- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kuzum ben yarismadaki arkadaslar oncelikle bir karar versinler diye dusundum. Beni etkileyen bir durum olmaz.
Niyeeee.Çok açııımmmm
Yok canım midenin küçülmesi için bi 4-5 güne ihtiyacım vaaarrrAksam yemeğin iyiymis ama niye öyle oldu ki cok mu erken yedin yada daha yemedinmi
Ya niye benim iştahım tavanKizlar benim menu degisime ugradi. Nedeni canimin bi sey istememesi.
kokulusabun
10 Ocak 2019 menusu
Sabah : 2 avuc beyaz leblebi
Kahvalti : 5 zeytin + yarim simit + yarim kasik esmer sekerle, damla sakizli Turk kahvesi.
Ara: Soya latte
Ara: Mocha
Aksam : Bir kase siirt fistigi + 2 avuc leblebi
Sonra : Bir salatalik
Bitki cayi.
Ortama uyarim :)Pazar tartisini kabul edenler.
A AklinYolu1
@Papatya gelini
@Muttapa7555
N naz5403
@Moon Light
MIhtar
Cekimser olanlar
@cizen_bayan
kokulusabun
@sekersizcikolata
Cevap vermeyenler
@Forever07
@Nana929
@Sarellam
@marlin18
Ikra meyra
@IRMAKK70
Ya niye benim iştahım tavan
Ne guzel yaa yedin birde vermisin ohh degmeyin keyfineCanim sıkıldı tartilayim dedim.
Tam simdi 59.8 ciktim. Demistim size meyve yemeyeyim de gorun beni.
Ara verdigimde saldirmadim aslinda grip oldum. Meyveyi kesmistim , mandalinaya basladim sonra cikolata yas pasta , gozleme derken. Bana kilo aldiran tamamen mandalina oldu.Ne guzel yaa yedin birde vermisin ohh degmeyin keyfine
Evet meyveyi fazla tuketirsek kiloya donusuyor .bende azmimi burada gostermek istiyorum :)Ara verdigimde saldirmadim aslinda grip oldum. Meyveyi kesmistim , mandalinaya basladim sonra cikolata yas pasta , gozleme derken. Bana kilo aldiran tamamen mandalina oldu.
Insulin direncim var benim. Gozu doymayan cinsten.
Ben bir tane mandalina ile kalamiyorum. 3-4 sonra bes .Evet meyveyi fazla tuketirsek kiloya donusuyor .bende azmimi burada gostermek istiyorum :)
Eskilerin kilolarimi super olur :) evet fazla abanmisin meyveyeBen bir tane mandalina ile kalamiyorum. 3-4 sonra bes .
Daha yeni basladik ama baslayan arkadaslardan cumartesi bir analiz yapalim , All StaR olarak kac kilo verdigimizi gorursun.
Aslinda meyveyi sevmem ben. Cikolataciyim , tatliciyim. Bir de sevseydim ne olurdu dusunemiyorum.Eskilerin kilolarimi super olur :) evet fazla abanmisin meyveye
Bende bitter cikolata severim antioksidan oldugu icin diyette oneriliyor antioksidanda yag yakiyor metebolizmayi hizlandiriyor . Afiyet olsun cnm bir dahami gelecegiz dunyaya sanki 150 kiloyuz surda 20- 5 kilo verip kurtulacagizAslinda meyveyi sevmem ben. Cikolataciyim , tatliciyim. Bir de sevseydim ne olurdu dusunemiyorum.
Bir kase fıstık derkenKizlar benim menu degisime ugradi. Nedeni canimin bi sey istememesi.
kokulusabun
10 Ocak 2019 menusu
Sabah : 2 avuc beyaz leblebi
Kahvalti : 5 zeytin + yarim simit + yarim kasik esmer sekerle, damla sakizli Turk kahvesi.
Ara: Soya latte
Ara: Mocha
Aksam : Bir kase siirt fistigi + 2 avuc leblebi
Sonra : Bir salatalik
Bitki cayi.
Dimi bende severim siirt fistigi o kadarda yemisligim var hem diyete uygun fistik hem demir acisindan faydali :)Bir kase fıstık derken
Ve bu ne eksi hemen yaaa
Bitter cikolata iyidir ama ben yine bir kac kare ile durmam. O paket bitecek.Bende bitter cikolata severim antioksidan oldugu icin diyette oneriliyor antioksidanda yag yakiyor metebolizmayi hizlandiriyor . Afiyet olsun cnm bir dahami gelecegiz dunyaya sanki 150 kiloyuz surda 20- 5 kilo verip kurtulacagizhepimizin sayesinde
Ben beni zayiflatan yiyecekleri buldum.Bir kase fıstık derken
Ve bu ne eksi hemen yaaa
Dimi bende severim siirt fistigi o kadarda yemisligim var hem diyete uygun fistik hem demir acisindan faydali :)
Antep gibi olan dimi o faydalimiymisDimi bende severim siirt fistigi o kadarda yemisligim var hem diyete uygun fistik hem demir acisindan faydali :)
Bende niye islemiyo boyle seylerBitter cikolata iyidir ama ben yine bir kac kare ile durmam. O paket bitecek.
Ben beni zayiflatan yiyecekleri buldum.
Sonuc : Meyveyi kes.