- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.841
Ahahaha aşık olup napcan ya bi sürü sıkıntı boşver mantık ilişkisi düşünİspanyol mu secsem İngiliz mi
Oyumu ispanyollardan yana kullaniyorumIskoc onlar ama Gérard butler da iskoç hatırlatirim.
Ben de oyle. Niye yatmadin bugun. Yarin zorlanmayasin uykusuz?İyi ben sahur bekliyorum senden naber
Bence iliski bastan aşağı sıkıntı. Hic dusunmeAhahaha aşık olup napcan ya bi sürü sıkıntı boşver mantık ilişkisi düşünnot :evliliğin 13. Yılına merdiven dayamış ev kadını herşey aşkla başladı
Ya eşim evde yokken kalkıp yoğur yiyip yatıyordum. Bu gece eşim evde sahur yapcaz beraber. Doğal olarak hazırlık uzun sürer bi anlamı olmayacak uyumanın.Ben de oyle. Niye yatmadin bugun. Yarin zorlanmayasin uykusuz?
Ahahaha aşık olup napcan ya bi sürü sıkıntı boşver mantık ilişkisi düşünnot :evliliğin 13. Yılına merdiven dayamış ev kadını herşey aşkla başladı
Bu aksam pasta yedimAma sen emziriyorsun bir de kilo vermen gayet iyi gidiyor şu an. Hiç bozma.
Daha mantıklı bir yaklaşım ama arada trip atacak insan lazım yaBence iliski bastan aşağı sıkıntı. Hic dusunme
Bir oy bir oydur :)Oyumu ispanyollardan yana kullaniyorum
Bak sana tavsiyem sen aşık olma aşık et kendine o zaman feci mutlu oluyorsunMantığı yanında pilava mi yiycem. Aşık olurum aç kalırım daha iyi. Bu ara ota b.ka aşık olasım var. Bakalim ne çıkacak
Ara ara yemek iyidir. Yoksa kıtliga giriyor gram oynamıyor. Yarasın.Bu aksam pasta yedim
Ne zaman iyi ilerlemeye baslasam illa bi kendimi baltalamam lazim zaten
Ben de oyle olcam yarin sanirim. Kiz uyuyo iki saattir. Uyansin diye dibinde bekliyorum uyanmayasi tuttuYa eşim evde yokken kalkıp yoğur yiyip yatıyordum. Bu gece eşim evde sahur yapcaz beraber. Doğal olarak hazırlık uzun sürer bi anlamı olmayacak uyumanın.
Yarında dolanırım bi gözü açık diğeri kapalı
Beklersen uyanmaz sensörleri var çocuklarınBen de oyle olcam yarin sanirim. Kiz uyuyo iki saattir. Uyansin diye dibinde bekliyorum uyanmayasi tuttu
Aşık olmadığım adama günahımı vermem :)Bak sana tavsiyem sen aşık olma aşık et kendine o zaman feci mutlu oluyorsunbizzat önümde örnekleri var pırlanta muamelesi görüyorlar bizzzz ohoooo hizmetçiden farkımız yok
Aman tripten anliyolar sanki deDaha mantıklı bir yaklaşım ama arada trip atacak insan lazım ya
Hamsiler mi cupralar miKızlar bana biraz müsade namaz kılıp geliyorum.
Tüm balık etliler zayıflasın diye dua edem
Suclu hissetmistim kendimi.. Bu yorumun mutlu etti kaptancim. TisikkirlerAra ara yemek iyidir. Yoksa kıtliga giriyor gram oynamıyor. Yarasın.
Suçlu hissetmen daha çok yemene yol açar sakın.Suclu hissetmistim kendimi.. Bu yorumun mutlu etti kaptancim. Tisikkirler