ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Günaydın kızlar ne güzel konışmuşsunuz böyle ya maşallah oku oku bitmedi :KK68: kızlar size bir sorum var ben yemek yiyorum 5 dk sonra yememiş gibi oluyorum karnım felaket acıkıyor ara öğünde yapıyorum ama anlamadım neden böyle oluyor:işsiz: dün akşam eve giderken kahve içtim karnım şişti yemek yemem dedim saat 8,30 9 gibi deli gibi acıktım annemde yemek yememişti beraber yedik yemez olaydım ne yesem geri çıktı :kızgın: aslında karnım tok yiyince midem bulanıyor ne yapmalıyım :KK17:

Aynı şey bende de oluyor, insülin direnci var diye düşünüyordum hep, ama testlerde çıkmadı. Nedenini bulursan haber ver, konuyu takipteyim o_O

Aynı şey bende de oluyor, insülin direnci var diye düşünüyordum hep, ama testlerde çıkmadı. Nedenini bulursan haber ver, konuyu takipteyim o_O

tamam canım

Insulin direnci testi yaptirdin mi. Bazen atlanabiliyor. Dogru teshis onemli.

yaptırdım kuzum bende hep ondan şüpheleniyordum doktor yok dedi . Birde kendimi aşırı şiş hissediyorum

Ayyy çok berbat bir içecek o :KK43:
Tatlı da sevmediğimden çok zor içmiştim ben onu :silah:
Tatlı seven hiç içmez onu:)

Bugün kk tarafından sabrım deneniyor galiba :KK70:
Sayfayı açtığımda üst tarafta maya reklamıyla birlikte çeşit çeşit kızarmış ekmekler:kk77: alt tarafta pizza reklamları açılıyor :KK72:
Hep bana hep bana diyorsun:) Ben mozilladan girdiğim için reklam çıkmıyor.
Yok canım yok söz veriyorum olursa açık açık yazarım:KK66:
Icmeden yaz:)

10 da yesil cay activia 100 grm yogurt

12 bir haslama yumurta maydonoz tuzu alinmis yesil zeytin peynir

15 de bir kase acili tavuk haslama 1 kucuk kase yogurt

17.30 da brokoli havuc haslama uzerine samirsakli limonlu yogurt uzerinede hakiki aci pulbiber

19 de yesil cay ve bol su

20 mekik cektim sabah

Bugun bu listeye ve saatlere uyacam :KK66:
@ kokulusabun

X