- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ayranli corba da yap , limonlu su da ic.Yok hazir almam meraktan sordum kendim detoks icin ayranli corbam var 2 gunluk 2 kilo veriyorsun
Leslie de kim
Ayağım burkuldu ya toparlansın, koşu bandını açıp, yanına trambolini koyup bide videoyu açtımmı tamamdır
(imza züğürt tesellisi)
Sabah sıkıp limonu iccezmi yoksa dilim mi atcaz icine ben cok su iciyorum ama aromalilar pek sevmiyorum
Ben yapıyorum onu arada, tartıda 2 kilo -gösterir bende mutlaka, yalnız gidenin ödem olduğu unutulmamalı, zira 2 gün sonunda dikkat edilmezse o 2 kilo geri geliyorYok hazir almam meraktan sordum kendim detoks icin ayranli corbam var 2 gunluk 2 kilo veriyorsun
Plates topum da var ama onunla çocuklar oynuyo :)Trambolin bende almak istiyorum cok eğlenceli ama bilemedim de aslında en guzeli reforme pilates benimde yapmadığım denemediğim yok :)
Anam ne çok yazışma olmuş:) benim misafirim geldi çat diye. Pastaneden kurabiye falan aldı eşim. Yemiycem diye 5 bardak çay içmişim ki sabah dışında içmem ben:)) ama şekersiz içiyorum sorun yok. Bir de dikkatimi çekti öğle yemeği yiyen ne kadar az kisi.. Nasıl yapiyorsunuz ya ben çok acikiyorum ya öğlen yemeden yapamam
Ayranli corba da yap , limonlu su da ic.
Neden beniii dinlemiyorsunuzzz nedeennnn.
Bosuna mi verdik o dizileri.
Kiz benim de sol kolum tutmuyor. Takimca arizaliyiz haaa.
Aromali alma yahu zaten. Bir limon +2 litre su ya da bir litre mide durumuna gore. Su niyetine ic.
Attention pleaseeeKaptanınız konuşuyor
Kaptanınızı dinleyin
Limonlu suyun da faydasıni gördüm tavsiye ederim. Tatlı krizine de badem iyi gelir
Bizde tavsiye çok, denemesi bedava
Eti senin kemigi benim.Tamam limonlu su
Öğlen yemek yok
Başka neler vardi kaptanım
Ayranli corba da yap , limonlu su da ic.
Neden beniii dinlemiyorsunuzzz nedeennnn.
Bosuna mi verdik o dizileri.
Kiz benim de sol kolum tutmuyor. Takimca arizaliyiz haaa.
Farkettim.Dışardan gizli gizli sayfaları okuyup nazar değiyolar bize lucky
Bi kurşun mu döktürsek topikçe
Kaptanım dogruyoz mu sıkıyoz mu limonuAttention pleaseee
Yarin ben de limon alacagim.Badem kalsin.
Eti senin kemigi benim.
Kaptanım dogruyoz mu sıkıyoz mu limonu
Ya bilmiyorum ki kalabalık hep birlikte gidiliyor ya seviyorum öğle yemeğini sanırım ondanGeç kahvalti yaparsam bende yemiyorum oglen ama erken kalkmışsam öğle olmadan olmaz ya da ara ogun 2 yapcan akşamı erken yicen
Kahvaltiyi gec yapabilirsin .Ya bilmiyorum ki kalabalık hep birlikte gidiliyor ya seviyorum öğle yemeğini sanırım ondan
Herkesin bünye farkli en iyisini sen bilirsin kendini bi de günlük kosusturman nasıldır ona gorede değişir ben evde olduğum icin belki oyle yapabiliyorum kimi açlığa uzun süre dayanır veya acıkmaz kimi sık acıkırYa bilmiyorum ki kalabalık hep birlikte gidiliyor ya seviyorum öğle yemeğini sanırım ondan
Bende özlüyorum kuzum . Annem deyim evime geçince daha düzenli gelecegim yani inşallah :)Gunaydin arkadaslarA AklinYolu1 ellerine saglik, yine cok guzel listeler hazirlamissin Bir hayli hareketli bir gun olmus senin icin anlasilan, aksiliklerde geldi mi ust uste gelir zaten Gecmis olsun bu arada.
Forever07 hosgeldin kuzum. Ozlemisiz seni topikte gormeyi
Tabi ki tanıdım canım :) çok dualarınızı aldık vaktiyle Allah razı olsun. Masal iyi çok şükür teyzesi annesi evde olunca daha mutlu şükür. Sizde iyisinizdir umarım çok op kuzuları :)Aynen ikiz annesiyim tanidinmi ikra ve meyra kizlarim masal prensesimiz nasil :)
Eline sağlık en büyük başkan bizim başkanEki Görüntüle 2223593
Kizlar listemiz hazir. Elimde olmayan nedenlerden dolayi geciktigim icin kusura bakmayin.
Yeni gelen arkadaslar , eski ALL _StaRlar tekrar hosgeldiniz.
Forever07
A AklinYolu1
@cizen_bayan
kokulusabun
@Papatya gelini
@Muttapa7555
@naz5403
@Nana929
@Moon Light
@Sarellam
marlin18
@mevhibe ikra
MIhtar
sekersizcikolata
@IRMAKK70
Yarismaya 14 kisi devam ediyoruz.Tam 9 hafta surecek, bugun ayin 9 u ve 2019 olunca 9 hafta olmasi daha makul geldi sanki.
+1 imiz de eski menuden sorumlu bakanimiz @IRMAKK70 , bebis bekledigi icin sohbete katilmaya devam ediyor.