- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.781
Bakicigiz mevhibe. Sen beni dinle oraya buraya fazla bakma yeter.Yok canım aynı olurmu evdekiler 2 gun aynı yemegi yemezler bende arada sevdiğim yemekse yerim dun lahmacun vardı 3-4 gun once fırında tavuk yok kuru fasulye buhunde dunden lahmacun var 2 adet yicem yanına mercimek corbası 1 bardak ayran ben seker tatlı yrmiyom ondanmıki ne bilim delircem bana 5-6 ogun ve ara yemem yarıyor ye yat ye yat olmuyor bana senin adına cok mutlu oldum 52 degil ya 56-57 istiyorum cok seymi istiyom
Biz kahveci olmadıgımızdan french press yokNescafe yerine Kolombiya kahvesi alın kizlar. Hazırlama yöntemi basit.
French press ile sutu köpüklu yapın.
Sıcak suyu üstüne dokun. Alın size Latte istah kapatıyor. Hem de lezzetli.
Ben varım bakmıyom bakmicamBakicigiz mevhibe. Sen beni dinle oraya buraya fazla bakma yeter.
ImkansIz diye bisey yokturBunların hepsini içeceksen kilo vermen imkansız. :)
Ben poğaça kurupasta ve simit yedim bugün. Hiç kasmiyorum :))
İnşallah oruç sende eksiyi gösterirImkansIz diye bisey yoktur
cok iyi odem attırıcı daha once denedim ve sonuctan memnun kaldim su ara boyle bi destek sonrası dikkat etmeye ihtiyacım var
Zaten bunu yaptıktan sonra oruca başlıcam o beni frenlicek
Geçen sene kilo alip vermem olmamıştı sabit gitmiştimİnşallah oruç sende eksiyi gösterir
Çaycı olun farketmezBiz kahveci olmadıgımızdan french press yoksadece turk kahvesi için normal ketil gibi kahve pişiren var
MIhtar başından beri dediğini yaptın. Sana yaramaz o yöntemler. Bi hafta beni tam dinledin kilo vermiştin hatırlıyor musun. Hani ise başladığın dönemler.ImkansIz diye bisey yoktur
cok iyi odem attırıcı daha once denedim ve sonuctan memnun kaldim su ara boyle bi destek sonrası dikkat etmeye ihtiyacım var
Zaten bunu yaptıktan sonra oruca başlıcam o beni frenlicek
Bakma kız diyet tuzakları onlar.Ben varım bakmıyom bakmicam
Bende canım istemese yemem tatlı sevmem yemem ama islak keki severim 1 2 yedim rsmazan öncesi misafirlikteÇaycı olun farketmez
Şimdi patlamış mısıri ben çok severim ama şimdi biri verse yemem. Canımın cekmedigini yememeye alıştım mevhibe. Siz de alıştırın kendinizi.
Iste senin vucut kıtliga girdi ondan ıslak kek kilo aldırdı. Çabuk gelen çabuk gider merak etme.Bende canım istemese yemem tatlı sevmem yemem ama islak keki severim 1 2 yedim rsmazan öncesi misafirlikte
Birde osmanlı kahve aldım birde melengiç aldım dibek gördüm alsammı dedim hele dedim elimdekini bitireyim klasik nescafe ve tozunu aldımÇaycı olun farketmez
Şimdi patlamış mısıri ben çok severim ama şimdi biri verse yemem. Canımın cekmedigini yememeye alıştım mevhibe. Siz de alıştırın kendinizi.
Yaramaz o karışık. Kolombiya kahvesi hala dinlemiyorsunBirde osmanlı kahve aldım birde melengiç aldım dibek gördüm alsammı dedim hele dedim elimdekini bitireyin n klasik nescafe ve tozunu aldım
Ramazan olunca yapamicam gibi bakalım nolcak bu ramazanBi de şöyle bakın. . Bankada 10 bin lira paranız var. Her hafta sonunda yenileniyor bu para. Her gün 2 bin harcarsanız cumartesi pazar aç kalırsınız.
Ama bir gun 1500 bir gün 500 harcarsanız o para fazlasıyla yeter.
Benim de canım bazı gunler fazla yemek istiyor bazı günler farketmiyor.
Hafta sonunda dengeyi koruyabilirseniz bu is tamamdir.
Onuda alicam ama bunu almiştıkkiYaramaz o karışık. Kolombiya kahvesi hala dinlemiyorsun