- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.481
Buyurun bebemmm :)Ben sana anlatırım :)
Ders derstir sevmedinmi :)Ayy ne sacma bir dersti bugün. Bu çok bildiğini sanan insanlar hep beni gıcık eder. :)
Eve gidiyorum şimdi.
@Tarhanacorbasi katılmak istiyorsan şimdi ya da yarın sabah tarti resmini yüklersin. Kurallar ilk sayfada yazıyor.
Eve gidene kadar beklemen lazım çünkü çizelgeyi göremiyorum:)Buyurun bebemmm :)
Gıcık Kubali Bi kız yeni katıldı bugün. Car car car konuşuyor. Dayanamadım migrenim tuttu ciktim. Fazla konuşmaya gelemem ben. Az ve oz konuşacaksın :)Ders derstir sevmedinmi :)
Basladigimda 67 kilo dun 65.90 cnm :)Eve gidene kadar beklemen lazım çünkü çizelgeyi göremiyorum:)
Arti kilo vermeye başladığında tam kaç kiloydun. En son seferi soruyorum.
Cok tatlılar Allah bağışlasın:)Benim ikiz prenseslerim :)Eki Görüntüle 2229668
Ee tamam işte doğru yazmışım :)Basladigimda 67 kilo dun 65.90 cnm :)
Allah razi olsun sagolasin tatlim :)Cok tatlılar Allah bağışlasın:)
Yok anlamiyorum o sey cizelgeden :)Ee tamam işte doğru yazmışım :)
Birinci grafikte iki çubuk var. önce kaç kilo olduğunu sonra kaç oldugunu gösteriyor. Nickler aşağıda herkesin çubuklari ayrı.Yok anlamiyorum o sey cizelgeden :)
Dur bakalım hemen heveslenmiyorum ben :))500 500 gidiyorsun fatma :)
Ikra meyra evet kilo verme şeysi :)
@Moon Light al gerçekten farkediyor.
Ooff bu migrende salgin hastalik gibi oldu yahu hic cekilmezGıcık Kubali Bi kız yeni katıldı bugün. Car car car konuşuyor. Dayanamadım migrenim tuttu ciktim. Fazla konuşmaya gelemem ben. Az ve oz konuşacaksın :)
Belli olmaz yarın goricigizzz :)Dur bakalım hemen heveslenmiyorum ben :))
Aynen oyle migreni olmayani dovuyorlar:)Ooff bu migrende salgin hastalik gibi oldu yahu hic cekilmez
Iyimi canim :)Ikra meyra 67 den 65.9 dusup . Vucut agirliginin %1.6 sini vermissin.
Bu daha baslangic. Sadece 2.5 hafta oldu.
Ilk hafta haric hep eksi gelmissin mevhibe.Iyimi canim :)
12 den once uyumanin daha saglikli oldugunu soyluyorlar ama hic dinlemiyoruz.Uykum yok yahu gel uyku gel bu tarafa :))