ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Aynen bende oyleyim emzirme ve demirim cok dusuk olunca demir ilaci halada aliyorum bu nedenle sizler kadar belki hizli veremem ama fazlasiyla ugrasacam bu defa yilmicam aslinda kilo alimi neden oluyor onuda biliyorum arada metebolizmayu sasirtmak gerekiyormus arada tatli arada et arada vs ne istiyorsak tuketelimki vucut daha sonra yani zayiflatiktan sonra tatli kebap ekmek vs yedigimizde kilo yapmasin :)

Evet canim tuzsuzu dahada iyi demir acisindan demirin iyise kilo veriminde cabuk oluyor
Demirim flan iyi ama hipertiroid cikti gecen ay tahlil yaptırdım o da kilo verdirirmis heralde bi de bademcik sorunum vardi onla ilgili mi bilmem 1ay olcak iste bademcik ameliyatı oldum onumuzdeki ay tekrar tahlil yaptircam bakalim

Benim ilk yarismam degil bu. 2015 den beri KK de duzenliyorum.

Aslinda begenilmeyen kurallar tam da kilo vermek icin var.

Ne kadar cok paylasim , ciddiye almak o kadar cok kilo.

Yarisma havasinda olup aslinda yarismayi takmamak, arkadaslarini kilo vermeleri icin motive etmek. Bunu basardiginizda zaten kilolar gidiyor.

Ornek forever , ornek irmak , ornek kokulusabun, ornek fatma , ornek papatya gelini, ornek cizzy, ornek sarellam .

Kurallara uyduklari icin , hatri sayilir kilolar verdiler.

Analizde daha cok gorursun .

Bende niye islemiyo boyle seyler

Bende de boyle ise yarayan bir sey yok. Veya var ben bilmiyorum. Herkesin metabolizmasi farkli iste. Vardir bizde de belki sunu kestim direk gitti kilolar diyecegimiz bir sey

Ben de emziriyorum. En buyuk yanlis zaten sunu ye sut yapar bunu ye sut yapar diye diye nerde hamurisi vs var bize yedirmeleri. Aslinda hamur isi sütün baya dusmaniymis mesela.
Ayrica emzirirken daha kolay veriliyormus kilo, metabolizma daha hizli calisirmis.

Aynen bilemiyorum

Iste yemeyip dikkat edersen emzirmeyle kilo veriliyo irade lazim :)

Aynen bilemiyorum

Iste yemeyip dikkat edersen emzirmeyle kilo veriliyo irade lazim :)

Evet aynen oyle. İradede bitiyo her sey

Yok ben kirilmam canim niye kirilayim ki. Aksine hepiniz soyleyin ki daha cok dikkat edip daha cok paylasayim. Veya eksik yonum neyse onu duzelteyim. Farkindayim cok kacaklik yaptim. Bu defa oyle olmayacak kararliyim

Bende de boyle ise yarayan bir sey yok. Veya var ben bilmiyorum. Herkesin metabolizmasi farkli iste. Vardir bizde de belki sunu kestim direk gitti kilolar diyecegimiz bir sey
Tabi ki var olmaz mi?

Bende bi ara yarışmaya katılmıştım iyi oluyo ama onlar biraz saçmalamaya başladı o yüzden bırakmıştım 2017de

Takima, gruba yeterli destek verirsen herkes kilo veriyor. Kilo verememe gibi bir durum yok.

Ha insulin direnci mi . Alasi var bende.

Duygusal aclik mi o da var.

Demir eksikligi , vertigo da var , stres tetikler mesela beni.

Bir gunde kilo almayacagin gibi bir gunde de kilo veremezsiniz. Once bunu kabul etmek gerek.

Shock diyet yaptim uc gunde 3 kilo. Hadi canim yersen. 21000 kalori ediyor.

Bana karisan da cok oldu . Yok latteyle kilo veremezsin, yok patatesle veremezsin. Beni benden iyi taniyorlar sanki. Patates insulin direnci olusturmaz aksine beni yatistiriyor. O gun ekmek ve pilav yemeyeceksin ama... Yagsiz olacak firina atacaksin ya da haslanmis olacak.

Isteyen istedigini yesin. Kimseye karismiyoruz ama nedenler var . Nedenleri bulmak icin deneyeceksin yanilacaksin yine deneyeceksin.

kokulusabun tatli sevmez mesela. Borek sever eee ona borek yeme mi diyecegim . Zaten desem de dinlemez.

Aksine boregini de yesin ama dengelesin. Dengeliyor da. Ara verdiginde almamasindan belli.

Neyse bugun cenem mi acildi parmaklarim mi bilemiyorum.

Aslinda iradesizlik olarak algilamamak gerek. Yemek yemeyi, tatliyi, boregi seviyoruz sadece. Kimi insanin istahi aciktir, kimi stresli olunca yemek yemez , kimi stresli olunca fazla yemek yer.

Simdi de cok giriyorsun dermisim. Yok yok iyi boyle. Farki goreceksin bak.

Kulağım çınladı
Herkes kendi vücudunu bilir arkadaşım. Benim sorunum ekmek mesela, bıraktığım anda kilo veriyorum ama yeri geldiğinde zorlanıyorum. Badem ve yumurta tok tutuyor, kahvaltıda ekmek yerine yerim mutlaka, meyve kilo yapar bende de, o yüzden kahvaltı sonrası 1 adet yerim çoğunlukla, 86 kilo iken kahvaltıdan sonra şiddetli baş ağrılarım, aşırı yorgunluk hissi, halsizlik oluyordu. Ekmeği bıraktım kendime geldim, hepsi geçti şükür
Bel fıtığım ve dizlerimde ağrı var, 60 falan olursam onlarda hafifleyecek inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…