- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.761
Sagol cnm benim denicemGeçmiş olsun canım. Öksürüğün için ballı turp deneyebilirsin. Faydasını görürsün Allahın izniyle. Ama birsey yemezsen vitaminsiz kalıp iyice güçten düşersin. Az da olsa yemeye çalış, Allah şifa versin..
Aaa süper fikir bebe olaydı öyle yapardım... süpersin
iyiki varsınız1lt ye yakın limonlu su ictim 1limonla
Yarin icin limon aldim yanıma yeşilçay aldim peynir hazırladım
Salatalik domatesi pazardan alicam
Ins kazasız belasız hallederim yarını ve pazar tartım duzgun olur
Of ya midemin yandigina sisligine mi yanayım emeklerime mi
Bütün bunlar kahvalti yapmamaktan oldu
Sabah uyuyakalmisiz cabuk cikcaz evden diye hemen attim ağzıma gitti sonrada eve dönmeden anneme gittik aramızda baya var 1saat yol
Hepsi bahane iste ama o an o his gelince
Bu sefer kaçtım
Onceden ben de alirdim domates salatalik. Onlarsiz kahvalti yapamazdim ama tatlari iyice bozuldu sanirim son yillarda. Artik hic sevmiyorum kisin domates ve salataliklarini.Günaydın
Sabah telasesini atlattım
Salatalık olmus 10lira
5-6 tane aldim
Sabahtan beri cay iciyorum hoş daha erkende 7de gelince sanki oglen
Gecmis olsun canim. Regl zamani vucut daha hizli calisir daha cok yag yakarmis. Tatli krizlerini basarili atlatirsan regl sonrasi guzel kilo vermis olursun.Selam :)
Kızlar aşırı baş ağrım var. Kahvaltı bile edemiyorum. Bir kahve içtim sade alsın diye. O da su an ise ise yaramdı. Regl oldum ondan
Normal kişiden kişiye değişir ben 3ay sonra olmuştum doktorum bile sasirdi ne cabuk oldun diye ama dikkat et hamile kalmaYa konusu acildi bi sorayim size.
Dogumdan sonra ne zaman regl oldunuz?
Benim kizim 11 aylik hala olmadim. Normal mi ki bu durum?
Robot degiliz mihtar . Aniden boyle yeme ataklari oluyor.onu bilmiyorum aslinda pek aburcuburla isim yok Ama tuttu mu tutuyo iste bidaha yenilmem aldim boyumun olcusunu
Valla mı ben genelde regl dönemlerinde fazla cikiyorum tartıda. Onu nasıl yapiyorsun
69.3 ile iyi kurtarmissin.Günaydın kozlar nasılsınız ben günün ilk öğününe hazırlık yapıcam da size bi selam vereyim dedim.
Dünün sonucu 69.3 buna da şükür 70 i beklemiştim....
Bugün dışarda işlerim var oğlanı kuaföre götürcem gitmişken birde kendime bakayım dedim. Sonra biraz alışveriş ederim kozmetik bişeyler alcam.
Gelirim yine :))
Bazılarında 1 yılı hatta 2 yılı buluyor. Benim 40 çıktı 5 gün sonra adet gördüm ikisinde de kişiye göre değişiyor ama sen kadın doğum kontrollerini aksatmaYa konusu acildi bi sorayim size.
Dogumdan sonra ne zaman regl oldunuz?
Benim kizim 11 aylik hala olmadim. Normal mi ki bu durum?
Hazırlanıyorum kaptan... eş kişisi aklıma girmeye çalışıyor pide mide ama uymayacağım:))Kizlar yarin tarti gunumuz unutmayalim . Unutanlari uyaralim.
Yarin en gec 14:00 e kadar yuklemenizi rica ediyorum.
Ve bana eksilerle gelin lutfen.
Forever07
A AklinYolu1
C cizen_bayan
kokulusabun
@Pembe aslan
Muttapa7555
N naz5403
Moon Light
Sarellam
Ikra meyra
MIhtar
sekersizcikolata
marlin18
Senin tartini tahmin edeyim, 68.8 ile geleceksin yarin.Hazırlanıyorum kaptan... eş kişisi aklıma girmeye çalışıyor pide mide ama uymayacağım:))
Kızzz pizza beni 70e çeker diye korktum yoksa düşman başına bile vermesin 70i69.3 ile iyi kurtarmissin.
Yarin 68 leri gorursun sen.
Ayyy Allah askina 70 beklemeyin 50 bekleyin 55 bekleyin 60 bekleyin.
Sen 55 olmadan gitmem buradan.Kızzz pizza beni 70e çeker diye korktum yoksa düşman başına bile vermesin 70ihedef 55 bacım
Ay hadi inşallah benimde öyle bir beklentim var aslında. Dün olmasa daha da aşağı olurdu ama olsun oğlumu kıramadım dediğin gibi... devamı gelmesin yeter telafi edilirSenin tartini tahmin edeyim, 68.8 ile geleceksin yarin.
Ay ben daha çok uğraşayım o zaman :)))Sen 55 olmadan gitmem buradan.
Aslinda boyle cok mutluyum agrisi sancisi yokNormal kişiden kişiye değişir ben 3ay sonra olmuştum doktorum bile sasirdi ne cabuk oldun diye ama dikkat et hamile kalma
Tamam canim tesekkur ederimBazılarında 1 yılı hatta 2 yılı buluyor. Benim 40 çıktı 5 gün sonra adet gördüm ikisinde de kişiye göre değişiyor ama sen kadın doğum kontrollerini aksatma
Sonra bi de bana el ativer ben de 55 olayim. Gitme hicSen 55 olmadan gitmem buradan.
Arada olur oyle benim ferrero gibi.Ay hadi inşallah benimde öyle bir beklentim var aslında. Dün olmasa daha da aşağı olurdu ama olsun oğlumu kıramadım dediğin gibi... devamı gelmesin yeter telafi edilir
Eee kimin arkadasisin.Ay ben daha çok uğraşayım o zaman :)))
Ara ara gitmem gerekiyor cunku KK vertigoma yaramiyor.Aslinda boyle cok mutluyum agrisi sancisi yok
Konu gelmisken merak ettim bi sorayim dedim.
Ay yok yoook insallah olmaz bir sey dikkatliyim o konuda. Kizimdan once amaan ilk cocuk olsun pesinden ikinciyi de patlatirim beraber buyusunler cok guzel diyodum.buyuk bir u dönüsü yaptim
Tamam canim tesekkur ederim
Sonra bi de bana el ativer ben de 55 olayim. Gitme hic