ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ahahah. Yok ben eski bir uyeydim. Bir tanıdığa yakalınoyor gibi oldum. Bu sebeple bu yeni üyeliğim. Eski fotom da buydu ama :KK70:

Ben 29 yaşındayım, 5 senelik evliyim. Çocuğum yok. Tup bebek deneyeceğim bu sebeple zayiflamak istiyorum. Çünkü ilaçlar şişiriyor. Çalışıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :KK70:

Bu arada ben haftada tek tartışmayı tercih etmekle birlikte size uyarım. Menüyü akşam paylasacağım
Oyle mi kimlerdensin ve ben seni nerden hatırlıyorum. İstersen ozelden yaz.

Bugun benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedi. :deli:

Eve geldim tartinin pili bitmis. Kumandayi deniyorum , baska pilleri deniyorum olmuyor. Bir tane duracell buldum bosta. Umidi kesmistim. Markete gidecektim. Gecikme icin kusura bakmayin kizlar. Saat burada 21.31 :işsiz:

62.1 tartildim ama gece oldugunu goz onune alarak , 60.1 yazilicam listeye.

Biraz kendime geleyim listeyi hazirliycam kizlar. Gecmisi de o zaman okurum.

Bir de sol elim burkuldu. Onunla ugrasiyorum. :KK14:
Baya macerali geçmiş günün. Gecmis olsun canim
Guzel tam benlik bir menu. :dondurma:

Irmak cim seni de listeye yaziyorum ama yarismiyorsun. :anneadayı::KK50:

Sagol canim ya. Bugun ne oldu ben de anlamadim. :KK48:

Simdi bir sey diycem linc edeceksiniz beni. Bu hafta meyve yemiycem, pogaca ,simit yerim, mocha icerim ve verecegim kiloya bir bakin. :KK70:
Linc etmeyiz. Bence kendini ve metabolizmani bu kadar iyi taniyor olman cok guzel. Ben bilmiyorum mesela neyi kesince tıkır tıkır kilo verebilecegimi..
Arkadaslar tartışmaya acik bir öneri sunuyorum.

Haftada iki Kez tartılmak ister misiniz. Örneğin carsamba ve pazar.

Gelebilecek cevaplar:

A: yok biz böyle iyiyiz.
B: Iyi olur. Bazi günler fazla cikabiliyoruz.
C: kaçamak yapmamamiza yardımcı olur.

İki kere tartilmamiz durumunda ortalama yüzde alınacak ve ona göre hesaplanacak. Ama çoğunluğun kararı önemli.

15 kişilik bir karardır.
Her gun tartilan biri olarak tabi ki B ve C diyorum. Ben varim:KK48:
Bugün eltimde manti günü var
Ben yapip Ben yiyecegiz.
Az yerim artik.
Aksamda baska bisey yemem dengelemeye calisirim.diyet kötü bir baslangic oldu benim icin.
Cok kötü bogazim agriyor. Kizlarda hasta.
Gecmis olsun canim
Kizlar kendinizi tanitirmisiniz??
Icinizde en büyük benim galiba .öyle hissettim nedense.
Genelde gencler var galiba grupta
Ben 24 yasindayim. 1 kizim var 11 aylik. Emziriyorum ve kizim cok hareketli oldugu icin hicbir seye firsat bulamiyorum. Calismiyorum evdeyim. :KK51: 95 kiloyla doguma gittim. dogum sonrasi 82 kiloya düştüm kendi kendime. buraya sanirim 78 kiloyla baslamistim. Sonradan araya birsuru sey girdi ben paylasim yapamadim. Boyum 168. hosgeldin demis miydim hatirlayamadim. Hosgeldin. :KK54:Yasinda da hicbir sey yok bence canim. Kaç yasinda hissettigin daha onemli.

Zencefil nasil begendinmi sabah utansiginda nasildin @mlhtar

Sabah utandim 1 adet cicibebe 30 dkk sonra yesil cay

11 de haslama yumurta domates maydonoz yesil zeytin tuzu alinmis 1 dilim ekmek

Zencefil cayi 13 de

16 de tavuk haslama limonlu acili 1 kase yarim turp sogan 1 dilim ekmek

5 de yesil cay

7 de 1 elma activia prebiyotik yogurt

9 da zencefil cay
A AklinYolu1

Zencefil nasil begendinmi sabah utansiginda nasildin @mlhtar

Sabah utandim 1 adet cicibebe 30 dkk sonra yesil cay

11 de haslama yumurta domates maydonoz yesil zeytin tuzu alinmis 1 dilim ekmek

Zencefil cayi 13 de

16 de tavuk haslama limonlu acili 1 kase yarim turp sogan 1 dilim ekmek

5 de yesil cay

7 de 1 elma activia prebiyotik yogurt

9 da zencefil cay
A AklinYolu1
Bi sıkıntı olmadi şükür kahvaltıdan sonra içmedim ama aksamlari icicem sadece

Küçük bi tavsiye cicibebe ne sen tüket ne bebeklerine ver o kadar şekerli bisey ki sabah hele ac karnına yediğin cicibebe senin butun gün dengeni bozar
Bebekler icin hipp veya hünnap marka alabilirsin veya instagramda ascianne var ona bakabilirsin biraz pahalıya gelebilir ama daha saglikli olur
Lütfen yanlış anlama beni

@Mlhtar 18 aylikti sutlu cicibebe vermeye basladim.birtek onu sevdiler zaten gunde 2 defa sute karistirip veriyorum sekerde eklemem baska sekerli besinlerde vermem cicibebenin gun boyu sekeri yeterli oluyor bazen sekerde lazim miniklere onuda cicibebeli sut icerek karsiliyorlar tesekkur ederim uyarin icin ben oyle sabah 1 adet yedim her zaman yemem canim tatli kola sekerli cay tuketmem aram iyi degil sutlu tatli nadir tuketirim :)

Bacılar su içemiyorum su içmezsem kilo veremem ben napsam ki yaaa :KK43:
canım kendine sevebileceğin bardak veya şişe al suyun içine limon ve tarçın koyarak tatlandır ve sürekli suyu gözünün önüne koy bende evde çok içemiyorum ama işte su sürekli önümde en az 2,5 litre içiyorum

X