ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ya niye benim iştahım tavan

Ne guzel yaa yedin birde vermisin ohh degmeyin keyfine
Ara verdigimde saldirmadim aslinda grip oldum. Meyveyi kesmistim , mandalinaya basladim sonra cikolata yas pasta , gozleme derken. Bana kilo aldiran tamamen mandalina oldu.

Insulin direncim var benim. Gozu doymayan cinsten.

Ara verdigimde saldirmadim aslinda grip oldum. Meyveyi kesmistim , mandalinaya basladim sonra cikolata yas pasta , gozleme derken. Bana kilo aldiran tamamen mandalina oldu.

Insulin direncim var benim. Gozu doymayan cinsten.
Evet meyveyi fazla tuketirsek kiloya donusuyor .bende azmimi burada gostermek istiyorum :)

Ben bir tane mandalina ile kalamiyorum. 3-4 sonra bes .

Daha yeni basladik ama baslayan arkadaslardan cumartesi bir analiz yapalim , All StaR olarak kac kilo verdigimizi gorursun.
Eskilerin kilolarimi super olur :) evet fazla abanmisin meyveye

Aslinda meyveyi sevmem ben. Cikolataciyim , tatliciyim. Bir de sevseydim ne olurdu dusunemiyorum.
Bende bitter cikolata severim antioksidan oldugu icin diyette oneriliyor antioksidanda yag yakiyor metebolizmayi hizlandiriyor . Afiyet olsun cnm bir dahami gelecegiz dunyaya sanki 150 kiloyuz surda 20- 5 kilo verip kurtulacagiz hepimizin sayesinde

Bir kase fıstık derken

Ve bu ne eksi hemen yaaa

Bitter cikolata iyidir ama ben yine bir kac kare ile durmam. O paket bitecek.
Bir kase fıstık derken

Ve bu ne eksi hemen yaaa
Ben beni zayiflatan yiyecekleri buldum.

Sonuc : Meyveyi kes.

Dimi bende severim siirt fistigi o kadarda yemisligim var hem diyete uygun fistik hem demir acisindan faydali :)

Sorun tamamen asidik beslenmeden kaynaklaniyor. Bilincsiz yapilan diyetlerde alkali yiyecekler tuketilmiyor. Ben de yuzde 100 saglikli besleniyorum demiyorum . Hele bugunlerde . Kafeinli icecekler de asidik ama bana kilo aldirmiyor nedense.

Limonlu su vucudu alkali yapar mesela ve ben daha ona baslamadim.

Kuruyemis kilo aldirmaz zaten, aldiranlar cikolata olur , borek olur.

Patates vazgecilmezimdir ama ekmek yemedigim gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…