzerine.
Kendisinin insülin direnci ve vertigosu var.168 boyunda, armut vücut. Bu sebeple asıl hedefi kalça eritmek. Cocuklugundan Beri çikolata sevdası varmış. Başlarda kilo almazken bir bakmış 61 olmuş. Diyet yapmış ama o da ne 65'i gormüş. Sonra da 70_78.. Derken bu işe dur demek lazım demiş ve kilo vermek istemiş. Deneye yanıla öğrenmiş nasil kilo verdiğini. Mesela yazın 56'lara kadar inmiş. Şimdi biraz yine almış ama verecek. İştahlı olduğu için yemeyi kesmiyor ama eve meyve ve yağ alıyormuş. Ekmek de almiyor ama bazen pogaca ve simit yiyor :) metabolizmasını iyi taniyor. Latte'ci ama asıl zaafı yaş pastaya ama ganajı iyi olacak. Hatta kilo verdiğinde yaş pastalı kutlama yapacak :) 55 olsa rahatlatacak ama diyet bırakmayacak :) arada tatlı krizlerinin de yaş pasta yiyor sanırım bu arada :)
Ben bu kadar yapabildim A AklinYolu1 eksikleri tamamlarsın
Menuuukokulusabun
Sabah 1dilim ekmek peynir
Gun icinde 3salatalik peynir
Sütle nescafe
Bol cay
Bol limonlu su
Aksam şimdi yicem 4yk yogurt 2salatalik pulbiber nane
Sonra bi türk kahvesi içebilirim erken yatıcam insallah yağmurlu ve zor bigündü bitti şükür
Bugün hayir dediklerim
Kıymalı börek
Makarna salatası
Baklava
Guzel olmus fatma. Eline saglik.EşimSarellam
İsmi Gülçin 25 yaşında 2 yaşında bir kız annesi... Hamileliğinde kilo aldı çikolata hastası yemek seçmemekle beraber bulgurlu şeyleri seviyor. İzmirde yaşıyor bujileri dükkanında çalışıyor sürekli ayakta olduğu için spor yapmayı sevmesine rağmen yapamıyor.
Kızına eşinin annesi bakıyor şuan diye biliyorum...
Kendisi benim gibi boğa burcu.
Diyet döneminde ekmek yenemeye dikkat eder. Cevizli su kullanıyor.
Biz bi dönem yine beraber yarıştaydık o zaman geldi kiloları verdi gitti hemde 2 ayda. Emzirme döne iydi birde spor yapıyordu sanırım.
Hepimizin yaşadığı durum gibi verdiği kiloları geri aldığı için aramızda şuan... Yavaş yavaş olsa bile bence hedefine yine ulaşacak bence :)))
A AklinYolu1 bilmem eksiklerim var mı