- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Günaydın kızlar ne güzel konışmuşsunuz böyle ya maşallah oku oku bitmedikızlar size bir sorum var ben yemek yiyorum 5 dk sonra yememiş gibi oluyorum karnım felaket acıkıyor ara öğünde yapıyorum ama anlamadım neden böyle oluyor dün akşam eve giderken kahve içtim karnım şişti yemek yemem dedim saat 8,30 9 gibi deli gibi acıktım annemde yemek yememişti beraber yedik yemez olaydım ne yesem geri çıktı aslında karnım tok yiyince midem bulanıyor ne yapmalıyım
Insulin direnci testi yaptirdin mi. Bazen atlanabiliyor. Dogru teshis onemli.yok canım
Aynı şey bende de oluyor, insülin direnci var diye düşünüyordum hep, ama testlerde çıkmadı. Nedenini bulursan haber ver, konuyu takipteyim
Insulin direnci testi yaptirdin mi. Bazen atlanabiliyor. Dogru teshis onemli.
Yaptirdim derken , diyabet testi degil bu.tamam canım
yaptırdım kuzum bende hep ondan şüpheleniyordum doktor yok dedi . Birde kendimi aşırı şiş hissediyorum
Ayyy çok berbat bir içecek oYaptirdim derken , diyabet testi degil bu.
Sekerli su iciriyorlar seni gozlemliyorlar.
Yok canım yok söz veriyorum olursa açık açık yazarımBoza da yok degil mi.
Tatlı seven hiç içmez onu:)Ayyy çok berbat bir içecek o
Tatlı da sevmediğimden çok zor içmiştim ben onu
Hep bana hep bana diyorsun:) Ben mozilladan girdiğim için reklam çıkmıyor.Bugün kk tarafından sabrım deneniyor galiba
Sayfayı açtığımda üst tarafta maya reklamıyla birlikte çeşit çeşit kızarmış ekmekleralt tarafta pizza reklamları açılıyor
Icmeden yaz:)Yok canım yok söz veriyorum olursa açık açık yazarım
Yaptirdim derken , diyabet testi degil bu.
Sekerli su iciriyorlar seni gozlemliyorlar.
Tahmin etmiştim bel çevren kac? Yazsana bana özelden.yok kuzum doktor gerek yok ona dedi bana
Tahmin etmiştim bel çevren kac? Yazsana bana özelden.
Hiç kaçamak yaptırmayacam sana diyorsunTatlı seven hiç içmez onu:)
Hep bana hep bana diyorsun:) Ben mozilladan girdiğim için reklam çıkmıyor.
Icmeden yaz:)
Naz uyuz etme beni:) benimle zayıflayamayan bi sen ve Nana kaldınız. Beni dinle 10 kilonu ver 9 haftada ama digital tarti alman gerek. 50 TL civariydi en son tefal. Cok pahalı olmasına gerek yok en ucuz tartiyi al. Suyla deneme yaparsın.Hiç kaçamak yaptırmayacam sana diyorsun
dikkat et kuzum kendineOkuldayım başım çatlıyor bugün. İkinci Lattemi aldım. Hala soğuk algınlığı sanırım.