ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Eee ne olmus. Kadin kadinayiz. Konularin da abartilacak seyler degil pg.

Eee ne olmus. Kadin kadinayiz. Konularin da abartilacak seyler degil pg.
Diyoki orda zannediyomusun hepsi kadın erkek te okuyo onları diyo yok araştır sitenin kurucusuda erkek diyo evet öyle ama kimse kimseyi gerçekte tanımıyo bunun bi terapi psikolog gibi olduğunu düşün diyorum yok nuh diyo peygamber demiyo

Tamam canım söz veriyorum bu dediklerini uygulayacam çoookk teşekkürler acayip destek oluyorsun

Tövbe yaaarabbiiim

Günaydın kızlar ne güzel konışmuşsunuz böyle ya maşallah oku oku bitmedi kızlar size bir sorum var ben yemek yiyorum 5 dk sonra yememiş gibi oluyorum karnım felaket acıkıyor ara öğünde yapıyorum ama anlamadım neden böyle oluyor dün akşam eve giderken kahve içtim karnım şişti yemek yemem dedim saat 8,30 9 gibi deli gibi acıktım annemde yemek yememişti beraber yedik yemez olaydım ne yesem geri çıktı aslında karnım tok yiyince midem bulanıyor ne yapmalıyım

Gunaydin cizzy, insulin direnci yok demistin degil mi?

Seviyoruz tabi yemekleri iradeden kastim miktari abartmamak veya abarttiysan dengeleyebilmek. Cunku onu da salinca gelsin kilolar.

Cok gireyim iste ne guzel

Seviyorum bu yöntemi :))
Yaz dönemi çok faydasını gördüm
Ben de sorayim İF nedir ?
Kahvaltiyi on onbir gibi filan yapiyorum ben. Aksam yemegini de alti gibi yemeye calisiyorum. Arada cok acikirsam bi seyler iciyorum sekersiz. Kizimdan dolayi bi seyler yemeye pek firsat bulamiyorum oglen. Oyle geciyo.

Seviyoruz tabi yemekleri iradeden kastim miktari abartmamak veya abarttiysan dengeleyebilmek. Cunku onu da salinca gelsin kilolar.

Cok gireyim iste ne guzel

Ben de sorayim İF nedir ?

Biraktigim aralardan aldigim kilolar 14 kilo oldu.

Neyse ki cok kisa zamanda verdigim icin uzerime yapismadi.

Bir arkadas daha sordu if i kaynadi mi arada. Cevap vermedim galiba.

Intermittent Fasting . Yani aralikli oruc.

Iki ogune indirmemizin nedeni bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…