- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.761
Kascaksan da ramazanda kasma zatenAnca kendime geldim çok az yemiştim dün sahura da kalkamadım sanki obezim bu kadar kasmicam
Senin günün nasıl geçti
Hosgeldin kaptancim.
Gozumuz yollarda kaldi.
Gerçekten hepimiz döküldük bi ara
Sanirim hepimiz oruc tutuyoruz/tutacagiz. Yanlissam duzeltir kizlar
Oruç zamanı if i kullanabilirsiniz. Biraz extra kurle de kilo rahat verirsiniz ml.Hosgeldin kaptancim.
Gozumuz yollarda kaldi.
Gerçekten hepimiz döküldük bi ara
Sanirim hepimiz oruc tutuyoruz/tutacagiz. Yanlissam duzeltir kizlar
6 taneyi bitiriyormusun tanesi ne kadar
1 tanesi kaç mlm
Bunların hepsini içeceksen kilo vermen imkansız. :)
Bosver bunları mevhibe kendinize göre her şeyden yeyin. Vücut kıtliga da girmiyor böylece.1 tanesi kaç mlm
Ben aşık olmak istiyorum bu ara aday yok. Mars a gidicem
Mayıs yaktın beniHavalardan havalardan
Öyle yapıyorumda detox için dedim haftada bir iyi olurmu dedim önce işe girsin . ramazan bana yaramıyor kuzum yaBosver bunları mevhibe kendinize göre her şeyden yeyin. Vücut kıtliga da girmiyor böylece.
Bir gun aşık olacagın kişi karşına cıkacak ama nerde onu bilemeyiz mars mı ay mı nereBen aşık olmak istiyorum bu ara aday yok. Mars a gidicem
BAna fikirler ver canımArkadaslar bu benim düzenleyeceği son iki sezon. Sonra gerçekten kk ye girmeyeceğim. Haberiniz olsun.
Bu iki sezon da 8 ila 12 kilo arası vermeniz mümkün. Zaten fazla bir kilonuz yok. Yaz ayları kilo vermenin tam zamanı.
Bu dönemleri iyi kullanın.
Nasil yaramıyor ya az yiyorsun zaten. Senin hatan hep aynı şeyleri tuketmen.Öyle yapıyorumda detox için dedim haftada bir iyi olurmu dedim önce işe girsin . ramazan bana yaramıyor kuzum ya
His çok bugünlerde ama hep yanlış alarmBir gun aşık olacagın kişi karşına cıkacak ama nerde onu bilemeyiz mars mı ay mı nere
Bknz. Yukarıdaki mesaj :)BAna fikirler ver canım
Yok canım aynı olurmu evdekiler 2 gun aynı yemegi yemezler bende arada sevdiğim yemekse yerim dun lahmacun vardı 3-4 gun once fırında tavuk yok kuru fasulye buhunde dunden lahmacun var 2 adet yicem yanına mercimek corbası 1 bardak ayran ben seker tatlı yrmiyom ondanmıki ne bilim delircem bana 5-6 ogun ve ara yemem yarıyor ye yat ye yat olmuyor bana senin adına cok mutlu oldum 52 degil ya 56-57 istiyorum cok seymi istiyomNasil yaramıyor ya az yiyorsun zaten. Senin hatan hep aynı şeyleri tuketmen.
Bu korumada her şeyi yedim sabahtan beri yediklerim yarım simit yarım poğaça 2 salatalık 2 latte bir sutlu nescafe. 6 tatlı bir tuzlu kuru pasta.
Birazdan okula gidicem. Bir latte sonra salata ve maydanozlu ayran veya limonlu soda ictim mi Tamamdir.