- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.741
Sağolasın canım evet çok şükür döndükBuda iyi en azından 68 görmüşün tebrikler canım
Bende alışkanlık oldu bak boyle yazmak
Kan şekerim de çok düşük zaten bayılıcaktım az daha zor iftar ettim dengelemem şartBugun dengele canim. İmkanin varsa da yat uzan biraz. Tansiyon düştü mü fena ya. Benim de çok düşer.
Anca kendime geldim çok az yemiştim dün sahura da kalkamadım sanki obezim bu kadar kasmicamNapiyosunuz kizlar nasildi gununuz?
Aman dikkat et sahursuz cok zorAnca kendime geldim çok az yemiştim dün sahura da kalkamadım sanki obezim bu kadar kasmicam
Senin günün nasıl geçti
Telefon uyuz ediyor beni. Eve net bağlanması şart.Gel artık da muhabbet edelim iyi korumuşsun ben de alıyorum aralarda ama verdim
Geçmişi okumayınca kopuyorum. Salı günü tamamen geliyorum.Super korumussun kaptan tebrik ederim.
Temelli gel artik ozledik
Tebrikler kızlarExcelde hesapladım ama yukleyemiyorum. Yarin okuldan yüklemeye çalışırım.
Dereceye giren arkadaşlari tebrik ediyorum.
Sonuçlara göre
Sarellam
Moon Light
Nyx1
Menu kupaları ve mesaj kupaları ayrı hesaplanıyor.
Iyi geceler kizlar.
haftaýa çook var bebemTelefon uyuz ediyor beni. Eve net bağlanması şart.
Geçmişi okumayınca kopuyorum. Salı günü tamamen geliyorum.
Cat pat bitti ama üç haftadır İnternet kesik :) yeni bağlanacak işte. Buradaki sistem Bi tuhaf.Tebrikler kızlarne zaman işin bitiyor canım
Kaptan hoşgeldin. İnternet işini hallet de tamamen gel bakalım.
Geçmişi okurken son sayfalarda zorlamazsın tamamen mesaj adına saçmaladık
Yeni sezon kurallarını beraber belirleyelim.
Hosbulduk Sarellam salıdan sonra menulerinizi ben duzenliycem. Salı akşamindan başlıyoruz. :)Hoşgeldin kaptan gozümüz yollarda kaldı bu sayfaniz motivasyon kaynağı sen ve fatmaymış onu anladım hepimiz döküldük