- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.301
Aksine bacaklara şekil verdiriyor. Ben çok kas sevmiyorum. İki programı var.Fotolara bakıyorum pek de farketmemiş etse de hep göbek ben bacak istiyom
Kizlar spora başlamak isteyenler kimler.
Jilliancilar leslie ciler olarak ayrılalım.
Haftada beş gün yapabilsek yeter.
4 güne indirsen, leslie çok zor değil. 15 dk dan başla.Lucy bu ara kahvaltıyı
Ya ben istiyorum ama vakit bulamıyorum yaeve gidince hem cocuk ilgi bekliyo hem koca zaten ölü oluyorum o saatte
Sağol canim ama yerimde sayınca al ver al ver sıkıntı oluyo
ben ramazanda planlı bisey yapamam cok şişkinliğim oluyo ben kendime gelene kadar sahur oluyo bazenKizlar spora başlamak isteyenler kimler.
Jilliancilar leslie ciler olarak ayrılalım.
Haftada beş gün yapabilsek yeter.
Spor grubu çok verimli olmuyor zaten. Ramazandan sonra başlayacak arkadaşlar olabilir.ben ramazanda planlı bisey yapamam cok şişkinliğim oluyo ben kendime gelene kadar sahur oluyo bazen
Bence fatmayi ayarla. O da leslie ci. İki kişi olunca daha motive edici oluyor. Mesela ben nyx in canını çıkaracağım :)Hafta sonu denicem kuzum o zaman bi A AklinYolu1
Bence fatmayi ayarla. O da leslie ci. İki kişi olunca daha motive edici oluyor. Mesela ben nyx in canını çıkaracağım :)
Bence menüyü iftar sahur şeklinde yazsak daha iyi olur iftarda yediğimize göre sahur yapıyoruz ve arada çok saat yok ilk öğün iftar olsaGünaydın kizlar
Fırladım evden, bugün resmi bu yere gideceğiz Okulca.
Gece acıktım bademi fazla kaçırdım. Üç dört avuç filan. Fazla badem bana yaramıyor. 5 civarı iyi.
Bugun 52.3 ciktim tekrar.
Bu hafta toparlarım.
Menuleri 16 mayıs iftar 17 mayıs sahur şeklinde yazın. Oteki türlü çok karışıyor.
Sarellam
Arada uğrarım.
Bende kas sevmem amacım sadece inceltmek bana cardio çok yarıyor 1inden sonra başlayabiliriz ben de o arada HIIT yaparımAksine bacaklara şekil verdiriyor. Ben çok kas sevmiyorum. İki programı var.
İstersen beraber başlayalım ama ayin 1 inden sonra.su ara gerçekten çok yoğunum. İstikrar sağlayamam. Öyle reglim başım ağrıyor yapamam yok onda çünkü.