- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.861
İşte tamda emin olmadan yazdım canımIskoc onlar ama Gérard butler da iskoç hatırlatirim.
Emziren dikkat ederse daha cok kilo verirmiş ben 2 oglumda dlkkat ettim kilo almamıştım ikizlerde yorgun oldugum için tahın pekmezler bal kaymaklar cokellalar varda vardıBen de klasik sahur menumu yaziyim kaptan.
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sut
Hurma sut yapsin diye yemem lazim bana yeme demezsin insallah
Sut yapan bi cayim var aktardan aldim bi de onu iciyorum.
Bi de iki dilim ekmek
Genelde boyle oluyor.
10 kilo degil 56 kiloyu göreyim yeter iyi geceler canım opüldünKizlar iyi geceler. Yarin 6 gibi kalkicam. Az ve öz yeyin. 10 haftada 10 kilo verilebilir .
Ahahaha oda ayrı yorgunluk yahu amaaan ben anama dedim ki beni erkek doğuraydın o da bana dedi ki sen hep erkek doğurAman tripten anliyolar sanki de
Ben bi de neye kizdigimi falan anlatmak zorunda kaliyorum trip sonrasi. Yoksa hic farkina varmiyo
İyi geceler canımKizlar iyi geceler. Yarin 6 gibi kalkicam. Az ve öz yeyin. 10 haftada 10 kilo verilebilir .
İyi geceler cnm davulcu geldi geçti niye yoruyorsa kendini calar saat var alarm varBende gideyim madem yoğurt mayalayacağımsonra da sahura hazırlık. Öptüm sizi
Görürüz canım görenlerden neyimiz eksik. :)10 kilo degil 56 kiloyu göreyim yeter iyi geceler canım opüldün
Hadi hadi çok konuşma. 55 de olursun sen yeter ki bir başla gerisi gelir. :)İyi geceler canım
10 kilo 58 eder amaaaaan dünden razıyım
Allah allah ben ve derece tam son gün insanıyım 4 kilo son haftada verdimExcelde hesapladım ama yukleyemiyorum. Yarin okuldan yüklemeye çalışırım.
Dereceye giren arkadaşlari tebrik ediyorum.
Sonuçlara göre
@Sarellam
@Moon Light
Nyx1
Menu kupaları ve mesaj kupaları ayrı hesaplanıyor.
Iyi geceler kizlar.
Sen aşık olmussun zaten ama kimse bilmiyorOhooo takım uyuyor.
Ciktim okula gidiyorum. Yolda bir soguk Lattemi alırım.
Yüzümde belirsiz bir tebessüm var aşık miyim neyim.
Yani davulcu ile uyanan var mı bende merak ediyorumİyi geceler cnm davulcu geldi geçti niye yoruyorsa kendini calar saat var alarm var
Tam da problem orda başlama kısmını halledemedimGörürüz canım görenlerden neyimiz eksik. :)
Hadi hadi çok konuşma. 55 de olursun sen yeter ki bir başla gerisi gelir. :)
Şimdi gece sahura kalkacaksın ya bugün iftardan sonra onunla yarın iftarda ne yiyeceksin onu yazacaksın. Bugünü de dünden yazmış olacaksın gibiŞimdi bu geceki sahur menüsüyle yarınki iftar menümü mü yazıcam