ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Sağolun kızlar sıradan önerileri deneyeceğim. Aslında su ile aram iyiydi ama diyetle beraber su içmeyi de bıraktım şimdi zorlaniyorum.
Dur bakalım üstesinden gelirim inşallah
Halledersin sen şekerim.
Neleri halletmedik biz

Halbuki arkandan konusmustum .
Gluten hassasiyetin mi var acaba?

Dizlere her kilo 5 kat fazla biniyormus. Yani bes kilo fazlalik dizler icin 25 kilo demek. Bir doktordan aklimda kalmis. Gereksiz bilgi yayalim.
Sağolun kızlar sıradan önerileri deneyeceğim. Aslında su ile aram iyiydi ama diyetle beraber su içmeyi de bıraktım şimdi zorlaniyorum.
Dur bakalım üstesinden gelirim inşallah
Ben suya bayilan biri degilim. Denedigim yontem bu. Simdi 4 pet sise gidiyor gunde. 3 bile yeter aslinda.

Gluteni bilmiyorum ama birçok test yaptı doktorlar özellikle baş ağrım icin, birşey çıkmadı. Hatta hamileyken kahvaltıdan sonra ağrıyla birlikte bayılırdım, 1 saatte anca kendime gelirdim. Doğum doktorumda cok üzerinde durdu ama sebebini bulamadı.
Dizler için haklısın, ilk doktora gittiğimde kilodan demişti zaten, mr, röntgen...her çeşit araştırma yapıldı ama birşey yok diyorlar. şimdi daha iyiyim ama haala fazla kilom var onuda verirsem iyi olacak..

Cok gecmis olsun benimde migren bel fitik 2 diks kayma var zor gercekten

Inşallah bakalim
Bi de sıvı detoks iyi oluyo onu yapınca indim ama sonrasında dikkat edemedim indirime girince alcam yine bekliyorum :)
Nedir canim sivi detoks bende detoks yapiyorumda kendim senin tukettigini merak ettim

Nedir bu anlamadim
Spoiler vermeyeyim.

All star dahilinde irmagin kilo verme gecmisi.
Seviyorum bu yöntemi :))
Yaz dönemi çok faydasını gördüm
Diyet kurdu olduk artik.
Gecmis olsun canim. Leslie ye basliycam diyordun ne oldu .
Nedir canim sivi detoks bende detoks yapiyorumda kendim senin tukettigini merak ettim
Bu tip seyleri para verip kullanmayin arkadaslar.

Limonlu su yeterli.

Spoiler vermeyeyim.

Diyet kurdu olduk artik.

Limonlu su yeterli.
Yok hazir almam meraktan sordum kendim detoks icin ayranli corbam var 2 gunluk 2 kilo veriyorsun

Spoiler vermeyeyim.

Diyet kurdu olduk artik.

Limonlu su yeterli.
Leslie de kim
Ayağım burkuldu ya toparlansın, koşu bandını açıp, yanına trambolini koyup bide videoyu açtımmı tamamdır
(imza züğürt tesellisi)

Spoiler vermeyeyim.

Diyet kurdu olduk artik.

Limonlu su yeterli.
Sabah sıkıp limonu iccezmi yoksa dilim mi atcaz icine ben cok su iciyorum ama aromalilar pek sevmiyorum

Anam ne çok yazışma olmuş:) benim misafirim geldi çat diye. Pastaneden kurabiye falan aldı eşim. Yemiycem diye 5 bardak çay içmişim ki sabah dışında içmem ben:)) ama şekersiz içiyorum sorun yok. Bir de dikkatimi çekti öğle yemeği yiyen ne kadar az kisi.. Nasıl yapiyorsunuz ya ben çok acikiyorum ya öğlen yemeden yapamam

Leslie de kim
Ayağım burkuldu ya toparlansın, koşu bandını açıp, yanına trambolini koyup bide videoyu açtımmı tamamdır
(imza züğürt tesellisi)
Trambolin bende almak istiyorum cok eğlenceli ama bilemedim de aslında en guzeli reforme pilates benimde yapmadığım denemediğim yok :)

Geç kahvalti yaparsam bende yemiyorum oglen ama erken kalkmışsam öğle olmadan olmaz ya da ara ogun 2 yapcan akşamı erken yicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…