- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.801
Tebrik ederim yarın mükafatını alınca çok mutlu olacaksınMenuuukokulusabun
Sabah 1dilim ekmek peynir
Gun icinde 3salatalik peynir
Sütle nescafe
Bol cay
Bol limonlu su
Aksam şimdi yicem 4yk yogurt 2salatalik pulbiber nane
Sonra bi türk kahvesi içebilirim erken yatıcam insallah yağmurlu ve zor bigündü bitti şükür
Bugün hayir dediklerim
Kıymalı börek
Makarna salatası
Baklava
O zaman napıyoruz tüm dualarımızaBen ALL_StaR arkadasimsekersizcikolata yi anlatiyorum.
Yarismaya son gun ve son anda dahil oldu. Eklerseniz iste tarti resmim aha burada didi.Bir kere cikolata nickiyle diyet yarismasina gelinir mi. Ya dedim fazla paylasim yapamaz ama ekleyelim listeye . Paylasimlari giderek cogaliyor , kabak cekirdegi gibi acildi.
29 Yasinda sosyoloji mezunu, evli henuz cocugu yok. Fazla bir kilosu yok , boyu 167 civari, 56 kilolarda ama amaci 52 olmak. Zaten kilo vermek istemesi de cocuk istemesiyle baglantili. Tup bebege basladiginda ilaclarin sisirmesinden korkup simdi ne kadar kilo versem simdi kardir diye dusunuyor. Bobrek yetmezligi var , o nedenle tuz tuketmiyor ve eti de limitli tuketiyor ama kahve ve tatli turevlerine dayanamiyor. Tanidik geldi mi ? Eeee bennnn.
Basak burcuyum diyor ama bir yerlerden su etkisi aldigina eminim. Bakalim arkadasin yukseleni ve ay burcu ne , azzz sonraaa.
O da benim gibi sertifika odakli. Insan kaynaklari , pr , isaret dili , dramali terapi uzerine egitimler almis . Sosyal hizmetlerde calistigi icin yuksek lisansini da sosyal hizmetler uzerine yapiyor.
Bu yarismayla istedigi kiloya rahat rahat inecegine inaniyorum.
Amacina ulasirsa , bebek bekleyen Ucuncu ALL_Star imiz olacak.
All_StaR bebekleri diye topik acacagiz anlasilan.O zaman napıyoruz tüm dualarımızasekersizcikolata nın bebek dileğini ekliyoruz...
Ara ara gitmem gerekiyor cunku KK vertigoma yaramiyor.
Yarisma suresince arkadaslara yaziyorsam sen de uygula ml. Herkese acik tavsiyeler bunlar.
valla düşünüyosan yap ikinciyi de gercekten ciksin aradan benimki 4yasinda ben artik hic yapmak istemiyor
Iste bu olmasin siz de birbirinizle kaynasin istiyorum ben. Goreceksiniz oyle daha cok kilo vereceksiniz.Tabi ki uyguluyorum
Ama sen oldugun zaman aktiflik orani daha da artiyor topigin.
Saglik sorunlarinla ilgili gitmene bir sey demek tabi benim uzerime vazife degil
Bi yandan da birazcik buyusun ilgiyi tek basina bi alsin direk abla moduna girmesin yazik diyorum
Kendim cesaret edemicem sanirim hemen ikinciye
Menun gayet guzel ml ama tarti gunu oncesi azicik fazla olmus.Bugunku menumkokulusabun
Sabah
Kasarli yumurta
Ceviz
Peynir
Zeytin
Cay
Ara
Salep
Aksam
İki tane pilic adana
Bol ayran
Limonlu suyumu iciyorum su an. Zerdecalli yogurdu unuttum bugun.
Ay beni nasılda iyi tanıyorSagol naz. Sen evde de diyet yapmiyordun ki.
Tarti resmini bekliyorum yarin.
+ Kabuklu kabak cekirdegi al. Her cubuk kraker , eti form , corek , kek tatli istediginde kabak cekirdegine gitsin elin.
Bakalim bu tavsiyemi dinleyecek misin?
Benim iki doğumumdan sonrada 7-8aylık olduktan sonra adet gayet normal canım emzirmeden dolayı hormonlar değişiyorYa konusu acildi bi sorayim size.
Dogumdan sonra ne zaman regl oldunuz?
Benim kizim 11 aylik hala olmadim. Normal mi ki bu durum?
Soyledigin iyi oldu. Garibime gitti cunku. Hic sevmem onu.O yeşil surat yanlışlıkla olmuş nerden çıktı hiç anlamadım??
Kaynasiyoruz yavas yavas bence. Ve gayet ilgili bi baskansin. Kaynasalim diye odevler vermen benim cok hosuma gidiyorIste bu olmasin siz de birbirinizle kaynasin istiyorum ben. Goreceksiniz oyle daha cok kilo vereceksiniz.
Kabak cekirdegi ve zerdecal aldin mi.
