ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

selam kızlar ben de bugün itibariyle katılmak isterim aranıza..
yaş 32 boy 1.63 kg 61.9 hedef :57 , evliyim 2 çocuk var çok şükür emzirme dönemini atlattım, çalışıyorum.
galiba tartı fotosu isteyeceksiniz yarın atsam olur mu ?

Eki Görüntüle 2229730
Kızlar günaydın. 1 günlük açlıkla normal bi kiloda çıktım sanırım. 58.8 benim için başlangıç olabilir. Hedefim 52.
Hosgeldin.

Bu bizim icin baslangic. Normal tarti gunlerimiz Carsamba gunu ve Pazar gunu. O yuzden yarin tarti resmini tekrar yuklemeni rica edecegim.

Soyle bir sey yapabilirsin gunluk hedef belirleyebilirsin.

Onun disinda gunluk aktif paylasim sartimiz var. Kilon fazla degil zaten , hedefin de ulasilabilir bizim yarisma 6 hafta daha surecek.

Merhaba ,

Sanirim baska gruba katilmissin. Baska diyet grubunda olmak hem sizin icin, hem de bizim icin verimli olmuyor.

Son düzenleme:

ya aslında bi arayıştayım hiç bu konuda bi foruma katılmadığım için de kuralları bilmiyorum, ok derseniz çıkcam diğer gruplardan

58.8 uzun zamandır gördüğüm min kilo umarım +ya çıkmam. Yarın hedefim 58.5 o zaman

Günaydın sonuç yine aynı ama olsun...
Eki Görüntüle 2229780

Önceki gün ile dün arasındaki beslenme farkı demir hapını almak oldu umarım etkileyen o değildir koca bir kutu var kullanmam gereken.

Bence değildir demirini yükselt kilo vermene yardımcı olur. İştah açar ama beslenmeni değiştirmezsen kilo yapmaz.

Bunu buldum tarhana. Guzel bir menuymus.

Yoga yapiyorsun, zerdecalli yogurt yiyorsun daha ne olsun.

yok 1 yıl oldu bırakalı şükür..
ayy ne güzel vermişsin ben de ilk doğumdan sonra geldim oralardan buralara ama takılı kaldım burda..
ben o eski ben diilim hala
Bizde takili kilo kalmiyor , hepsi gidiyor. Verilecek bir bes kilon kalmis. Benimki de 4.5 kilo simdi.

Günaydın sonuç yine aynı ama olsun...
Eki Görüntüle 2229780

Önceki gün ile dün arasındaki beslenme farkı demir hapını almak oldu umarım etkileyen o değildir koca bir kutu var kullanmam gereken.
Dun 500 gram vermistin zaten fatma. Her gun 500 gram gidecek diye bir sey yok. Demir hapi etkilemez aksine destekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…