ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

A AklinYolu1 dün akşam eşim telefonumu almış profilime girmiş hiç yaptığı şey değildi ondan kapatma gereği duymadım ama gördü kavga kuyamet koptu konularımı okudu :KK43:
Sizin anlıcanız ben gidiyorum süresiz :KK43:
Eee ne olmus. Kadin kadinayiz. Konularin da abartilacak seyler degil pg.

Eee ne olmus. Kadin kadinayiz. Konularin da abartilacak seyler degil pg.
Diyoki orda zannediyomusun hepsi kadın erkek te okuyo onları diyo yok araştır sitenin kurucusuda erkek diyo evet öyle ama kimse kimseyi gerçekte tanımıyo bunun bi terapi psikolog gibi olduğunu düşün diyorum yok nuh diyo peygamber demiyo

6 ,7 , 8 diye kisitlama koyma bence.

Sadece aksam yemeginden sonra acikirsan yogurt, domates salatalik , abartmadan zeytin peynir yiyebilirsin... ekmek ve meyve olmasin.

Ben menume ek 3 zeytin yedim mesela dun gece.

Salatalikla beraber o vardi menumde.
Tamam canım söz veriyorum bu dediklerini uygulayacam çoookk teşekkürler acayip destek oluyorsun:KK68:

Diyoki orda zannediyomusun hepsi kadın erkek te okuyo onları diyo yok araştır sitenin kurucusuda erkek diyo evet öyle ama kimse kimseyi gerçekte tanımıyo bunun bi terapi psikolog gibi olduğunu düşün diyorum yok nuh diyo peygamber demiyo
Tövbe yaaarabbiiim :işsiz:

Günaydın kızlar ne güzel konışmuşsunuz böyle ya maşallah oku oku bitmedi :KK68: kızlar size bir sorum var ben yemek yiyorum 5 dk sonra yememiş gibi oluyorum karnım felaket acıkıyor ara öğünde yapıyorum ama anlamadım neden böyle oluyor:işsiz: dün akşam eve giderken kahve içtim karnım şişti yemek yemem dedim saat 8,30 9 gibi deli gibi acıktım annemde yemek yememişti beraber yedik yemez olaydım ne yesem geri çıktı :kızgın: aslında karnım tok yiyince midem bulanıyor ne yapmalıyım :KK17:

Günaydın kızlar ne güzel konışmuşsunuz böyle ya maşallah oku oku bitmedi :KK68: kızlar size bir sorum var ben yemek yiyorum 5 dk sonra yememiş gibi oluyorum karnım felaket acıkıyor ara öğünde yapıyorum ama anlamadım neden böyle oluyor:işsiz: dün akşam eve giderken kahve içtim karnım şişti yemek yemem dedim saat 8,30 9 gibi deli gibi acıktım annemde yemek yememişti beraber yedik yemez olaydım ne yesem geri çıktı :kızgın: aslında karnım tok yiyince midem bulanıyor ne yapmalıyım :KK17:
Gunaydin cizzy, insulin direnci yok demistin degil mi?

Aslinda iradesizlik olarak algilamamak gerek. Yemek yemeyi, tatliyi, boregi seviyoruz sadece.:deli: Kimi insanin istahi aciktir, kimi stresli olunca yemek yemez , kimi stresli olunca fazla yemek yer.

Simdi de cok giriyorsun dermisim. :KK70:Yok yok iyi boyle. Farki goreceksin bak. :KK66:

Seviyoruz tabi yemekleri :KK48: iradeden kastim miktari abartmamak veya abarttiysan dengeleyebilmek. Cunku onu da salinca gelsin kilolar.

Cok gireyim iste ne guzel:KK70:

Seviyorum bu yöntemi :))
Yaz dönemi çok faydasını gördüm :KK8:
Ben de sorayim İF nedir ? :oops:
Anam ne çok yazışma olmuş:) benim misafirim geldi çat diye. Pastaneden kurabiye falan aldı eşim. Yemiycem diye 5 bardak çay içmişim ki sabah dışında içmem ben:)) ama şekersiz içiyorum sorun yok. Bir de dikkatimi çekti öğle yemeği yiyen ne kadar az kisi.. Nasıl yapiyorsunuz ya ben çok acikiyorum ya öğlen yemeden yapamam
Kahvaltiyi on onbir gibi filan yapiyorum ben. Aksam yemegini de alti gibi yemeye calisiyorum. Arada cok acikirsam bi seyler iciyorum sekersiz. Kizimdan dolayi bi seyler yemeye pek firsat bulamiyorum oglen. Oyle geciyo.

Seviyoruz tabi yemekleri :KK48: iradeden kastim miktari abartmamak veya abarttiysan dengeleyebilmek. Cunku onu da salinca gelsin kilolar.

Cok gireyim iste ne guzel:KK70:

Ben de sorayim İF nedir ? :oops:

Biraktigim aralardan aldigim kilolar 14 kilo oldu. :KK49:

Neyse ki cok kisa zamanda verdigim icin uzerime yapismadi.

Bir arkadas daha sordu if i kaynadi mi arada. Cevap vermedim galiba.

Intermittent Fasting . Yani aralikli oruc.

Iki ogune indirmemizin nedeni bu.

X