Aksam yemegi vaktim degisiyo genelde baskancim. Ne zaman hazirlayabilirsem o zaman. Hafta ici 6dan sonraya kalmiyo pek. Ama cuma ve haftasonu gecikebiliyo Bugun gec vakte kaldi. Aksam yedigim de dondurulmus olan adanalardan. Cok buyuk degildi. Ama tum gunu diyorsan fazla olmus olabilir evetMenun gayet guzel ml ama tarti gunu oncesi azicik fazla olmus.
Bir de aksam yemegini kac gibi yiyorsun..
Tesekkur ederim canim cevapladigin icinAy beni nasılda iyi tanıyor
Şakayı geçelim iki gündür çok çabalıyorum ama o Çarşamba cozutmasından sonra benden yarına eksi zor canım
Söz alacam canım kabak çekirdeğini peki ne kadar yiyeyim
Benim iki doğumumdan sonrada 7-8aylık olduktan sonra adet gayet normal canım emzirmeden dolayı hormonlar değişiyor
o zaman buyuk ihtimalle 7yasina kadar beklersin eger yakin zamanda yapmıyorsan 7yas ideal bencesi artik kendini iyice kurtarmış oluyo 1.sinif yeni ortamlar sosyalleşme yeni seyler öğrenme daha bi büyümüş geliyoTabi ki uyguluyorum
Ama sen oldugun zaman aktiflik orani daha da artiyor topigin.
Saglik sorunlarinla ilgili gitmene bir sey demek tabi benim uzerime vazife degil
Bi yandan da birazcik buyusun ilgiyi tek basina bi alsin direk abla moduna girmesin yazik diyorum
Kendim cesaret edemicem sanirim hemen ikinciye
Ahaha ne güzel olur açalım valla. Benim ufaklıkta eve bebek alalım ben ağlamam severim onu şarkı söylerim diyor. Oyuncağını gösteriyor bunu veririm bebeğe diyorAll_StaR bebekleri diye topik acacagiz anlasilan.Baskan Irmak olacak.
Ay bitane de bende var ne zaman kardeşim olcakAhaha ne güzel olur açalım valla. Benim ufaklıkta eve bebek alalım ben ağlamam severim onu şarkı söylerim diyor. Oyuncağını gösteriyor bunu veririm bebeğe diyor
Kendisi 3.5 yaşında
Sanki kendileri büyütecekler o kadar ilgililer yani. Benim büyük oğlan öyle değildi hiç. Yanında bebek başka çocuk sevemezdim kızardı.Ay bitane de bende var ne zaman kardeşim olcak
Kardeşimle soyle olur
Bunu bunu yapariz
Orda yatar burda kalkar
Eline saglik ml.Ben de esimkokulusabun u tanitayim.
35 yasinda. Okul müdürü. 10 yillik evli. Uctane evladi var. Üçüz gibiler. Bir kiz bir erkek ikizleri var ve onlardan bir yas kucuk de bir kizi var. Evlendiginde 60 kiloymus. Ayni biz gibi esiyle birlikte yemek yemeyi cok sevdikleri icin almis kilolari. 75 kilo ile hamile kalmis ve hamileligi zor gectigi icin 75 ile doguma girmis. 4 ay sonra 69 kilo ile ikinci hamileligini ogrenmis. Yine 75 kilo ile doguma girmis. Sonra 86 kilo oldugunu ogrenince bir seyler yapma vakti demis ve kaptanim davetiyle buraya gelmis. Su an 73 kilo.
Yaza kadar 60 kilo olmak istiyor. Aburcuburla ve tatliyla hic arasi yok ama borek vs turlerini cok seviyor.
Burcu kova ve temizlik duzen takintisi var.
Varsa aralarda yiyebilirsin. Ogun yerine de gecebilir. Mesela zerdecalli yogurt. Aksam yemeginden sonra yenilebilir.Kaynasiyoruz yavas yavas bence. Ve gayet ilgili bi baskansin. Kaynasalim diye odevler vermen benim cok hosuma gidiyor
Var benim evde kabak cekirdegi ve zerdecal.
Aksam yemegi vaktim degisiyo genelde baskancim. Ne zaman hazirlayabilirsem o zaman. Hafta ici 6dan sonraya kalmiyo pek. Ama cuma ve haftasonu gecikebiliyo Bugun gec vakte kaldi. Aksam yedigim de dondurulmus olan adanalardan. Cok buyuk degildi. Ama tum gunu diyorsan fazla olmus olabilir evet
Tesekkur ederim canim cevapladigin icin
Ben ne zaman olurum bakalim
Eline saglik mihtar.Bende anlatayım C cizen_bayan
24 yaşında 1.60 boy 68 kilo burcdasim akrep
Restorasyon mezunu
Evlilik arifesinde bir gelincik
Yemeği seven bir ailesi var kendisi de tabi
Migren tedavisiyle aldığı kilolardan kurtulup eski kiyafetlerine donmek ve gelinliginin icinde kugu gibi gözükmek istiyor
Düzenli spor yapıyordu devam etmek istiyor
Su aralar tanışma yeni insanlar iki aile arası köprü kurma gibi durumlardan ötürü cok fazla aramızda degil
Ama geri döööön gerilik döönnn diyoruz
Ha bi de allstarlaForever07 sayesinde tanışmış
Sanirim bu kadardı