ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sağol canım güzel anlatmışsın :))

Birara cuma takımlarından birine girmeye karar vermiştim. Ama kuralları okuyunca yapamam dedim.
Ben işim ve randevularım dışında kurallı yaşayamıyorum. O an neyi yapmak istersem onu yaptığım için kurallı yarışmalar bana göre değildi. Tam o sırada seninle karşılaştık. Yine bir yarışma tarzı olduğu için kendime güvenemedim ama iyi sonuçlar aldım.
Desteğin için sağol arkadaşım..

Ben de kurallarla yapamiyorum ama o yarismalara katilmama nedenim tamamen latte ve patatestir.

Oteki kurallara uyarim , aktif olurum, yardimci olurum vs vs . ama latteme ve patatesime laf soylenirse ne yaparim kestiremiyorum.

Ben de senin destegin icin tesekkur ederim. Beraber iyi sonuclar aldik.

Bende anlatayım Moon Light arkadaşımı;
24 yaşında, 3,5 yıllık evli, 11 aylık kızı olan genç bir annedir kendisi.
Hala emziriyor bebişi, hayallerinde eczacı olmak varmış ama istemediği bir bölümü okumuş, şimdi de geç mi kaldım acaba hayallerime kavuşmak icin diye düşünüyor ama bence hiçbir şey için geç kalmış değil..
Şu an çalışmıyor, ev hanımı. Benim gibi 60 kiloyken yemek yemeyi seven biriyle evlenmiş :) geceleri mutfak dağıtıp yemekler hazırlayarak 74 kiloya ķadar gelmiş. Kilolara dikkat edeyim derken bebişe dikkat etmeden 72 kilo ile hamile kalmış. 92 ye kadar çıkmış, doğuma 95in üzerinde bir kiloyla girdiğini tahmin ediyor.
Gereksiz cümlelerle moral bozan düşüncesiz bir anestezi uzmanına denk gelmiş, doğum sonrası zahmetsiz 82 ye inmiş, fotoğraflarda kendini görmek istemediği bir gün zayıflamaya karar vermiş ve bizim topiğe gelmiş.
Şu anda 74 kilo, hedefi 55..
Her türlü yemeği seven bir başak burcu, fakat takıntıları dışında pek başak gibi davranmıyor..
Kendisini aramızda görmekten mutluyum ve umarım en kısa sürede dilediği kiloya iner diyorum

Boşver, biz pattisimizle lattemizle mutluyuz burda

Aynen oyle koruma doneminde yine latte icecegim icin simdi birakmamak daha mantikli geliyor.
Baya azalttim yalniz. Butun gun biri gecmedi aslinda uce bolunce .
Yani bazı şeyleri kararında, abartmadan kullandıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.

Oğluma çekirdek çıkardım kızlar tuzu bana gitti malesef sayılır mı yahu menüden... ben yemedim sadece çitledim:)))
kokulusabun
Çok yememişsindir sen yaa :)
Tuz ödem yapar normalde ama sen yemeklerde de cok kullanmiyosun diye biliyorum, sorun olacağını sanmam..

All_StaR bebekleri diye topik acacagiz anlasilan. Baskan Irmak olacak.
Kararliyim simdilik uye toplamaya calisiyorum Bence hedefi tutturan bebek yapsin
Iste bu olmasin siz de birbirinizle kaynasin istiyorum ben. Goreceksiniz oyle daha cok kilo vereceksiniz.

Kabak cekirdegi ve zerdecal aldin mi.
Ben senin zerdecal ve kabak cekirdegi pazarladigindan suphelenmeye basladim
Ahaha ne güzel olur açalım valla. Benim ufaklıkta eve bebek alalım ben ağlamam severim onu şarkı söylerim diyor. Oyuncağını gösteriyor bunu veririm bebeğe diyor

Kendisi 3.5 yaşında
Hazir senin minnos da istiyormus aramiza katil sen de 3. uyemiz olursun
Ay bitane de bende var ne zaman kardeşim olcak
Kardeşimle soyle olur
Bunu bunu yapariz
Orda yatar burda kalkar
Kuzuum seni de okeye 4. alalim madem

Su an eksi isen yarin arti cikman imkansiz.

Garantilemek icin git yat sen.
Forever07 sagolsun, ondan duymustum ben ilk cok etkili bir yontem erkenden yatinca yemek falan yiyemiyorsun ne guzel

Evlât ayrımı olmaz tabi kızı da erkeği de birdir. Ama kızım olacağını bilsem belki 3 olur da garanti değil ya o da oğlan olursa... evdeki kedimiz bile erkek yahu...
O yüzden pek taraftarı değilim 3.nün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…