ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Kizlar benim menu degisime ugradi. Nedeni canimin bi sey istememesi.:KK51:

kokulusabun kokulusabun

10 Ocak 2019 menusu

Sabah : 2 avuc beyaz leblebi

Kahvalti : 5 zeytin + yarim simit + yarim kasik esmer sekerle, damla sakizli Turk kahvesi.

Ara: Soya latte

Ara: Mocha

Aksam : Bir kase siirt fistigi + 2 avuc leblebi

Sonra : Bir salatalik

Bitki cayi.
Ya niye benim iştahım tavan:KK53:

Canim sıkıldı tartilayim dedim. :deli:

Tam simdi 59.8 ciktim. Demistim size meyve yemeyeyim de gorun beni. :KK70:

Eklentiler

• Photo0272.jpg
    Photo0272.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 27
Ne guzel yaa yedin birde vermisin ohh degmeyin keyfine :nazar:
Ara verdigimde saldirmadim aslinda grip oldum. Meyveyi kesmistim , mandalinaya basladim sonra cikolata yas pasta , gozleme derken. Bana kilo aldiran tamamen mandalina oldu. :confused::KK70:

Insulin direncim var benim. Gozu doymayan cinsten. :KK51:

Ara verdigimde saldirmadim aslinda grip oldum. Meyveyi kesmistim , mandalinaya basladim sonra cikolata yas pasta , gozleme derken. Bana kilo aldiran tamamen mandalina oldu.

Insulin direncim var benim. Gozu doymayan cinsten. :KK51:
Evet meyveyi fazla tuketirsek kiloya donusuyor .bende azmimi burada gostermek istiyorum :)

Ben bir tane mandalina ile kalamiyorum. 3-4 sonra bes . :KK70:

Daha yeni basladik ama baslayan arkadaslardan cumartesi bir analiz yapalim , All StaR olarak kac kilo verdigimizi gorursun. :sampiyon:
Eskilerin kilolarimi super olur :) evet fazla abanmisin meyveye :KK66:

Aslinda meyveyi sevmem ben. Cikolataciyim , tatliciyim. Bir de sevseydim ne olurdu dusunemiyorum. :dondurma:
Bende bitter cikolata severim antioksidan oldugu icin diyette oneriliyor antioksidanda yag yakiyor metebolizmayi hizlandiriyor . Afiyet olsun cnm bir dahami gelecegiz dunyaya sanki 150 kiloyuz surda 20- 5 kilo verip kurtulacagiz :KK66: hepimizin sayesinde

Kizlar benim menu degisime ugradi. Nedeni canimin bi sey istememesi.:KK51:

kokulusabun kokulusabun

10 Ocak 2019 menusu

Sabah : 2 avuc beyaz leblebi

Kahvalti : 5 zeytin + yarim simit + yarim kasik esmer sekerle, damla sakizli Turk kahvesi.

Ara: Soya latte

Ara: Mocha

Aksam : Bir kase siirt fistigi + 2 avuc leblebi

Sonra : Bir salatalik

Bitki cayi.
Bir kase fıstık derken :rolleyes:

Ve bu ne eksi hemen yaaa:KK12:

Bende bitter cikolata severim antioksidan oldugu icin diyette oneriliyor antioksidanda yag yakiyor metebolizmayi hizlandiriyor . Afiyet olsun cnm bir dahami gelecegiz dunyaya sanki 150 kiloyuz surda 20- 5 kilo verip kurtulacagiz :KK66: hepimizin sayesinde
Bitter cikolata iyidir ama ben yine bir kac kare ile durmam. O paket bitecek. :KK70:
Bir kase fıstık derken :rolleyes:

Ve bu ne eksi hemen yaaa:KK12:
Ben beni zayiflatan yiyecekleri buldum.

Sonuc : Meyveyi kes. :KK70:

Dimi bende severim siirt fistigi o kadarda yemisligim var hem diyete uygun fistik hem demir acisindan faydali :)

Sorun tamamen asidik beslenmeden kaynaklaniyor. Bilincsiz yapilan diyetlerde alkali yiyecekler tuketilmiyor. Ben de yuzde 100 saglikli besleniyorum demiyorum . Hele bugunlerde . Kafeinli icecekler de asidik ama bana kilo aldirmiyor nedense.

Limonlu su vucudu alkali yapar mesela ve ben daha ona baslamadim. :dondurma:

Kuruyemis kilo aldirmaz zaten, aldiranlar cikolata olur , borek olur.

Patates vazgecilmezimdir ama ekmek yemedigim gunler. :halay:

X