- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.741
Hadi bakalim yarin neler olacak
iyi geceleerr
iyiki varsınızKafani bozma. Yarini dedigim gibi gecirmeye bak. Iyi geceler.
Sagol naz. Sen evde de diyet yapmiyordun ki.A AklinYolu1 geçmiş olsun canım
Yoğunluktan giremiyorum dünde karne telaşım vardı önce kızımın sonra oğlumun sonra yemeğe gidildi güzel ve eğlenceli geçtişu 15tatil nasıl olur bilmem 1haftslığına memlekete gideceğiz Of of benim diyet zor bozmam ama yavaşlar
Günaydın
Sabah telasesini atlattım
Salatalık olmus 10lira
5-6 tane aldim
Sabahtan beri cay iciyorum hoş daha erkende 7de gelince sanki oglen
tamamdırGunaydin kolay gelsin mihtar.
4 unu ye 2 sini aksam limonlu suya kat beklet oyle yersin.
Maalesef cok pahali . Sana katiliyorum. Ucuz olan seyler hep cubuk kraker , abur cubur tarzi.
Kabak cekirdegi kac lira biliyor musun. Kabuklu olani sana da tavsiye edebilirim.tamamdır
Aynen lahana karnabahar 10lira dediler kereviz pırasa 6lira hani mevsimi olanlar bile pahali
Selam gecmis olsun. Regl donemini dogru kullanirsan 1-1.bucuk kilo verebilirsin..Selam :)
Kızlar aşırı baş ağrım var. Kahvaltı bile edemiyorum. Bir kahve içtim sade alsın diye. O da su an ise ise yaramdı. Regl oldum ondan
onu bilmiyorum aslinda pek aburcuburla isim yok Ama tuttu mu tutuyo iste bidaha yenilmem aldim boyumun olcusunuKabak cekirdegi kac lira biliyor musun. Kabuklu olani sana da tavsiye edebilirim.
Valla mı ben genelde regl dönemlerinde fazla cikiyorum tartıda. Onu nasıl yapiyorsunSelam gecmis olsun. Regl donemini dogru kullanirsan 1-1.bucuk kilo verebilirsin..
Fazla çıkarsın ama bitince düşer tabi dikkatli dengeli gidersenValla mı ben genelde regl dönemlerinde fazla cikiyorum tartıda. Onu nasıl yapiyorsun
Tatlı krizini atlatırsam sorun yok :) ama hallederim diye dusunudüşünFazla çıkarsın ama bitince düşer tabi dikkatli dengeli gidersen
Kakaolu muz ye muzlu çikolata yer gibi oluyor en masumu yani bence....Tatlı krizini atlatırsam sorun yok :) ama hallederim diye dusunudüşün