- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bı an dicektim ki tartıya mi masaj yaptınSagol pg. Eve tam girdim sol elim burkuldu gibi oldu. Zaten sol kolum biraz problemliydi. O yuzden spor da yapamiyorum ama leslie ile baslayabilirim tekrar.
Isin komigi ben tarti resmini yuklemek icin ugrasiyorum. Yok gostermiyor. Haril haril pil ariyorum evde. Ona bak buna yok hala Looo diyor ya da 45, 47 , 57 filan tartiyor ya. Ilk defa boyle ucuk rakamlar gordum.Bir tane duracell buldum suyun kilosuna baktim. Tamam dedim artik dogru. Dun odem filan da vardi tabi ki.
Resmi yukledikten sonra sicak suyla masaj yaptim daha iyi simdi.
Amannnn bir recalim varListe duzeltildi kizlar.
Yeni yarismamiz tekrar hayirli olsun.. Her hafta icin bir nazar. Butun ALL_StaRlar hedeflerine ulassin. Bu yarisma bize iki beden incelme imkani versin. Kusler barissin vs vs.
Eki Görüntüle 2223604
Baktırmadım ama açlığa gelemem ağlayacak duruma gelirim o biçim yaniInsulin direncin var miydi senin naz .
Ne kırılması canım öneri için kırılınırmı inan bende çok istiyorum almayı ama eşim bu var ne gerek var der sen istesen kilo verirsin takılma tartı işine der konuyu kapatırArkadaslar kirilmazsaniz soyle yorumlarda bulunmak istiyorum.
N naz5403 : Dijital tarti alsan , durumunun degisecegini saniyorum. Diyeceksin ki Aklinyolu1 hakliymis.
@Moon Light : Eksik paylasimda bulunuyordun. Bu yarismaya hizli basladin ama... Farki gorecegine inaniyorum.
Hep açılsın o çene ve parmaklar canımTabi ki var olmaz mi?
Takima, gruba yeterli destek verirsen herkes kilo veriyor. Kilo verememe gibi bir durum yok.
Ha insulin direnci mi . Alasi var bende.
Duygusal aclik mi o da var.
Demir eksikligi , vertigo da var , stres tetikler mesela beni.
Bir gunde kilo almayacagin gibi bir gunde de kilo veremezsiniz. Once bunu kabul etmek gerek.
Shock diyet yaptim uc gunde 3 kilo. Hadi canim yersen.21000 kalori ediyor.
Bana karisan da cok oldu . Yok latteyle kilo veremezsin, yok patatesle veremezsin. Beni benden iyi taniyorlar sanki.Patates insulin direnci olusturmaz aksine beni yatistiriyor. O gun ekmek ve pilav yemeyeceksin ama... Yagsiz olacak firina atacaksin ya da haslanmis olacak.
Isteyen istedigini yesin. Kimseye karismiyoruz ama nedenler var . Nedenleri bulmak icin deneyeceksin yanilacaksin yine deneyeceksin.
@kokulusabun tatli sevmez mesela. Borek sever eee ona borek yeme mi diyecegim . Zaten desem de dinlemez.
Aksine boregini de yesin ama dengelesin. Dengeliyor da. Ara verdiginde almamasindan belli.
Neyse bugun cenem mi acildi parmaklarim mi bilemiyorum.
Nana ile birlikte aynı haftaya düşmüşüz bizim misafirler bitmezHer hafta iki kisiyi analiz edelim. Atis serbest.
Siradan gidince ilk iki talihliForever07 ve A AklinYolu1 ama bu hafta I IRMAKK70 olsun.
2. Hafta
Forever07
A AklinYolu1
3. Hafta
@cizen_bayan
@kokulusabun
4, Hafta
@Papatya gelini
@Muttapa7555
5. Hafta
N naz5403
@Nana929
6. Hafta
@Moon Light
Sarellam
7. Hafta
@marlin18
@mevhibe ikra meyra tuana
8 .Hafta
MIhtar
@sekersizcikolata
IF ne demek oluyor başkanım??Seni gidi IF ci seni.
Bende bende illa yiyecem açlığa dayanamamYa bilmiyorum ki kalabalık hep birlikte gidiliyor ya seviyorum öğle yemeğini sanırım ondan
Canım pilavcim ya I IRMAKK70Bu BEN cok kalori yapiyor mu
Manti yiyebilirsin. No problem ama bugun ekmek, pilav ve patates tuketme . + Bol yogurt ve salata ye.
Gecmis olsun . Benim de bogazim agriyor o yuzden ayaktayim.
Sana bir tavsiyem var yine. Su tartini degistir naz artik dijitale gec.
Ben bunlari sana taniticam dahaa durrr. Biri corekci , biri borekci ,biri hobbyci
Ben senden buyugum yalniz hissetme marlin.
Eline sağlık en büyük başkan bizim başkan
Bu 66 rakamı bana aşırı büyük geliyor :) 77 ile başlayıp 70 görünce kendimi 60 hissediyordum ama şuan 66 ile kendimi 75 hissediyorum
Hedefi bu yüzden 5 li rakamlara çektim :)
Bı an dicektim ki tartıya mi masaj yaptın
Amannnn bir recalim var
Baktırmadım ama açlığa gelemem ağlayacak duruma gelirim o biçim yani
Ne kırılması canım öneri için kırılınırmı inan bende çok istiyorum almayı ama eşim bu var ne gerek var der sen istesen kilo verirsin takılma tartı işine der konuyu kapatır
Gece gece leblebili boza içtim
Evet canım hemde hiç iyi değil benim için akşam 6dan sonra bişey yemeyeyim on numara zayıflayacam çok pişmanım şişlik yaptı galiba tartıldım daHer kimeee ?
Erkekler boyle be Naz ama senin icin cok yarari olacak cunku 500 gram bile tam gorunmuyor .
Zamaninda kullanan biri olarak soyluyorum , zayiflamak istiyorsan mekanik baskulu birak. Ancak korumada ise yarar o.
Yarasin demiyoruz tabi ki.
Afiyet olsun naz ama gece atistirmalari iyi degil. Sen de farkindasin zaten.
Yogurt , domates en fazla peynir ile gecistir . Zeytin de benim istahimi kapatir ama orta tuzlusu.
Cok iyi yapti ornek oldu bize. Pirinc pilaviyla zayiflayamam ben acik soyleyeyim. Yemeye cekindigim yiyeceklerden biri. Belki iki haftada bir.
Bravo canımGunaydinnn.
59.2 ciktim. Tarti resmi beni motive ediyor.
Haftalik hedefime 700 gram kaldi.
Ah bu davetler davetler yarında ben öğlen oturmasına davetliyim ve pazar olursa tartı günü var neydem nerelere gidemGünaydın
Bugün kahvaltiya davetliyim arkadaşa
Bisey yapma abartma dedik
O abartsada ben abartmiycam kontrollü yicem
Bakalım gunun devamı nasil olur bilmiyorum
6 ,7 , 8 diye kisitlama koyma bence.Evet canım hemde hiç iyi değil benim için akşam 6dan sonra bişey yemeyeyim on numara zayıflayacam çok pişmanım şişlik yaptı galiba tartıldım da
Gunaydin.Günaydın kızlar