ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Mocha azcik kalorili olmuyormuydu yanlis mi biliyorum acep hep latte tercih ediyorum ben disarda içeceksem evde sade filtre veya turkish
Nerden aldigina bağlı kremasi olmayan kopurtulmus sut ile yapılan kahve ve cikolatali mocha hakkını veriyor.

Ben hep mocha ve latte ile kilo verdim.

Starbucks i önermem.

Son düzenleme:
+1 senden gelsin o zaman fatmacim.

+5 olduk.

Pil al bir an önce her zaman lazım çünkü. Ama erken karar vermek gerekiyor.
Hava çok soğuk ya battaniyenin altından çıkmak istemiyorum... hatta çıkabilsem spor yapcam :)))

Pil alicam kesin de ertelemeyeyim bati

Ah bu anneanneler, babaanneler, anneler, kayinvalideler... ne çektik be yavrum :)

Sen niye cok almiyorsun sab. Benim gibi 3-5 kilo alsana.
Ben normalde de akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum, ara atıştırmalıklarla da (cips, şekerli bisküviler, çikolatalar asitli ve kalorili içecekler vs vs) pek aram yok. Olsaydı bi 100 kilo olmuştum şimdiye :))
Bendeki tek sorunlu öğün kahvaltı, hiç üşenmem sabahın bi körü kalkar her çeşit hamurişi yapabilirim ayrıca kış aylarında çalıştığım için pek gelen giden olmaz, benim diyetle imtihanım yaz ayları. Çok misafirim gelir, kahvaltıya, ikindi çayına, akşam yemeğine... sonra da diyet yap

Sende çok almamışsın ama, zaten çok bi fazlan yok, tatlı-tuzlu şeyler yendiğinde de vücutta ödem oluşuyor.
Yani fazla kiloların bir kısmı ödem,
Kilo olsa duramazsın

Ben iki şık arasında kaldım
Hafta sonu olduğu için cumartesi ya annemde, ya kv.de ya da dışarda geçer, fazla çıkma ihtimalim yüksek, ama bir yandan da kaçamak yapmadan kontrollü yeme olasılığı var, onu da nasıl kontrol ederim bilmem

Günaydın arkadaşlar nasılsınz :)
kahvaltım: yarım gevrek,domates,peynir,bi kac zeytin , 2 ince dilim salam is yerinde hazır kahvaltı paketi aldım 2 ser tane falan var yani bu yazdıklarımdan
Menüyü tam gün şeklinde paylaşırsan hem ne yiyeceğine az çok karar vermiş, kaçamakları kontrol altında tutmuş olrsun, hemde benim takip etmem daha kolay olur canım. Hem sana hem bana faydalı bir öneri

Slm kizlar bugunde dunku listeye devam edicem 1 gunu uyguladim bugun 2 gunu uyguluyorum bol bol eksiler :)
Öncelikle aramıza hoşgeldin, umarım en kısa zamanda istediğin kiloya inersin
Menüleri günlük ve toplu bir şekilde paylaşırsan takip etmem daha kolay olur canım. Kupaları kaçırmanızı istemem

Selamlar herkese
Listeler oluşturulmuş A AklinYolu1 eline emeğine sağlık canım.

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Umarım 2 ay boyunca istikrarlı bir şekilde devam eder, dilediğiniz kilolara düşersiniz.

Menülere dikkat ederek, tek seferde tam günlük menü yazarak, günü gününe, çok geç saatlere bırakmadan paylaşırsanız ayrıca mesajda beni de etiketlerseniz çok mutlu olurum..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

sekersizcikolata ben seni bizim pg. ile karistirdim.

Bir ara ayni avatari mi kullandin @Papatya gelini.

Musait bir zamanda kendini tanitir misin?

Ahahah. Yok ben eski bir uyeydim. Bir tanıdığa yakalınoyor gibi oldum. Bu sebeple bu yeni üyeliğim. Eski fotom da buydu ama

Ben 29 yaşındayım, 5 senelik evliyim. Çocuğum yok. Tup bebek deneyeceğim bu sebeple zayiflamak istiyorum. Çünkü ilaçlar şişiriyor. Çalışıyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Bu arada ben haftada tek tartışmayı tercih etmekle birlikte size uyarım. Menüyü akşam paylasacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…