ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bı an dicektim ki tartıya mi masaj yaptın

Insulin direncin var miydi senin naz .
Baktırmadım ama açlığa gelemem ağlayacak duruma gelirim o biçim yani
Ne kırılması canım öneri için kırılınırmı inan bende çok istiyorum almayı ama eşim bu var ne gerek var der sen istesen kilo verirsin takılma tartı işine der konuyu kapatır
Hep açılsın o çene ve parmaklar canım

Nana ile birlikte aynı haftaya düşmüşüz bizim misafirler bitmez al birimizi vur ötekimize

Seni gidi IF ci seni.
IF ne demek oluyor başkanım??
Ya bilmiyorum ki kalabalık hep birlikte gidiliyor ya seviyorum öğle yemeğini sanırım ondan
Bende bende illa yiyecem açlığa dayanamam

Canım pilavcim ya I IRMAKK70
Kız şaka bir yana pilavla zayıfladı :)

Haftada iki tartı fikri bence OK :)
A AklinYolu1

Herkes yuklemedikten sonra ugrasilmaz. Hesaplama isi degil de , tarti gunu beni extra stres edebiliyor cunku forever.

Hadiii kalkiyorrr . Zayiflamayan kalmasin.

Bı an dicektim ki tartıya mi masaj yaptın

Kafasina vurdum.

Amannnn bir recalim var

Her kimeee ?

Erkekler boyle be Naz ama senin icin cok yarari olacak cunku 500 gram bile tam gorunmuyor .

Zamaninda kullanan biri olarak soyluyorum , zayiflamak istiyorsan mekanik baskulu birak. Ancak korumada ise yarar o.
Gece gece leblebili boza içtim

Yarasin demiyoruz tabi ki.

Afiyet olsun naz ama gece atistirmalari iyi degil. Sen de farkindasin zaten.

Yogurt , domates en fazla peynir ile gecistir . Zeytin de benim istahimi kapatir ama orta tuzlusu.
Canım pilavcim ya I IRMAKK70
Kız şaka bir yana pilavla zayıfladı :)

Cok iyi yapti ornek oldu bize. Pirinc pilaviyla zayiflayamam ben acik soyleyeyim. Yemeye cekindigim yiyeceklerden biri. Belki iki haftada bir.

Evet canım hemde hiç iyi değil benim için akşam 6dan sonra bişey yemeyeyim on numara zayıflayacam çok pişmanım şişlik yaptı galiba tartıldım da

Günaydın

Bugün kahvaltiya davetliyim arkadaşa
Bisey yapma abartma dedik
O abartsada ben abartmiycam kontrollü yicem

Bakalım gunun devamı nasil olur bilmiyorum
Ah bu davetler davetler yarında ben öğlen oturmasına davetliyim ve pazar olursa tartı günü var neydem nerelere gidem
(Bu pazar tartı işi işe yarayacak bence başkan baksana şimdiden tırsıyorum )

Evet canım hemde hiç iyi değil benim için akşam 6dan sonra bişey yemeyeyim on numara zayıflayacam çok pişmanım şişlik yaptı galiba tartıldım da
6 ,7 , 8 diye kisitlama koyma bence.

Sadece aksam yemeginden sonra acikirsan yogurt, domates salatalik , abartmadan zeytin peynir yiyebilirsin... ekmek ve meyve olmasin.

Ben menume ek 3 zeytin yedim mesela dun gece.

Salatalikla beraber o vardi menumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…