ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sagol cnm benim denicem

Aaa süper fikir bebe olaydı öyle yapardım... süpersin

Sagol canim da uyanikken de gidip atistirmama veya yemek zamani haldir huldur yememe bi care bulmam lazim asil

Cok uzun ac kalinca oyle oluyo malesef canim. Daha cok yuklenme kendine bence olabilir boyle gunler. Onemli olan amaaan diyip salmak yerine telafi etmeye calismak.

Günaydın
Sabah telasesini atlattım
Salatalık olmus 10lira
5-6 tane aldim

Sabahtan beri cay iciyorum hoş daha erkende 7de gelince sanki oglen
Onceden ben de alirdim domates salatalik. Onlarsiz kahvalti yapamazdim ama tatlari iyice bozuldu sanirim son yillarda. Artik hic sevmiyorum kisin domates ve salataliklarini.

Cok pahali gercekten
Selam :)
Kızlar aşırı baş ağrım var. Kahvaltı bile edemiyorum. Bir kahve içtim sade alsın diye. O da su an ise ise yaramdı. Regl oldum ondan
Gecmis olsun canim. Regl zamani vucut daha hizli calisir daha cok yag yakarmis. Tatli krizlerini basarili atlatirsan regl sonrasi guzel kilo vermis olursun.

onu bilmiyorum aslinda pek aburcuburla isim yok Ama tuttu mu tutuyo iste bidaha yenilmem aldim boyumun olcusunu
Robot degiliz mihtar . Aniden boyle yeme ataklari oluyor.

Senin farkin kendini suclayip durman.

Yine gelebilir , yine salatalikla cozum bulabilirsin.

Akisina birak.

Valla mı ben genelde regl dönemlerinde fazla cikiyorum tartıda. Onu nasıl yapiyorsun

Tatli ve meyve tuketmeyebilirsin.

Cok istediginde sivi tatli da ise yariyor. Salep gibi , sicak cikolata gibi, 7 . li karisim gibi...

+ Fazla ekmek de tuketme en fazla bir dilim gibi.

Son düzenleme:
69.3 ile iyi kurtarmissin.

Yarin 68 leri gorursun sen.

Ayyy Allah askina 70 beklemeyin 50 bekleyin 55 bekleyin 60 bekleyin.

Bu hafta bana gelen yeme atagini soyleyeyim.

Arkadasin evinde aslinda istemedigim ama kirmak da istemedigim icin yedigim bir ferrero rocher den sonra yolda usudugum icin bir latte aldim. (Tadi guzeldi o tartisilmaz tabi ki. )

Saat 10 gibi eve gelmistim. Inanilmaz ac hissettim. Normalde o saati marulla, domatesle gecistirirdim ben buyuk bir patatesle kasar yedim.

Ertesi gun Cuma gunu +200 ciktim.

Eeee ne olmus.

Boyle gunler olacak.

Onemli olan sonrasinda nasil davrandiginiz... Bugun -300. Ne bir borek sizi dibe goturur, ne de sizi dipten cikarir.

Aliskanlik haline getirmediginiz surece sorun yok.

Ya konusu acildi bi sorayim size.

Dogumdan sonra ne zaman regl oldunuz?

Benim kizim 11 aylik hala olmadim. Normal mi ki bu durum?
Bazılarında 1 yılı hatta 2 yılı buluyor. Benim 40 çıktı 5 gün sonra adet gördüm ikisinde de kişiye göre değişiyor ama sen kadın doğum kontrollerini aksatma

Normal kişiden kişiye değişir ben 3ay sonra olmuştum doktorum bile sasirdi ne cabuk oldun diye ama dikkat et hamile kalma
Aslinda boyle cok mutluyum agrisi sancisi yok
Konu gelmisken merak ettim bi sorayim dedim.
Ay yok yoook insallah olmaz bir sey dikkatliyim o konuda. Kizimdan once amaan ilk cocuk olsun pesinden ikinciyi de patlatirim beraber buyusunler cok guzel diyodum. buyuk bir u dönüsü yaptim
Bazılarında 1 yılı hatta 2 yılı buluyor. Benim 40 çıktı 5 gün sonra adet gördüm ikisinde de kişiye göre değişiyor ama sen kadın doğum kontrollerini aksatma
Tamam canim tesekkur ederim
Sen 55 olmadan gitmem buradan.
Sonra bi de bana el ativer ben de 55 olayim. Gitme hic

Ara ara gitmem gerekiyor cunku KK vertigoma yaramiyor.

Yarisma suresince arkadaslara yaziyorsam sen de uygula ml. Herkese acik tavsiyeler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…