- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.321
Ben istiyorum jillian yaparım bunu denerimKizlar spora başlamak isteyenler kimler.
Jilliancilar leslie ciler olarak ayrılalım.
Haftada beş gün yapabilsek yeter.
Başlayalım beraber yapınca daha çok spora vuruyorum kendimi motive oluyor zaten yapmayı seviyorum bırakmamNyx1 varsan haftaya çarşamba günü jillian a başlayalım. Salı ve perşembe günleri yapamam. 7 de çıkıp akşam 10 da eve giriyorum.
Yapmayacağım hık mık dersen hiç baslamayalim. Haftada beş gün level 1. Üç hafta.
Nyx cim allah yardımcın olsun canım
Level 1 i yaptın level 2 yi arıyorsun:) 3 hafta deneme süreci zaten. Böyle konuşuyorsun da bakalım yapabilecek misin. Hem de oruçlu iken. Ayın 22 sinde başlıyoruz o zaman.Başlayalım beraber yapınca daha çok spora vuruyorum kendimi motive oluyor zaten yapmayı seviyorum bırakmam
Salı perşembe de yaparım ben bi ay da bunu deneyelim
Level 1 10gün yapılıyo 3 hafta total mi demek istedin
İftar sahur işte ama değişik günler oluyor gece 12 yi geçtiği için.Bence menüyü iftar sahur şeklinde yazsak daha iyi olur iftarda yediğimize göre sahur yapıyoruz ve arada çok saat yok ilk öğün iftar olsa
Ohoo salı perşembe yoksun zaten nası iş buBence fatmayi ayarla. O da leslie ci. İki kişi olunca daha motive edici oluyor. Mesela ben nyx in canını çıkaracağım :)
Gelin beraber yapalmNyx cim allah yardımcın olsun canım
Spordan korkmuyorum tabiki hedefime inince bir kahkaha atıcamSpor yapmayanı gruptan atalım demişti ona az bile:)
Şüphen olmasn canm spora baya alışkınm squat falan da zorlamaz bacak hareketlerine alışığım çünkü hep bacak çalışırm son 1 sene saldımLevel 1 i yaptın level 2 yi arıyorsun:) 3 hafta deneme süreci zaten. Böyle konuşuyorsun da bakalım yapabilecek misin. Hem de oruçlu iken. Ayın 22 sinde başlıyoruz o zaman.
Ramazan boyu aynı gün sayabiliriz demek istemiştim mesela iftara göre sahurumu ayarlıyorm akşam baya yedim sahuru hafif tutucam belki de yapmamİftar sahur işte ama değişik günler oluyor gece 12 yi geçtiği için.
Yani şu ara yazmanız gerek aslında.
Ohoo salı perşembe yoksun zaten nası iş bu
Aferin spor senden korksun.Spordan korkmuyorum tabiki hedefime inince bir kahkaha atıcam
Ay ne davet ediyosun boyle insanlarıÇok şiddetli bel ağrım var akşama kadar temizlik yemek derken ölüyorum. Çok şükür zor olanı atlattım.
Çok yoruldum ya