- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Halledersin sen şekerim.Sağolun kızlar sıradan önerileri deneyeceğim. Aslında su ile aram iyiydi ama diyetle beraber su içmeyi de bıraktım şimdi zorlaniyorum.
Dur bakalım üstesinden gelirim inşallah
Aynen canım saat başı su iç hatırlatması yaptırayım telefonuma :))Halledersin sen şekerim.
Neleri halletmedik biz
Halbuki arkandan konusmustum .Kulağım çınladı
Herşey kendi vücudunu bilir arkadaşım. Benim sorunum ekmek mesela, bıraktığım anda kilo veriyorum ama yeri geldiğinde zorlanıyorum. Badem ve yumurta tok tutuyor, kahvaltıda ekmek yerine yerim mutlaka, meyve kilo yapar bende de, o yüzden kahvaltı sonrası 1 adet yerim çoğunlukla, 86 kilo iken kahvaltıdan sonra şiddetli baş ağrılarım, aşırı yorgunluk hissi, halsizlik oluyordu. Ekmeği bıraktım kendime geldim, hepsi geçti şükür
Bel fıtığım ve dizlerimde ağrı var, 60 falan olursam onlarda hafifleyecek inşaallah..
Ben suya bayilan biri degilim. Denedigim yontem bu. Simdi 4 pet sise gidiyor gunde. 3 bile yeter aslinda.Sağolun kızlar sıradan önerileri deneyeceğim. Aslında su ile aram iyiydi ama diyetle beraber su içmeyi de bıraktım şimdi zorlaniyorum.
Dur bakalım üstesinden gelirim inşallah
Seni gidi IF ci seni.Gelmişken menümü yazayım bende A AklinYolu1 10 ocak menüsü
Sabah;
Peynir, zeytin, yumurta, salatalık, yeşillik, çay, badem, fındık
Akşam;
Köfteli patates, salata, yoğurt
Ara; kahve, ayran, soda
bunun icin uygulamalarda var onlardan da yukleyebilirsinAynen canım saat başı su iç hatırlatması yaptırayım telefonuma :))
Nedir bu anlamadimHer hafta iki kisiyi analiz edelim. Atis serbest.
Siradan gidince ilk iki talihli @Forever07 ve A AklinYolu1 ama bu hafta @IRMAKK70olsun.
2. Hafta
@Forever07
A AklinYolu1
3. Hafta
@cizen_bayan
kokulusabun
4, Hafta
@Papatya gelini
Muttapa7555
5. Hafta
@naz5403
@Nana929
6. Hafta
@Moon Light
@Sarellam
7. Hafta
@marlin18
Ikra meyra
8 .Hafta
MIhtar
sekersizcikolata
Halbuki arkandan konusmustum .
Gluten hassasiyetin mi var acaba?
Dizlere her kilo 5 kat fazla biniyormus. Yani bes kilo fazlalik dizler icin 25 kilo demek. Bir doktordan aklimda kalmis. Gereksiz bilgi yayalim.
Ben suya bayilan biri degilim. Denedigim yontem bu. Simdi 4 pet sise gidiyor gunde. 3 bile yeter aslinda.
Seviyorum bu yöntemi :))Seni gidi IF ci seni.
Cok gecmis olsun benimde migren bel fitik 2 diks kayma var zor gercektenKulağım çınladı
Herkes kendi vücudunu bilir arkadaşım. Benim sorunum ekmek mesela, bıraktığım anda kilo veriyorum ama yeri geldiğinde zorlanıyorum. Badem ve yumurta tok tutuyor, kahvaltıda ekmek yerine yerim mutlaka, meyve kilo yapar bende de, o yüzden kahvaltı sonrası 1 adet yerim çoğunlukla, 86 kilo iken kahvaltıdan sonra şiddetli baş ağrılarım, aşırı yorgunluk hissi, halsizlik oluyordu. Ekmeği bıraktım kendime geldim, hepsi geçti şükür
Bel fıtığım ve dizlerimde ağrı var, 60 falan olursam onlarda hafifleyecek inşaallah..
Nedir canim sivi detoksInşallah bakalim
Bi de sıvı detoks iyi oluyo onu yapınca indim ama sonrasında dikkat edemedim indirime girince alcam yine bekliyorum :)
Spoiler vermeyeyim.Nedir bu anlamadim
Diyet kurdu olduk artik.Seviyorum bu yöntemi :))
Yaz dönemi çok faydasını gördüm
Gecmis olsun canim. Leslie ye basliycam diyordun ne oldu .Gluteni bilmiyorum ama birçok test yaptı doktorlar özellikle baş ağrım icin, birşey çıkmadı. Hatta hamileyken kahvaltıdan sonra ağrıyla birlikte bayılırdım, 1 saatte anca kendime gelirdim. Doğum doktorumda cok üzerinde durdu ama sebebini bulamadı.
Dizler için haklısın, ilk doktora gittiğimde kilodan demişti zaten, mr, röntgen...her çeşit araştırma yapıldı ama birşey yok diyorlar. şimdi daha iyiyim ama haala fazla kilom var onuda verirsem iyi olacak..
Bu tip seyleri para verip kullanmayin arkadaslar.Nedir canim sivi detoksbende detoks yapiyorumda kendim senin tukettigini merak ettim
Teşekkürler, aynen çok zor, sana da geçmiş olsun canım..Cok gecmis olsun benimde migren bel fitik 2 diks kayma var zor gercekten
ben hazir aldim 2kere gunluk 6sise gönderiyolar onlari iciyosun sadeceNedir canim sivi detoksbende detoks yapiyorumda kendim senin tukettigini merak ettim
Yok hazir almam meraktan sordum kendim detoks icin ayranli corbam var 2 gunluk 2 kilo veriyorsunSpoiler vermeyeyim.
All star dahilinde irmagin kilo verme gecmisi.
Diyet kurdu olduk artik.
Gecmis olsun canim. Leslie ye basliycam diyordun ne oldu .
Bu tip seyleri para verip kullanmayin arkadaslar.
Limonlu su yeterli.
Leslie de kimSpoiler vermeyeyim.
Diyet kurdu olduk artik.
Limonlu su yeterli.
Sabah sıkıp limonu iccezmi yoksa dilim mi atcaz icine ben cok su iciyorum ama aromalilar pek sevmiyorumSpoiler vermeyeyim.
Diyet kurdu olduk artik.
Limonlu su yeterli.
Trambolin bende almak istiyorum cok eğlenceli ama bilemedim de aslında en guzeli reforme pilates benimde yapmadığım denemediğim yok :)Leslie de kim
Ayağım burkuldu ya toparlansın, koşu bandını açıp, yanına trambolini koyup bide videoyu açtımmı tamamdır
(imza züğürt tesellisi)
Geç kahvalti yaparsam bende yemiyorum oglen ama erken kalkmışsam öğle olmadan olmaz ya da ara ogun 2 yapcan akşamı erken yicenAnam ne çok yazışma olmuş:) benim misafirim geldi çat diye. Pastaneden kurabiye falan aldı eşim. Yemiycem diye 5 bardak çay içmişim ki sabah dışında içmem ben:)) ama şekersiz içiyorum sorun yok. Bir de dikkatimi çekti öğle yemeği yiyen ne kadar az kisi.. Nasıl yapiyorsunuz ya ben çok acikiyorum ya öğlen yemeden yapamam