- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.881
Aşık olacak birini bulduysan kaçırma madem çok istiyorsun...Ohooo takım uyuyor.
Ciktim okula gidiyorum. Yolda bir soguk Lattemi alırım.
Yüzümde belirsiz bir tebessüm var aşık miyim neyim.
Afiyet olsun cnm o aşk latteyemiOhooo takım uyuyor.
Ciktim okula gidiyorum. Yolda bir soguk Lattemi alırım.
Yüzümde belirsiz bir tebessüm var aşık miyim neyim.
Zaten aldığın 4 kilo değildir ki ama böyle çabuk veriyorsun diye tatlılara gomulme nyx.Allah allah ben ve derece tam son gün insanıyım 4 kilo son haftada verdim
Tebrikler kızlar
En önemlisi aşık olduğum kişi bilmiyorSen aşık olmussun zaten ama kimse bilmiyor
Aşık olacak birini bulduysan kaçırma madem çok istiyorsun...
Latte aşkıyla karıştırma da
Bence bu sezon başlayacaksın.Tam da problem orda başlama kısmını halledemedim
Geçmiş olsun mevhibe.Slm hastaneden geldim yorgunum mutfaga giriştim nasılsınız kızlar
7.40 da iftar = fırında tavuk 1 baget 5 ince dilim patates salata az ekmek 1 bardak ayran
Ardından limonlı yeşil cay
Soda
7.40 da iftar = fırında tavuk 1 baget 5 ince dilim patates salata az ekmek 1 bardak ayran
Ardından limonlı yeşil cay
Soda
Sagol cnmDört aday vardı üçe indirdim. Kesin bu yaz aşık olucam
Bence bu sezon başlayacaksın.
Geçmiş olsun mevhibe.
Evet canım sahur ve iftar olarak yazılacak menü eger iftar belli degilse yarın karar verdiginde yazarsın A AklinYolu1 degişiklik yapmanı isticek yada begendim süper diyecekŞimdi bu geceki sahur menüsüyle yarınki iftar menümü mü yazıcam
One kız nasıl oluyor sutçü beygiriBen de yeni girdim eve sütçü beygiri gibi dolaştım.
Menu işine Sarellam ve fatma ile bakıyoruz. Herkes görüşünü söyleyebilir mevhibe.Evet canım sahur ve iftar olarak yazılacak menü eger iftar belli degilse yarın karar verdiginde yazarsın A AklinYolu1 degişiklik yapmanı isticek yada begendim süper diyecek
Bilmiyor musun miskin hayvandır.One kız nasıl oluyor sutçü beygiri
Yok o şekilde degil sen hanı dun muttapaya hurma yeme bana corba yeme ödem yapar dedin ya sende değişiklik yapıcaktın. onu sey etmiştimMenu işine Sarellam ve fatma ile bakıyoruz. Herkes görüşünü söyleyebilir mevhibe.
Ne yanı gelmicenmi kız yine yogunum dedinSu iki hafta daha yoğunum. Sonra selülit işine gireceğim.
Iyi seettinYok o şekilde degil sen hanı dun muttapaya hurma yeme bana corba yeme ödem yapar dedin ya sende değişiklik yapıcaktın. onu sey etmiştim