- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bende bugün oyle oldum biraz spor yapamadım daha insallah aksam yemeğinde sonra pisiyo yicem birazdan :)kızlar üstümde bi ağırlık var anlatamam uyuşuk gibiyim gözlerim süzülüyor falan neden oluyor ki
Suya limon taze nane falan atmayı demeden? Ben çok içiyorum ama kayınvalden içemez o öyle yapiyirBacılar su içemiyorum su içmezsem kilo veremem ben napsam ki yaaa
Oyle mi kimlerdensin ve ben seni nerden hatırlıyorum. İstersen ozelden yaz.
Bide hasta olma
Havadan bence.. Etrafımdaki herkes dediğin gibi hissettiğini söylüyorbilmiyorum canım ya aşırı halsizlik var neden bilmiyorum bide kendimi aşırı şiş hissediyorum regl falan da değilim yeni bitti
Sagol canim.Baya macerali geçmiş günün. Gecmis olsun canim
Her gun tartilan biri olarak tabi ki B ve C diyorum. Ben varim
Bacılar su içemiyorum su içmezsem kilo veremem ben napsam ki yaaa
kızlar üstümde bi ağırlık var anlatamam uyuşuk gibiyim gözlerim süzülüyor falan neden oluyor ki
Asa cizy kabul etmiştiPazar tartisini kabul edenler.
A AklinYolu1
@Papatya gelini
Muttapa7555
N naz5403
Moon Light
MIhtar
Cekimser olanlar
C cizen_bayan
kokulusabun
sekersizcikolata
Cevap vermeyenler
Forever07
Nana929
Sarellam
marlin18
@mevhibe ikra meyra tuana
I IRMAKK70
Cevap vermeyenler cevap versin ortada anlasalim.Asa cizy kabul etmişti
BencedeCevap vermeyenler cevap versin ortada anlasalim.
Bende düzenli su içemezsem içmediğim gün ödem oluyor vücudumda, kilo veremiyorum, susamayınca da zorla içilmiyor, o yüzden ben olayı leblebi ile çözdüm fatmacım, deneyebilirsin. 10-12 tane leblebi yiyorum susatıyor, büyük boy bardağım var suyu da onunla içerim. Bazende elime çay içer gibi alıp yudum yudum içerim. Kışın su içmek zorBacılar su içemiyorum su içmezsem kilo veremem ben napsam ki yaaa
Kuzum ben yarismadaki arkadaslar oncelikle bir karar versinler diye dusundum. Beni etkileyen bir durum olmaz.Pazar tartisini kabul edenler.
A AklinYolu1
@Papatya gelini
Muttapa7555
N naz5403
Moon Light
MIhtar
Cekimser olanlar
C cizen_bayan
kokulusabun
sekersizcikolata
Cevap vermeyenler
Forever07
Nana929
Sarellam
marlin18
@mevhibe ikra meyra tuana
I IRMAKK70
bilmiyorum canım ya aşırı halsizlik var neden bilmiyorum bide kendimi aşırı şiş hissediyorum regl falan da değilim yeni bitti
Aksam yemeğin iyiymis ama niye öyle oldu ki cok mu erken yedin yada daha yemedinmiÇok açııımmmm